X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Ladyo Autorytet

Wysłany: 4 maja, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też jest festiwal baniek za tydzień i zastanawiałam się czy iść ale skoro mówicie że nie warto to odpuszczam :) za to dziś byłam z Amelka i Jagoda w cyrku :) i o ile dla mnie szału nie bylo, a nawet bym powiedziała że to było dno 😂, to dla tej radości Amelki było totalnie warto!!! Jak ona się śmiała z klauna, to ja aż się wzruszyłam jej szczęściem ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja, 19:19

Suszarka, KarolinaMaria, Nowastaraczka lubią tę wiadomość

age.png
    👧🏻 2008 👧🏼2021 👧🏼2024
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 4 maja, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladyo, Wy dziś w cyrku a ja Martę zabrałam pierwszy raz do kina, na Kicię Kocię. Potem w empiku dokupiliśmy 2 nowe książki i... te które miałam były sprzed 5 lat jak Tymek był mały. Dokupiłam jakieś nowe i mam wrażenie, że pisał je ktoś inny. Już nie są takie jął wcześniejsze. Za to Tymek dostał kolejna część Mikołajka bo ostatnio mu się bardzo spodobał.
    A w kwestii kina to mam podobne odczucia jak Ty 😂 ja jakoś przetrwałam aqrta zachwycona 😁

Byliśmy też na działce. U sąsiada już fundamenty wylane, a nasze mają być następne więc wygląda na to, że po majówce wjedzie do nas kopara 😍

age.png

age.png
  • Inga28 Autorytet

Wysłany: 5 maja, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi na ścianie mam te panele - https://mardomdecor.com/panele-scienne/panele-scienne-wp001-duna/

One oryginalnie są białe, mi je malował szwagier pistoletem, ale nie wiem niestety jaki dokładnie był to kolor. Wyspa jest nieco inna, to już nie jest ten sam materiał 😊

age.png

age.png
  • Nowastaraczka Autorytet

Wysłany: 5 maja, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaMaria wrote:
    My byliśmy dziś w Gliwicach i porażka. Może nie jestem obiektywna, bo ogólnie nie lubię takich spędów, źle się czuję w tłumie, ale pod kątem dzieci naprawdę szału nie było. Duży teren, głośna muzyka, małe armatki z bańkami, które leciały ledwo parę metrów w przód. Oprócz tego stoiska z gastro i tyle. Był dostępny płyn do baniek i było to trochę na zasadzie 'sami sobie puszczajcie a jak nie macie czym to kupcie pistolet na stoisku'. Szybko poszliśmy na lody obok do parku.

Same story w krakowie :)

KarolinaMaria lubi tę wiadomość

4 cs cb
    5cs 🍀

Beta 09.03 1067
    11.03 2392.21

25.03 jest ❤

7.11.2020 🥳🤱
    💚💚💚💚💚💚💚💚

55c3208ed6.png
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 5 maja, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inga28 wrote:
    Meggi na ścianie mam te panele - https://mardomdecor.com/panele-scienne/panele-scienne-wp001-duna/

One oryginalnie są białe, mi je malował szwagier pistoletem, ale nie wiem niestety jaki dokładnie był to kolor. Wyspa jest nieco inna, to już nie jest ten sam materiał 😊

A na wyspie jaki jest materiał?

preg.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 5 maja, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nietypowe pytanie. Czy któraś z Was trzyma rower na korytarzu i ma do niego kotwę? Szukam sprawdzonej i zastanawiam się czy te za 100zł wystarcza. Trochę żal mi zapłacić więcej.

age.png

age.png
  • Inga28 Autorytet

Wysłany: 6 maja, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi110818 wrote:
    A na wyspie jaki jest materiał?

To po prostu płyta lakierowana ryflowana, plus jest gięta na jednym rogu 😊

age.png

age.png
  • Inga28 Autorytet

Wysłany: 6 maja, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sobotę lecimy na wakacje a wczoraj mąż wstał z gorączką a dzisiaj Gaja 😩 idziemy po południu do lekarza i mam nadzieję że do wylotu wyzdrowieją wszyscy… Gaja w sumie od kilku dni ma straszne gile ale oprócz tego nic więcej jej nie było

age.png

age.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 6 maja, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inga masakra, współczuję stresu. Teraz to już nawet na ubezpieczenie od rezygnacji pewnie za późno 😞

Wczoraj koleżanka mi pisała że pojechali do Włoch, nie dość że okazało się że w Pl było cieplej niż tam to na miejscu córkę jej wysypało, szukali włoskiego lekarza żeby potwierdził pluskwy bo chcieli domagać się odszkodowania z hotelu a tu diagnoza- ospa!

