"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj laski.. tak mi rewolucję w jeździe miejskiej zrobili ze szlag trafia.. jak sobie sprawdziłam jak dojechać na badania to godiznke i 2 przesiadki.. no dramat..
A ja rano o 5 pobudka to do 8 to już byłam taka glodna ze i niedobrze mi było z głodu i kręciło mi się w glowie
Potem byłam u endokrynologa innego niż ta moja bo ciągle na zwolnieniu i tez? Dobrze się pani czuje? To dobrze to pa. Recepta i do domu. Dobrze ze chociaż wynik się trzyma w ryzach.
Od rana nie było mnie w domu, nogi to mi chyba w d... zaraz wejdą, a spać to mi się tak chce
Ile jutro wizyt u gin - to będzie dzień pełen super wieści -
magdzia26 wrote:Oj współczuję ladybag przypomniały mi się czasy jak mieszkałam w Warszawie i w 8 mc ciąży jezdzialam do lekarza przez całą Warszawę (autobus, metro, tramwaj)...brrrr
dokladnie tak to u nas teraz wyglada, tylko u nas metra nie ma wiec jest autobus-autobus-tramwaj, albo tramwaj- tramwaj- autobus
a jeszcze teraz taki ukrop na dworze, to w tych tramwajach i autobusach normalnie sauna - zresztą mnie teraz nie wiele potrzeba żeby było mi duszno
To co to bedzie jak będa upały - nie chce nawet myslec
EDIT:
Jak noga>?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 16:03
-
To i wpisze sie ja..Ja juz staram sie rok o dzidzie i jak narazie bez rezultatow.Moim problemem sa polipy i to pewnie przez nie nie moge zaciazyc.Po dlugim leczeniu dostalam skierowanie na histeroskopie.Czekalam 3 miesiace z nadzieja,ze mi usuna i bedzie git.Niestety dostalam okres i zabieg musialam przelozyc gdzie znowu dopiero bede miala w czerwcu...porazka.Jestem zla o to,ze czemu musze miec takiego pecha.Innym od razu sie udaje.I wiekszosci to takim co tego nie planuja.Ja bardzo pragne miec tego swojego szkrabka tymbardziej,ze juz wiekowa jestem Fajnie,ze jest takie forum gdzie mozna ten swoj zal wyrzucichttps://ovufriend.pl/graph/bda909747ab59f1a9d670f8fca9889f7
-
nick nieaktualnyLadybag współczuję kochana podróży jakaś masakra Mam nadzieję że już z humorkiem lepiej u Ciebie i samopoczucie ok
Izolda371 Witaj w naszym gronie Razem zawsze raźniej. O polipach niestety nie mam pojęcia ale dużo ich masz i jakiej wielkości? Lekarz Ci powiedział ze to główny problem? Tzn. powód? -
Karolina2787 Dziekuje za odzew Z polipem to ja juz od 3 lat chodze.Leczylam sie u dwoch lekarzy.Leczono mnie tabletkami ( wtedy jeszcze nie planowalam dziecka). Teraz prawdopodobnie z jednego zrobily sie dwa i do tego miesniak.Musze miec ten zabieg bo inaczej nie zajde w ciaze.Polipy dzialaja jak antykoncepcja-nie pozwalaja zagniezdzic sie jajeczkowi.Teraz to i mam plamienia w polowie cyklu.Jeszcze pare miesiecy temu plamienie towarzyszylo mi tylko dzien przed @https://ovufriend.pl/graph/bda909747ab59f1a9d670f8fca9889f7
-
nick nieaktualnyIzolda a kiedy teraz planujesz zabieg? Poczytałam o tych polipach co nie co i widzę że właśnie trzeba zrobić zabieg jeśli farmakologia zawiodła. Co do mięśniaka to ja też posiadam takowego intruza ale i mnie nie daje żadnych objawów ani dolegliwości więc gin mówił że nie trzeba go ruszać jak na razie.
-
Karolina2787 Dopiero 6 czerwca...znowu tyle czekac Dzwonilam mies przed zabiegiem (ktory mi przepadl),chcialam juz wtedy przelozyc bo czulam,ze nie dam rady.Kazala mi czekac do terminu no i masz..Wtedy moze i na maj bym sie zaliczyla.Moj miesniak ma 1 cm i gdy robilam w pazdzierniku to jeszcze go nie bylo a za 2 mies byl widoczny na USG.Nie wiem ale tak dlugo mam te polipy a plamien okoloowulacyjnych nie mialam,dopiero od jakis 4 mies.Troche to nurtujacehttps://ovufriend.pl/graph/bda909747ab59f1a9d670f8fca9889f7
-
ladybag wrote:dokladnie tak to u nas teraz wyglada, tylko u nas metra nie ma wiec jest autobus-autobus-tramwaj, albo tramwaj- tramwaj- autobus
a jeszcze teraz taki ukrop na dworze, to w tych tramwajach i autobusach normalnie sauna - zresztą mnie teraz nie wiele potrzeba żeby było mi duszno
To co to bedzie jak będa upały - nie chce nawet myslec
EDIT:
Jak noga>? -
nick nieaktualnyIzolda no to kurczę trochę poczekasz sobie Ta @ to jak zawsze wredna przyłazi wtedy kiedy coś planujemy i to chyba już się powtarzam pisząc to a nawet na pewno się powtarzam ale tak właśnie jest. No to mięśniak u Ciebie jest nie duży zależy jeszcze jak umiejscowiony.
