karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Julkaaa wrote:Dziewczyny, dziś 10 dpo no i korci mnie niesamowicie żeby zatestować, nie wiem nawet kiedy @ ma przyjść żeby czekać bo to pierwszy cykl..
-
No i nie wytrzymałam i na pinku z rossmanna nawet cienia nie ma
Cierpliwości to u mnie za grosz. To by było za duże szczęście żeby tak w pierwszym cyklu się udało.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny -
U mnie 9 dpo i dzisiaj potężny PMS. Po ciąży w sumie pierwszy raz mam tak że jestem płaczliwa/poddenerwowana i czuję się mega opuchnięta...
Poprzednie cykle takie nie były. Już mam teorie że może w końcu progesteron jest na dobrym poziomie bo to on powoduje PMS
Oczywiście przed ciążą miałam tak co miesiąc tylko ciążowy cykl byl o dziwo spokojniejszyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2021, 20:10
-
Natalia1992 wrote:U mnie 9 dpo i dzisiaj potężny PMS. Po ciąży w sumie pierwszy raz mam tak że jestem płaczliwa/poddenerwowana i czuję się mega opuchnięta...
Poprzednie cykle takie nie były. Już mam teorie że może w końcu progesteron jest na dobrym poziomie bo to on powoduje PMS
Oczywiście przed ciążą miałam tak co miesiąc tylko ciążowy cykl byl o dziwo spokojniejszy
-
Kurcze dziewczyny, nie wiem o co chodzi, tempka tak poszybowała i znów mnie korci..😏
Czekać cierpliwie czy może inny test niż pink 10 polecacie? 11 dpo -
Snowflake wrote:Tak naprawdę nic. Nie miałam pomysłu tak samo jak Ty... 😔 Zaczęłam jedynie mierzyć temp żeby zobaczyć czy owulacja wypada wtedy, kiedy miałam wrażenie, że jest i czy przypadkiem druga faza cyklu nie jest zbyt krótka.
U Ciebie który to będzie cykl starań? -
Natalia1992 wrote:Przykro mi, Anulka1992
U mnie 10 dpo, dziś w sumie bez objawów. Co najwyżej to od 2 dni mam bardzo wzdęty brzuch. Popołudniu mnie tak wysadza że masakraNatalia1992 lubi tę wiadomość
-
Anulka1992 wrote:Wzdęcia to dobry sygnał 😁 dużo dziewczyn na forum ma wzdęcia w szczęśliwych cyklach. 🤞🤞🤞
Dużo spokoju mam w tym cyklu. Nawet mnie zbytnio nie kusi, żeby testować...
Poczekam cierpliwie. Patrząc na ostatnie cykle, @ powinna przyjść w weekend. Jak nie przyjdzie, w poniedziałek pójdę po test