"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
calanthe wrote:wybacz, nie chciałam by Twoja wyobraźnia musiała tak mocno pracować ;p
nie podejrzewałam że to zajdzie aż tak daleko
no niestety, moja wyobraźnia jest nieograniczona... i bardzo podatna na takie wpływy - rozmowy -
nick nieaktualny
-
kozamonia wrote:Faktycznie, lepiej z jelitówką nie ryzykować
Mój mąż zawsze jest ciepły, także mam taki prywatny kaloryfer a zazwyczaj jest mi zimno więc atakuję go moimi lodowatymi rękami
moj zaczął się myć w zimnej, lodowatej wodzie
w weekendowe ranki to ja w ogóle nie mam ochoty się do niego przytulać naczytał się o hartowaniu ciała a zaczęło się od sprzedania mu informacji, iż warto jajka myć zimną wodą podczas starań... fakt faktem chyba coś tam pomogło... ale nie kazałam się mu myć w całości lodowatą wodą wyłazi spod prysznica i mówi,że skala zimności mu się kończy
Bałtyk czeka -
LILITH.P wrote:moj zaczął się myć w zimnej, lodowatej wodzie
w weekendowe ranki to ja w ogóle nie mam ochoty się do niego przytulać naczytał się o hartowaniu ciała a zaczęło się od sprzedania mu informacji, iż warto jajka myć zimną wodą podczas starań... fakt faktem chyba coś tam pomogło... ale nie kazałam się mu myć w całości lodowatą wodą wyłazi spod prysznica i mówi,że skala zimności mu się kończy
Bałtyk czeka -
kozamonia wrote:Faktycznie, lepiej z jelitówką nie ryzykować
Mój mąż zawsze jest ciepły, także mam taki prywatny kaloryfer a zazwyczaj jest mi zimno więc atakuję go moimi lodowatymi rękami
To tak jak u nas
Barbia wrote:Witam!
Mogę do Was kochane dołączyć?
Pozdrawiam
Witam i ja
calanthe wrote:Ladybag nie oszalałaś, to chyba normalna kolej rzeczy, tym bardziej że się staracie i chcecie maluszka, a potencjalnie każdy cykl traktuje się jako ten w którym się uda gorzej tylko jak przychodzi rozczarowanie ;/
żeby ten okazał się dla Was szczęśliwy!
To chyba było jednak bez sensu - za wcześnie, teraz mam tylko mętlik w głowie bo progesteron odrobinę zmalał, ale beta jest powyżej 5 (5,63).. poniżej pięciu ciąży nie ma a powyżej lub = 25 zaleca się powtórzenie badania po 48h..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 21:42
-
Dzień doberek )
Większość z Was pewnie dziś ostatni dzień w pracy i szykuje się na długi weekend Zazdrooo ! Ja do pracy i dziś i jutro. Przeziębienie nadal mnie trzyma, ale jest lepiej. Wczoraj posiedziałam sobie w domku i się rozleniwiłam heh
ladybag powtarzasz jakieś badania ? nie wiem czy mnie coś ominęło.. robiłaś betę?Fabian Cyprian Tymuś