-
Karolina 2787 Histeroskopie najepiej wykonac od razu po miesiaczce a ze mi sie poprzesuwalo...Teraz zapisalam sie na tydzien przed @ To wiem,ze napewno sie uda tylko ciekawe czy zrobia jak nalezy.Endometrium jest wtedy grube i moga cos pominac Taki termin mi zarzucila wiec wyboru nie mialam.Te paskudztwa mam na macicy-dlatego blokuja..Z jajnikami podobno mam ok ale czy napewnohttps://ovufriend.pl/graph/bda909747ab59f1a9d670f8fca9889f7
-
nick nieaktualnyIzolda rozumiem czyli u Was tylko to wchodzi w grę jak problem niepowodzeń czy jeszcze jest coś podejrzanego? Twój badał nasienie? Mam nadzieję ze lekarza masz godnego co się zna na takowych problemach i pomoże jak najszybciej
Tak na pewno wyczyszczą z każdego intruza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 19:49
-
Nie badal nasienia.Ja wiem,ze to ze mna jest problem.U dwoch lekarzy bylam i taka sama opinia.I to,ze to jest powodem naszych niepowodzen.Jak bede po zabiegu i dalej nic to wtedy juz bede sie zastanawiac co do niegohttps://ovufriend.pl/graph/bda909747ab59f1a9d670f8fca9889f7
-
nick nieaktualnyRozumiem. W takim razie życzę Ci wytrwałości i oczywiście powodzenia Mam nadzieję że po zabiegu uda się od razu. Tymczasem możesz tu z nami klikać gwarantuję że czas zleci Ci jak z bicza strzelił no i w sympatycznym gronie jakim są dziewczynki z tegoż wątku
magdzia26, Caro lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny moja beta z 190 wzrosła do 560..
Marlena24, Karolina2787, calanthe, Gaduaaa, Marteczka93, myszkaka, Caro, Posok82 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Karolajn później jeszcze dodatkowo się zirytowalam bo zlikwidowali bilet całodobowy... a szkoda gadać z ta komunikacja. Ale po całym dniu to mi przeszło
Byłam w tesco, zdjeli mi klipsy z bluzek także fajno
Madzia to może warto iść i pokazac lekarzowi ?
Izolda wiem ze to koszt ale może warto sprawdzić to nasienie? Bo gdyby się okazało ze jest coś nie tak to już można zacząć suplementacje i akurat po Twoim zabiegu oboje byście byli tip top i moglibyście działać. . Bo tak jak po zabiegu nadal nie będzie oczekiwanych rezultatów i zrobicie badania to znów 3 mce w plecy - bo tyle regenerują się plemniki.
No chyba ze się nie spieszy no to nie namawiam
Yoselyn coś jakoś tak bez entuzjazmu?
Jak to w kalkulator ze wychodzi - ok?
Uśmiech proszę
I wszystkim które mają jutro wizytacje ginkowe juz dziś pisze ze trzymam mocno kciuki bo nie wiem jakie godziny i mogłabym nie zdążyć -
Lady bag baaaardzo się ucieszyłem wczoraj.. I do tego duży przyrost
ladybag lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyIzolda witam się i ja
Życzę aby czas Ci szybko zlecial do oczekiwanej histeroskopi i oczywiście po dzieciaczka a najlepiej dwóch:-P
Dziewczyny no załamanie pogody a ja dziś jak na złość pracuje na dworze toć to mnie wypizdzi
W poniedziałek wizyta w klinice odnośnie badań nasienia mojego lubego
Wogole nie pisałam Wam ale przypomniało mi się jak lekarz z kliniki robił z nami wywiad ( trzeba przyznać że trochę dużo tam biurokracji jak sam powiedział umowę która musieliśmy podpisać sporządził adwokat ) ale do rzeczy wywiad ze mną dość szczegółowy przyszła kolej na męża a tu wiadomo dziecko jest , jednak nie przeszło mu to przez gardło lekarz nie ocenia prawdę trzeba powiedzieć miałam wrażenie że mój pali się ze wstydu kiedy to ja wtrąciłam parę swoich groszy i poraz kolejny przekonalam się że ja nie mam się czego wstydzić to jemu jest wstyd , bo przyznam szczerze że to ja się wstydzilam niejednokrotnie
I tak trochę jakby po tym lekarzu myślałam sobie " masz za swoje dumny z tego nie jesteś " no i tak mimo wszystko to dobrze świadczy o jego osobie oh no musiałam to napisać