karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też wygląda jakby zbliżała się owulacja. W tym cyklu mam nad podziw dużo śluzu - wprawdzie póki co niepłodnego, ale jest Więc jeśli nie miałam owu na wakacjach, to będzie na dniach. A przynajmniej tak mi się wydaje
smeg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa kp już 1.5 roku i dziś wyszły mi dwie kreski. Mam kilka koleżanek, które kp całą ciąże wiec można zajść i można kp jeśli noe jest zagrożona.
Jako ciekawostkę napiszę, że kp w trakcie zajścia w kolejną ciąże zwiększa szanse na ciąże bliźniaczą.smeg, osi, farmaceutka77, Casjopea, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Sztefi wrote:Ja kp już 1.5 roku i dziś wyszły mi dwie kreski. Mam kilka koleżanek, które kp całą ciąże wiec można zajść i można kp jeśli noe jest zagrożona.
Jako ciekawostkę napiszę, że kp w trakcie zajścia w kolejną ciąże zwiększa szanse na ciąże bliźniaczą. -
smeg wrote:Casjopea, super u mnie też jakoś dużo niepłodnego śluzu, widzę znaczną różnicę w porównaniu do czasów przed pierwszą @. Oby płodny też nam dopisał
-
Farmaceutka77 wszystkiego najlepszego!
U mnie rozkręca się jakby cykl, pojawiło się trochę śluzu płodnego, ale owulaki blade. Szyjka też inaczej niż w poprzednich cyklach, bardziej otwarta i miękka. Może coś w końcu u nas ruszy, drogie panie!farmaceutka77 lubi tę wiadomość
-
Hej
Wczoraj byłam po luteinę, nie wiem czemu lekarka dała mi tylko 2 opakowania wiedząc że następna wizyta dopiero 15.11...
Ale wczoraj była inna lekarka, która stwierdziła że teraz już coś powinno być widać więc zrobi mi usg iiii... był pęcherzyk ciążowy!!! Na razie tylko tyle ale wg moich wyliczeń wczoraj był 5t1d także więcej na tym etapie się nie spodziewałam. Na powiększeniu podobno lekarka widziała coś więcej ale kazała spokojnie czekać do kolejnego usg
Aaa i jest 1 pęcherzyk oby się udało i z tego pęcherzyka za 8 miesięcy był dzidziuś...
Trzymam za was kciuki mam nadzieję że i u was szybko pojawią się 2 kreski na teście :*Casjopea, farmaceutka77, smeg, Annie1981 lubią tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Ściągnę chyba od Ciebie Farmaceutka77 i uczynię podobnie Ujme tylko LH, a dodam kwas foliowy i Wit D3.
W zasadzie to dopiero dziś mam porządny pozytyw na teście owu, tzn pasek testowy jest już ciemny zanim w ogóle poziom moczu dotrze do paska kontrolnego. No i testowy już dużo ciemniejszy.
W tym cyklu zaczęłam suplementowac właśnie D3, ciekawa jestem czy miało to jakiś wpływ. Pierwsza faza cyklu trwała tym razem 20 dni. -
Gratsy, takiego pozytywu jeszcze nigdy u siebie nie widziałam w sumie to żadnego pozytywu działajcie z całej siły! na endometrium ponoć pomaga czerwone wino
U mnie dziś 14 dc, wczoraj mega kłuł mnie lewy jajnik i dziś też trochę ćmi. Wzięliśmy się wczoraj do roboty, ale w niektórych pozycjach czułam jakby mnie mąż łomotal po tym jajniku ale śluzu brak, więc nie wiem czy to owu. Poprzednio miałam bliżej 20 dc. Temperatura lekko wzrosła, ale jestem przeziębiona i to pewnie trochę zaburza wykres.
Gdańsk, 31 l., kp