karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymajcie mnie, bo zaraz kociarce nakopie... Jaki kurde zasniad?!
Kociarka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny luz, wszystkie idziemy zgodnie do happy endu
Ja wróciłam do szydełka, trzymajcie kciuki żeby mi włóczki starczyło xDSeli, Kociarka, tym_janek lubią tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Kociarka to teraz Ci napiszę, ze lutki Ci na pewno nie trzeba Z Maluchem jest wszystko ok, super beta i piękny prog!!!
Ja mam dzis marny humor.... Niedawno wróciłam od gina. Z pozytywów są resztki płynu więc owu była niedawno a z negatywów mam nadżerkę rzekomą, niby może być poporodowa, tym bardziej, ze miałam dość agresywny masaż szyjki. Trochę mnie to zdołowało, bo nigdy nic mi tam nie dolegało a tu taka nowina. Gin pobrał cytologię z tego miejsca i będe czekać na wyniki. Niby to nic wielkiego, ale jednak. Nie lubię takich newsów ;/
Kinga dziergasz coś dla dziewczynek?
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ja mam nadzerke po porodzie i infekcjach w ciazy cytologia taka, ze niby ok i sie nie leczy a mi tez to w glowie ciagle siedzi...
-
Rucola wrote:Kociarka to teraz Ci napiszę, ze lutki Ci na pewno nie trzeba Z Maluchem jest wszystko ok, super beta i piękny prog!!!
Ja mam dzis marny humor.... Niedawno wróciłam od gina. Z pozytywów są resztki płynu więc owu była niedawno a z negatywów mam nadżerkę rzekomą, niby może być poporodowa, tym bardziej, ze miałam dość agresywny masaż szyjki. Trochę mnie to zdołowało, bo nigdy nic mi tam nie dolegało a tu taka nowina. Gin pobrał cytologię z tego miejsca i będe czekać na wyniki. Niby to nic wielkiego, ale jednak. Nie lubię takich newsów ;/
Kinga dziergasz coś dla dziewczynek?
Dobrze, że owu była. To świadczy że organizm mimo karmienia pracuje bez zarzutu. Zobaczysz Rucola, że ani się obejrzysz i będziesz brzuchata :*Rucola lubi tę wiadomość
-
Kociarka wrote:Hehe nie bij Edka błagam. Już nic nie wymyślam:)
-
Kociarka, ja mialam proga ponad 81 😁 mozna? Mozna 😅 przy zasniadzie jest kosmiczna beta juz na starcie, więc chill, to na pewno nie to 😊
Co dziergasz? Ja nigdy nie mialam serca do szydelka, druyow czy innych tego typu robotek. Niby ma relaksowac a ja sie tylko wsciekalam przy tym 😅Kociarka lubi tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Robię gatki wielopielo jestem gdzieś w połowie, brakuje mi ze dwóch rządków, ale już nie dzisiaj to... chciałam zważyć motek czy mi starczy włóczki, ciężko ocenić na oko, zwłaszcza, że mam cienką i jadę na dwie nitki, jedną z wierzchu a drugą ze środka... W każdym razie wzór jest taki, że robi się na płasko a potem składa na pół i łączy także widzę mniej więcej jakie będzie finalnie. Maleństwo straszne, ale dzianina pracuje no i dziewczynki pewnie nie będą jakieś gigantki też xD
Rucola, Kociarka, tym_janek lubią tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
Kinga13 wrote:Robię gatki wielopielo jestem gdzieś w połowie, brakuje mi ze dwóch rządków, ale już nie dzisiaj to... chciałam zważyć motek czy mi starczy włóczki, ciężko ocenić na oko, zwłaszcza, że mam cienką i jadę na dwie nitki, jedną z wierzchu a drugą ze środka... W każdym razie wzór jest taki, że robi się na płasko a potem składa na pół i łączy także widzę mniej więcej jakie będzie finalnie. Maleństwo straszne, ale dzianina pracuje no i dziewczynki pewnie nie będą jakieś gigantki też xD
Kinga13 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
tym_janek wrote:Kociarka, ja mialam proga ponad 81 😁 mozna? Mozna 😅 przy zasniadzie jest kosmiczna beta juz na starcie, więc chill, to na pewno nie to 😊
Co dziergasz? Ja nigdy nie mialam serca do szydelka, druyow czy innych tego typu robotek. Niby ma relaksowac a ja sie tylko wsciekalam przy tym 😅tym_janek lubi tę wiadomość
-
edka85, Rucola, Kociarka, tym_janek lubią tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
I jeszcze zrobiłam remanent we włóczkach i wygrzebałam królika, miałam kocyk zmieniać, ale już zostanie taki... Powciągam nitki i jedna przytulanka jest
edka, dziergałam zarobkowo na macierzyńskim ze StasiemRucola, Kociarka, edka85 lubią tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
Ale super 😍 ja uwielbiam takie rzeczy ale totalnie talentu nie mam 🤭
Ja tylko kulinarnie 😂Kinga13 lubi tę wiadomość
-
Kinga piękne gaciorki, Twoje Panny będę mieć super wyprawkę jak teraz będziesz szydełkować dla Nich!!! Potem można sprzedać taką wyprawkę za niezłą sumkę
Kociarka jak się czujesz? Powtarzasz jutro betę?
Dziś poszłam do pracy na 14 a Młody zaczął wymiotować do 20 zwymiotował 4czy5 razy, teraz daję mu tylko pierś i przysypia przytulony. Boję się, że to dopiero się zaczyna macie jakieś doświadczenia w temacie? Jakieś dobre rady?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Kinga13 wrote:
edka, dziergałam zarobkowo na macierzyńskim ze Stasiem
Rucola, miałam już to z małym. Pierś, woda, orsalit. Cała noc taka. Na drugi dzień przeszło, ale zaczęły się brzydkie kupy. Jakiś wirus. Przejdzie sam, nie ma na to leku. Trzeba tylko ciągle nawadniac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2020, 22:10
Rucola lubi tę wiadomość
-
Pewnie coś podziergam, ale zobaczę na ile dam radę czasowo... Dużo czasu poświęcam też na firmę chcę zrobić jeszcze takie gatki na Stasia żeby je przetestować wcześniej. Dziewczynom po ośmiorniczce no i raczej tyle, jeśli gatki się sprawdzą to dorobię jeszcze
Rucola lubi tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
edka85 wrote:😁
Rucola, miałam już to z małym. Pierś, woda, orsalit. Cała noc taka. Na drugi dzień przeszło, ale zaczęły się brzydkie kupy. Jakiś wirus. Przejdzie sam, nie ma na to leku. Trzeba tylko ciągle nawadniac.
Kinga13, Kociarka, tym_janek lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021