"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny:-)
Caro kochana wiem co czujesz, nie jest to łatwe, też ostatnio dowiedziałam się że koleżanka jest w ciąży, a przyjaciółka podjęła starania o maluszka. Tyle kobietek w ciąży dookoła, to jak ktora wsadził w serce szpilke, też staram się już 9cykl, nigdy nie udało mi się jeszcze ujrzeć 2kreski cieszyć się tym szczęściem że mam maleństwo pod sercem. Też tracę pomału nadzieje ale może kiedys będzie mi dane zostać rodzicem. -
(nie) dobry wieczór kochane
Caro nie smutaj :-* wiem ze moje słowa nie bardzo Cie pociesza bo jestem w innej sytuacji( potomkow juz mam) ale jest co Nas obie łączy, wyjazdy przyszłych tatusiówTrzeba się z tym pogodzić i tyle, przyzwyczaić.
Właśnie jestem po rozmowie z Tii i okazalo sie ze nie wróci jak planowal pod koniec października. Najwcześniej moze może będzie na 10listopada. I co począć? Nic. Trza czekac i tyle.
Takze wiedz ze nie jesteś samaGizmolec łączy sie z Toba w oczekiwaniu na wspanialy powrót "reproduktorów"
-
Caro każdy ma prawo czasem do chwili doła, smutku... Najważniejsze to podnieść się po chwili i iść dalej. Wierzę, że nie jest lekko, nie dziwię Ci się i rozumiem Twoją złość. Ale wiem też, że niedługo się uda, jak nie w tym cyklu to w następnym... Myślę, że z mężem to tylko sytuacja przejściowa i jakoś to wszystko sobie poukładacie za jakiś czas. W końcu musi trafić w owulkę.
I zobaczysz swoje dwie kreski, takie które po 9 miesiącach dadzą Ci różowego, krzyczącego, pachnącego noworodka
Uszy do góry Kochana! Wyjdziecie z tej próby zwycięsko, wiem to!
-
Lago wrote:a ja jajka gotuje na sniadanie hahahhahahaha
od 7 na nogach, mama pojechala, stary spi, pies lize sobie pindolka a ja sie nudze ....bleeeeeee
nie zamieszkuje domu a te imbecyle co 2 miesiące naliczają mi faktury szacunkowe na 300zł... no szlag mnie trafia.... ja mam zużyte 1100kw a oni mają zapisane już chyba z 2000i zgłaszałam ostatnio... zrobili korektę, kase zwrócili i znowu naliczyli fakture szacunkową
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:a mnie energa w Polsce wkurwiła...
nie zamieszkuje domu a te imbecyle co 2 miesiące naliczają mi faktury szacunkowe na 300zł... no szlag mnie trafia.... ja mam zużyte 1100kw a oni mają zapisane już chyba z 2000i zgłaszałam ostatnio... zrobili korektę, kase zwrócili i znowu naliczyli fakture szacunkową
nic nie mow o enerdze...od zeszlego roku maja taki pierdolnik ze w glowie sie nie miesci. Mi przyslali faktury korygujace od czerwca 2015. A te ich szacukowe odczyty to juz wogole makabra. Jak kurwa moga przewidywac ile ja energii zuzyje? To jest kosmos...A jeszcze od nowego roku idzie dobra zmiana i podwyzka pradu, ale zeby ludzie nie oszczedzali to ciule podnosza oplaty stale. Boze ja jak nienawidze Pisu i ich pojebanej polityki..... -
nick nieaktualnyHej dziewczyny melduję się po wizycie.
Lilithdużo zdrówka dla Was i niech będzie pięknie cały czas
Co do mnie to tak: Wyniki moje i mojego P. prawidłowe. Zalecenie: Fertilman dla mojego i wizyta u urologa ze względu na żylaki powrózka nasiennego celem rozważenia leczenia operacyjnego. Ja nadal inofem mam pić. I to by było na tyle.
Wiadomo martwię się ale teraz mój trochę połazi po lekarzach. -
Karolina2787 wrote:Hej dziewczyny melduję się po wizycie.
Co do mnie to tak: Wyniki moje i mojego P. prawidłowe. Zalecenie: Fertilman dla mojego i wizyta u urologa ze względu na żylaki powrózka nasiennego celem rozważenia leczenia operacyjnego. Ja nadal inofem mam pić. I to by było na tyle.
Wiadomo martwię się ale teraz mój trochę połazi po lekarzach.
dziękuję
znajomej Mąż miał operację na żylaki, po kilku miesiącach ogarnął złoty strzał i mają chłopaka
jakby co rozsyłam ciągle wiruskijeszcze świeże, jak bułeczki z rana
apsik!! apsik!! apsik!!Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Gadi baardzo Ci dziękuję za wszystko!!
to TY wywaliłaś mnie do endokrynologa, poleciłaś kogo trzeba
niech Ci Bozia w tuzinie dzieci wynagrodzi!!!
ja wiem że to aż 12 haha
FabianCyprian
Tymuś
-
Karolina2787 wrote:Hej dziewczyny melduję się po wizycie.
Wiadomo martwię się ale teraz mój trochę połazi po lekarzach.FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Gadi ja też o tym pomyślałam od razu jak wyszłam z gabinetu
teraz tylko mam plana podszlifować mojego troszku i bd szła do innego
to szlifuj swojego.. Ty mieszkasz gdzie? Ja ci znajdę gina z jajami
Karolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian