"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyona32 wrote:W 33 dniu syklu do lekarza poszłam. Mówił że mam długie cykle bo 32 aż i macice w tyłozgięciu.
To ledwo 4 tydzień
Nic się nie martw wszystko będzie dobrzena następnej wizycie może już być i zarodek i serduszko
Co Ci po pustym pecherzyku ciążowym- nie uspokoilo by Cię to na tym etapie ewentualnie tylko to moglaby zobaczyć
Wszystko będzie dobrze -
Ona29 wrote:Jak beta?
Na bete jutro z rana idęPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS
On: leukocyty w nasieniu, MSOME- 1% klasa II,
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
czekamy na wyniki embrance -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny beda zrobiona. Czekam na wyniki będą dzisiaj po 21.Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS
I Procedura
II Transfer
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
nick nieaktualny
-
U mnie chyba nie potrzebnie zrobiłam betę. Bo Mam plamienie przed malpowe: (Pokrótce:
I Procedura
II Transfer
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
Witajcie dziewczyny. Doradźcie może coś. Test ok beta ok , lekarz nic nie widzi kazał dopiero tego 23 przyjść na badania. Trochę się martwię, bo to daleki okres ten 23 a warunki pracy trochę mi nie sprzyjają tej ciąży. Tak myślałam żeby w przyszłym tyg iść jeszcze raz na betę aby się uspokoić. Co o tym sądzicie. I tak myślę że jeżeli się potwierdzi to pójdę do zwykłego lekarza rodzinnego wyjaśnię jej sprawę i i poproszę o to l4 do 23.ona32
-
nick nieaktualnyona32 wrote:Witajcie dziewczyny. Doradźcie może coś. Test ok beta ok , lekarz nic nie widzi kazał dopiero tego 23 przyjść na badania. Trochę się martwię, bo to daleki okres ten 23 a warunki pracy trochę mi nie sprzyjają tej ciąży. Tak myślałam żeby w przyszłym tyg iść jeszcze raz na betę aby się uspokoić. Co o tym sądzicie. I tak myślę że jeżeli się potwierdzi to pójdę do zwykłego lekarza rodzinnego wyjaśnię jej sprawę i i poproszę o to l4 do 23.
Hej jeśli czujesz że Twoja praca może zagrażać ciąży to jak najbardziej nie zastanawiaj się.
Bete najlepiej dobrze powtórzyć po 48 h od poprzedniej ale jak zrobisz wpiszesz w kalkulator przyrostu powinien obliczyć prawidłowość - chociaż czy jest sens się tak denerwować? Czasem prawidłowo nie przerasta a wszystko ok jest potem rusza jak torpeda w górę
Spróbuj sobie załatwić l4 u rodzinnego nieiwem zasymuluj cokolwiek będzie bezpieczniej
Mala Mi
A skąd przekonanie że to przed okresowe? Większość dziewczyn w tych dniach oczekujących @ plamily
Ja się do nich zaliczam -
ona32 wrote:Dziękuję za radę, ale szczerze to powiem doktorowi od razu o co chodzi myślę że to zrozumie i da mi , poza tym mam od razu badania do ginekologa przynieść na ta wizytę tego 23 także chciałam aby mi wypisała skierowanie na nie .
-
nick nieaktualny