Ale u Was wierzę że to jakaś trzydniówka będzie. Naszprycuj ich jakimiś syropami przeciwwirusowymi. Jeśli jest minimalna szansa że pomogą to warto 😂

age.png

age.png
  • Inga28 Autorytet

Wysłany: 6 maja, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai mam nadzieję, że jednak do soboty przejdzie 😬 robiliśmy wczoraj testy na covid , grypę i rsv i ujemne, więc oby jakiś lekki wirus. Ale wolę żeby ktoś ją osłuchał i sprawdził uszy czy gardło.

Ostatnio też myślałam że Gustaw lekko przeziębiony a on zapalenie płuc miał 🤡

age.png

age.png
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 6 maja, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inga, dużo zdrówka!! Do soboty kupa czasu, gorączka na pewno przejdzie a z gilem można lecieć 🤭🤭🤭

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 6 maja, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja, 21:27

💙 20.11.2020
    💗 10.11.2023
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 6 maja, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja, 21:27

Lalia lubi tę wiadomość

💙 20.11.2020
    💗 10.11.2023
  • Iryska Autorytet

Wysłany: 6 maja, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja, 19:59

12.10.2020 ❤️
    14.05.2024 ❤️
  • Inga28 Autorytet

Wysłany: 6 maja, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, mam taką nadzieję, że do soboty się wykurujemy ❤️

Irysko lecimy na Kos, zabieramy moich rodziców i teściów więc jest szansa, że nawet odpocznę 😅

Iryska, Lalia lubią tę wiadomość

age.png

age.png
  • Iryska Autorytet

Wysłany: 6 maja, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja, 20:00

12.10.2020 ❤️
    14.05.2024 ❤️
  • Ulaa Autorytet

Wysłany: 6 maja, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    Dziewczyny pokażcie outfity na chrzest dla swoich bobo dziewczynek i ich starszych braci?😁 swoje tez 😅

Rzadko piszę, bo nie mam kiedy przy swoich czterech szczęściach 🙈 ale czytam od czasu do czasu.

To my na chrzcinach Gabi 😊
    Sukienka Gabrysi była z Milulove

IMG-20230828-WA0014.jpg IMG-20230827-WA0068.jpg IMG-20230827-WA0058.jpg

Iryska, Nowastaraczka, KarolinaMaria, Lalia, Inga28, Zulugula lubią tę wiadomość

15.10.2013 syn 💙
    21.10.2015 syn 💙
    06.2020 💔
    28.08.2021 syn 💙
    21.02.2023 córeczka 💗

age.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 6 maja, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inga28 wrote:
    Dzięki dziewczyny, mam taką nadzieję, że do soboty się wykurujemy ❤️

Irysko lecimy na Kos, zabieramy moich rodziców i teściów więc jest szansa, że nawet odpocznę 😅
    Byliśmy tam jak Tymel był mały, wyspę można objechać w 1 dzień. Nam sie bardzo podobało. Będziecie zadowoleni.

age.png

age.png
  • Inga28 Autorytet

Wysłany: 6 maja, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Byliśmy tam jak Tymel był mały, wyspę można objechać w 1 dzień. Nam sie bardzo podobało. Będziecie zadowoleni.

Byliśmy już 2 lata temu na Kos 😊 z małym dzieckiem nie jesteśmy nastawieni na zwiedzanie, więc mogę wracać w te same miejsca, ale chociaż inny hotel 😅

age.png

age.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 6 maja, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inga28 wrote:
    Byliśmy już 2 lata temu na Kos 😊 z małym dzieckiem nie jesteśmy nastawieni na zwiedzanie, więc mogę wracać w te same miejsca, ale chociaż inny hotel 😅
    Tymek mial 10 miesięcy i powiem Ci że sporo objechaliśmy, ale załatwienie auta z fotelikiem to był wyczyn. A na koniec i tak przysłali nam z fotelikiem dla starszego dziecka a nie takiego małego 🙈 najbardziej chyba podobała mi się wioska Zia ale tam to z nosidłem trzeba. Natomiast ja też z dziećmi lubię plażing 😂😂 dlatego rejony typu Marsa Alam totalnie mi nie przeszkadzają 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja, 20:49

age.png

age.png
‹‹ 5800 5801 5802 5803 5804 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