Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:A powiesz mi skad jestes tzw województwo? Mogę ci podesłać tu link do tej genetyki co możesz zamówić pakiet. Możesz tam wejsc na czat anonimowy i pytac o co chcesz .. lub zadzwonic wszystkio doradzaPrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
malutka_mycha wrote:To ja nawet nie wiedziałam czy jestem w stanie zajść. Mój lekarz, pożal się Boże, zwykłych badań nie chciał robić, o droznosci nawet nie wspomniał.
ale sukces z pierwszą ciąża też niczego nie gwarantuje, przez te trzy lata wiele się może zdążyć a Ty nawet nie jesteś tego świadoma. Strasznie to skomplikowaneI to w drugim cyklu po usunięciu polipa więc chyba tak tragicznie nie jest. Gorzej będzie teraz bo boję się, że po zabiegu może być ciężko. Mam zamiar popytać o jakieś badania tylko, że narazie wszyscy mnie ignorują ponieważ mam jedno dziecko i zaszłam znowu, a poronienie to przypadek wg. nich... ot tak się dzieje czasami i tyle. Nie wiem co robić dalej ale narazie o tym nie myślę. Narazie czekam na zakończenie tej ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 23:33
-
czekamynadzidzie wrote:czarnulka zaakceptuj moje zaproszenie do przyjaciółek to napiszę Ci na priv.
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Moja bliska znajoma ma dziecko z wpadki nie planowali teraz by chcieli miec drugie bo to juz ma 4 lata i cos nie mogą juz okolo roku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 00:03
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Multiwitamina wrote:Na pewno kilka cykli. Ja mam problemy ogulnie żeby ja mieć i jak się okazało żeby pęcherzyk pekał. Więc wiadomo. U mnie monitoring oraz leczenie było konieczne. Nie mogłam sobievodpuscic, miałam w maju przerwę to mi się torbiel zrobiła i cykl wydłużyl..
-
Ja od początku wiedziałam że mogą być duże problemy. Babcia mała kilka poeobień po świństwach jakie jej Niemcy w obozie dawali. Siostra (bez takich przeżyć) też kilka poronień. Ja wiedziałam że mam zabużenia hormonalne i przez wiele lat myślałam że jestem bezpłodna. Sporo strachu przez to było na początku ciąży ale z czasem jest lepiej mimo że i teraz biegają chwilami niepokoje po mnie ale wierzę że wszystko się uda.
-
Mutiwitamina - to takie moje przemyślenia
Warto korzystać z doświadczenia i wiedzy innych. A patrząc na to ile rzeczy można dzięki temu wykluczyć i być o krok do przodu to czemu nie. Trzeba patrzeć też na przypadki zbliżone do swojego. Marzy mi się taka lista, którą można by było odhaczać: a to wyniki krwi, a to badania i zabiegi. Zdaję sobie jednak sprawę, że każda z nas jest inna i tych list usiałoby być tyle ile osób je potrzebujących
Adry, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Adry, tak był i nasienie jest kiepskie
Faceta do zdrowych nawyków ciężko zmusić, więc mnie to wkurza, że ja się martwię o każdą pierdołę, a on non stop zapomina nawet jedną tabletkę dziennie łyknąć (aż mi tu brakuje emotki wywracającej oczami hehe
)
Gratuluję udanego śniadankaJak to czasem drobiazg spowoduje, że dzień się dobrze zaczyna
Adry lubi tę wiadomość
-
Adry wrote:Jak chcesz później podeśle listę tego co mój łykał na poprawę wyników. U nas też był ten problem i nawet do inseminacji się nie klasyfikowalismy.
Niech bez gaci lata i jajka wietrzy. Ma pracę biurowa?miesza ciasto lub nieraz przy piecu gdzir 200 st a musi wejsc i wyjac wozki
ponoc to tez wplywa gorąco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 09:27
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity