Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróbel wiesz co ja też myślę, że pomadka trochę za ostra.
ja miałam taką. Ciut ciemniejszą od moich ust. Wyglądało przepięknie, a zarazem naturalnie. W takiej ostrej też bym się źle czuła.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ced7805f1ab.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 12:30
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Wróbel jest tyle odcieni szminek że nie będzie problemu żeby coś jaśniejsze znaleźć. Ja pokazałam babeczce jakimi balsamami się czasami maluję i ona na tej podstawie dobrala szminka. Gdybym miała mocniejsze to cały ślub bym pewnie o tym myślała. Więc musisz się z tym dobrze czuć. Masz jeszcze chwilę żeby coś zmienić. Oczy bardzo ładnie masz zrobione
-
Nefre dzięki za sprowadzenie na ziemię
Już chyba za bardzo schizuję... Nawet u tych kobiet jak piszesz, grubych z wąsem też chyba nie rozwinęło się to w miesiąc czy dwa tylko w dłuższym czasie... Więc nawet jak teraz mam podniesiony testosteron to chyba nie oznacza, że teraz będzie leciał do góry na łeb na szyję. A może jak powchłania mi się część tych pęcherzyków na jajnikach to przestaną tak produkować te hormony w nadmiarze. Najgorzej właśnie, że to się zbiega teraz z innymi problemami i ciężko o takie prawdziwe odstresowanie. Mój mąż mnie pociesza i jest rozsądny w kwestii mojego zdrowia ale sam się stresuje naszą pracą i tym co dalej i z kolei tym ja muszę go pocieszać. Dlatego to taki trudny czas dla nas. Ale rzeczywiście może muszę się czymś zająć chociaż po pracy, pójdę dziś może znowu na siłkę, a potem może jakieś sprzątanie w domu, żeby nie mieć siły na rozmyślanie o pierdołach. Super, że chociaż tu mogę się wygadać
-
Arienka jak wrzuciłaś zdjęcie? Mojego nie widać miniaturki
Tak oczy też bym dała mocniej
ale usta trochę delikatniej
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Paula83 wrote:Czekamnadzidzie dokąd się wybieracie? Jak ty tego dokonałaś? Ja mojego próbuję wyciągnąć za granicę od dłuższego czasu na leżakowanie. Ciężko idzie
nie wiem! Trułam mu, trułam, aż utrułamnie no żartuję
fakt wspominałam, że chciałabym itp. Aż w końcu pewnego dnia jak zobaczył mnie strasznie smutną w dniu @ to chyba sam doszedł do wniosku, że jednak to bardzo przeżywam i że chyba faktycznie potrzebuję tego urlopu. Fakt jest też taki, że nie bedziemy całe 2 tygodnie leżakować. Coś tam sobie pozwiedzamy
więc każdy skorzysta, żeby nie było
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
To też zależy od tego czy Wróbel się maluje na codzień. Bo jesli nie to nie ma co robić nie wiadomo jak mocnego makijażu bo będzie to wyglądało dziwnie i nienaturalnie. Jesli sie na codzień jednak delikatnie maluje, to oczy bym zrobiła ciut ciemniejsze
Multiwitamina lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Nefre... "rzadko się zdarza, że dziewczyna jednego dnia jest szczupła i nie ma żadnych włosów, a budzi się na drugi dzień i waży 100 kg i goli grubego wąsa" - rozwalił mnie ten tekst aż wybuchnęłam śmiechem
Wiem, że masz rację i wiem jak to brzmi... Pewnie te parę miesięcy nawet mnie nie zbawi i wiele się sytuacja nie pogorszy. Muszę sobie to wbić do głowy.
No właśnie jesteśmy tu sami no i szczerze mówiąc, mamy umowy do końca roku, ja nawet wcześniej i czujemy już że nam nie przedłużą prawdopodobnie. Pewnie wrócimy do mojego miasta póki co, dam sobie szansę na postaranie się kilka miesięcy, żebym nie musiała zmieniać lekarza a potem jednak od wiosny (jeśli zajdę w ciążę do tego czasu, a jeśli nie to chyba też) wyprowadzimy się w ogóle do większego miasta. Trochę nas pociesza że mamy już plan B w razie czego, no ale kolejny stres. Ja ogólnie mam za sobą już 4 miasta i mam naprawdę zwichrowany życiorys, pełno przeprowadzek zmian i chyba z wiekiem jest mi coraz trudniej, mam ochotę już gdzieś osiąść na stałe. Dlatego postanowiliśmy wyjechać do Poznania albo znowu do Warszawy, bo tam chociaż z pracą jest lepiej i nawet jak się jedną straci, to zaraz się znajdzie inną a tutaj to jest masakra z tym i nie ma się tej pewności.
Nefre nie ma sprawy, odwdzięczę się jak i Ty będziesz panikować :* -
Nefre
No tak, to swoją drogą masakra. Nieraz dziewczyny ewidentnie mają problem z hormonami, owlosienie, wyniki złe itp. a lekarz mówi "taka pani uroda"i potem rzeczywiście po x latach mają problem. Mnie pociesza, że jednak ileś lat brałam pigułki, więc jajniki były wyciszone, a nie że dopiero teraz się za to biorę.
My siedzimy teraz w ElbląguOgólnie w tym województwie nie jest z robotą za ciekawie. Ja jestem z Olsztyna, bardzo lubię swoje miasto, ale chyba rzeczywiście nie ma co się przywiązywać. Mieszkaliśmy już w stolicy, ale uciekliśmy z niej, bo to za duże miasto dla nas i specyficzne. W Poznaniu też już mieszkałam i dlatego tak mi chodzi po głowie. Mąż jest jeszcze z innego regionu
Tak to u nas śmiesznie wychodzi. No i chcemy już gdzieś osiąść, uspokoić to życie ale chyba do tego trzeba wyjechać gdzieś gdzie są lepsze perspektywy. Za granicę nie chcemy. A Ty skąd jesteś?
-
No z tą przeprowadzką i zmianą teraz to trochę nas zrobili w ch... Z tą umową nie jestem pewna czy nie przedłużą, ale ogólnie mówiąc nie do końca jest tak jak obiecywali i sami nie wiemy czy chcemy tak dalej.
Mąż też się raczej nastawiał na małe miasta, bliżej mojej albo jego okolicy, ale ostatnio nawet i on zmienił zdanie, że jednak nie ma co tu się szarpać albo łapać później prace za 1500zł bo nie ma wyboru...