Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez mam takie skrzepy podczas @ i mój gin tez w tym problemu nie widzi,ale chyba musze zmienić lekarza, bo w plamieniach przed @ tez problemu nie widzi i w strasznym bólu piersi tez nie,wiec gdzies leży problem,ale jeszcze nie wiem gdzie.W tym miesiącu sama pójdę do laboratorium na badania i może cos się wyjasni
-
no właśnie o tym duphastonie aby przed ovu nie brać ostatnio przeczytałam .. więc może i on coś zahamował choć różnie może być .. z raz miałam taki cykl też, że mocno przesunęło owulację wtedy bez leków
ja rocznik 82
Martm27 święte słowa... co miesiąc wmawiam sobie aby się nie nakręcać i nie doszukiwać objawów .. ale wychodzi jak wychodzi.
u mnie skrzepów brak.. choć kilka lat wstecz były co @ .. po drugim porodzie się uspokoiło jak i skrócił mi się czas trwania @
6 c.s
-
Paaulik, jak nic mam te same objawy - niestety wskazują one na niedomogę lutealną. Zanim zrobię serię badań i zapiszę się jeszcze raz do gina na analizę ich zejdzie pewnie z 1,5 miesiąca, ale am Ci znać jak dowiem się czegoś więcej.starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Dżoana89 koniecznie daj znać jak czegoś więcej się dowiesz! Właśnie ta ginekolog u której jestem mówi, że to niedomoga ciałka żółtego, to chyba to samo, prawda? Dała mi ten duphaston, ale jedyna poprawa była w bólu piersi - nie męczył od owulacji do @. Teraz cykl bez dupka, ciekawa jestem tylko czy faza lutealna mi się wydłuży ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 20:33
-
Tak, to jest to samo.
Ja też mam teraz cykl bez dupka, @ planowo powinna pojawić sięę 13.03 i pewnie się pojawi, bo pomimo usilnych starań z mężem, jeśli ciałko żółte niedomaga, o fasolce nie ma mowy...starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Duphaston to syntetyczna luteina.
Luteina brana przed owulacją, blokuje ją. dupek nie blokuje owulacji.
@paaulik, nie sądzę by się unormowało, moim zdaniem dupka powinno się brać aż się zaciąży i przez pierwsze 9 tygodni ciąży, bo ma za zadanie tę ciąże utrzymać.
Ale nie znam się, ten cykl będę się obserwować i zobaczę czy plamienia się pojawią. Co do piersi to zaczynają sutki pobolewać i ciągnie mnie w podbrzuszu, więc chyba lipa...starania od Maja 2016, 28lat,
Czas pokaże, ale nie nastawiam się, bo co miesiąc mam takie samo pobolewanie.
Ja na dzisiaj juz kończę. Cieszę się, że mogłam do Was dołączyć. Jutro z rańca się odezwę, bądź po pracy.
Piszcie dużo, to będę miała co czytać
Buziole:*Gigi lubi tę wiadomość
starania od Maja 2016, 28lat,
nick nieaktualnyDziewczyny, dziś powinnam dostać @. Póki co nie ma jej, z czego się baaardzo cieszę,ale od wczoraj ciągle tylko wyłacznie o tym mysle, czy się pojawi, oby się nie pojawiła oby w koncu się udało... W sobotę robiłam test,ale nic nie wykazał. A jak Wasze odczucia?
-
nick nieaktualny