"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Samara za tydzień zapewne to samo co zawsze czyli moje narzekanie, użalanie się nad sobą i płacz A u Ciebie wyprawka gotowa? Bo to już lada chwila i plecki też przestaną boleć
Tak, wyprawka gotowa. Dziś zamówiłam ostatnie drobiazgi. Mogę się już rozpaść.magdzia26, Marteczka93, Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Właśnie wyszłam z wizyty moja dzidzia ma 3,73 cm pięknie fikala i co najśmieszniejsze ginek stwierdził że "nie jest to czas na określenie płci ale ciężko nie zauważyć siusiaka" więc na 90 % będzie chłopak
Karolina2787, Marteczka93, Samara, Caro, Posok82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, ja przez okres majówki podczytywałam was tylko, miałam ponad tygodnia wolne i byliśmy na działeczce, gdzie budujemy domek. Wczoraj wróciłam do pracy, niestety przeziębienie mnie rozkłada, oczywiście parę dni temu przyszła 2 ale jakoś to spokojnie zniosłam. Trzeci dzień biorę Clo i jest to samo co w ostatnim cyklu jak go brałam, w czwartek mam wizytę i zobaczymy co się dzieje z pęcherzykami i w sumie tyle. boję się tylko, że znowu na cyklu stymulowanym będę wariowała i robiła testy w nocy i za wcześnie. Muszę z tym walczyć
Madziula gratuluję chłopca ))))magdzia26 lubi tę wiadomość
kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url] -
nick nieaktualnyHej:-)
Ja dziś 16 dc i poszłam po południu na drzemkę i obudził mnie ból brzucha:-(
Dosłownie czuje macice cały czas coś tam mnie gniecie niewiem o co chodzi
Czyżby @ przyszła szybciej ?
Madzia gratuluje kolejny chłopak:-) super!magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdzia to jeszcze nie czas... kochana mamy zerowe męskie wyniki aktualnie suple poleciały
A ja co no czar prysl jeszcze nie dawno mówiłam 63 kg waga stoi w miejscu nie rusza się dziś wchodzę i widzę piękne 66 ! Poprostu jestem załamana:-/
Czuje się jak beczka dziś był ostatni trening narazie rezygnuje z siłowni po pół roku przybyło mi 3 kg pewnie mięśnie ale faktycznie nogi mam grube do tego ten brzuch
Normalnie mam doła:-( -
Faktycznie piękna zima tej wiosny.
Mam ochotę zapaść w sen zimowy... Od dwóch dni kiepsko się czuję i najchętniej nie wstawałabym z łóżka.
Jutro mam wizytę u lekarza, zobaczymy czy coś jest już na rzeczy... Chyba poproszę doktorka, żeby już go wyciągnął...
Meldować się proszę, co u każdej.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
-
Samara, trzymaj się, jeszcze troszkę. Każdy ma deprechę przez tą pogodę Ja znowu na dopalaczach i dziś się popłakałam jak zobaczyłam dzidziusia mojej koleżanki taki śliczny a ja naćpana Clo Ogólnie mam się spotkać w poniedziałek z koleżanką, która starała się 3 lata i chodziła do mojej lekarki i była z niej mega niezadowolona i ma mi polecić kogoś innego, tylko wizyty u tego nowego doktorka to min. 350 zł i długo się czeka, ale może warto. Mi znów termin owu wypada w weekend, standardowo a moja gin przyjmuje tylko do czwartku i jutro idę na ocenę cyklu a to dopiero 6 dzień a miałam przyjść 7-8. Wkurza mnie to, ze nawet w takiej sytuacji nie można się z nią skontaktować telefonicznie. Umówiłam się do tego super doktorka, ale niestety dopiero na wrzesień
Ona 29 ja przytyłam 8 kg odkąd staram się o dzidzię, czyli jakiś rok. Mam niedoczynność tarczycy i kiedyś bardzo przytyłam bo 22 kg i je zrzuciłam w ciągu 2 lat i szło to bardzo powoli. Teraz jestem przerażona w jakim tempie tyje bo wiem, że niełatwo będzie mi to zrzucić i będzie walka o każdy gramWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 16:53
kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduje się po wizycie Kochane! Wszystko super, jest maluszek, ma 0,92cm i pięknie bijące serduszko. Wg usg wyszlo 6t6d ale termin porodu powiedziała, że ustalimy na następnej wizycie. 24 maja mam Jestem taka szczęśliwa Mam zdjęcie ale prawie nic nie widać niestety. Za dwa tygodnie liczę na lepsze
Karolina2787, Marteczka93, Samara, magdzia26, Caro, Posok82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Helo
U mnie też już po wizycie.
Staś uparciuch, siedzi wysoko i nie ma zamiaru się jeszcze wymeldować. Szyjka wysoko, zamknięta i nic nie zwiastuje na rychły poród. 24-05 ostatnia wizyta u gin. Jak nie urodzę do 25-05 to 26-05 do szpitala na sprawdzenie, a najpóźniej 01-06 na wywołanie.
Malina - Gratulacje!
Karolina - trochę więcej entuzjazmuzapachmalin, Caro lubią tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.