"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Posok82 wrote:A ja wracam z firmy, praktycznie caly dzien stracony, jechalam w korkach przez ten wspanialy snieg, w firmie mozna powiedziec niepotrzebnie sie stawilam ehhhh mam tyle roboty i tyle godzin zmarnowanych
ej dopiero po 12 jest...jeszcze caly dzien przed Toba, heh. Dobrze ze mozesz z domu pracowac...
Ja zupelnie wypadlam z ciazowych tematow, ale bede czasem zagladacPosok82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykupie tego testa ale trochę sie boje go robić..;/
wgl badam sobie szyjkę i mam problem bo jak dla mnie to ona jest cały cykl otwarta zmienia połozenie i konsystencję ale z tym czy zamknieta czy otwarta mam bardzo duży problem.. wieczorem jest inna i rano też -
nick nieaktualny
-
Lago wrote:ej dopiero po 12 jest...jeszcze caly dzien przed Toba, heh. Dobrze ze mozesz z domu pracowac...
Ja zupelnie wypadlam z ciazowych tematow, ale bede czasem zagladacLago lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny! Odebrałam dzisiaj wyniki fsh i lh robione w 3 dniu cyklu. wyniki fsh 6,8 (folikularna norma 3,5-12,5) lh 5,11(normy pęcherzykowa 2,4-12,6 owulacyjna 14,0-95,6 lutealna 1,0-11,4) tsh 1,66 (0,270-4,200) ft4 1,42 (0,93-1,71) Co sądzicie? Od 8 miesiecy każdy cykl zakończony niepowodzeniem.
-
!KM! wrote:Dziewczyny! Odebrałam dzisiaj wyniki fsh i lh robione w 3 dniu cyklu. wyniki fsh 6,8 (folikularna norma 3,5-12,5) lh 5,11(normy pęcherzykowa 2,4-12,6 owulacyjna 14,0-95,6 lutealna 1,0-11,4) tsh 1,66 (0,270-4,200) ft4 1,42 (0,93-1,71) Co sądzicie? Od 8 miesiecy każdy cykl zakończony niepowodzeniem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 14:58
-
nick nieaktualnyJudi22 wrote:kupie tego testa ale trochę sie boje go robić..;/
wgl badam sobie szyjkę i mam problem bo jak dla mnie to ona jest cały cykl otwarta zmienia połozenie i konsystencję ale z tym czy zamknieta czy otwarta mam bardzo duży problem.. wieczorem jest inna i rano też
olej szyjkę i zrób test. Będzie dobrze, zobaczysz
ladybag wrote:Dziewczyny ja się dziś spłakałam... byliśmy u gina (6 tydz + 1 dzień) kijanka jest malutka ale serduszko jak bije
Co prawda widzę, że na zdj z usg jest napisane 6 tydz + 0 dni, ale to chyba nie ma większego znaczenia ?
cudownie! cieszę się razem z Tobą!
Gadu a jak Ty (Wy ) się czujesz?
Posok współczuję korkowych perypetii
calanthe wrote:U mnie temp skoczyła, na moje oko owu było wczoraj (porównałam sobie z poprzednim cyklem, ale jeszcze się nie znam na tyle i może się mylę) jednak detektor jeszcze nic nie wskazał... a testy owu dwa dni z rzędu pozytywy
A tak to wieje, że łeb chce urwać ale mam moją ulubioną kawę i jest ok
jak pozytywy to się serduszkuj a tempkę olejcie
u mnie tak się zwichrowała tempka że mentalnie odpuściłam ten cykl już kompletnie nic nie kumam. Myślałam ze wyniki krwi coś pokażą ale nadal nic. Prolaktyna, tsh, estradiol, morfologia - wszystko ok, usg - wszystko ok. Więc czemu dzidzi nie ma? tego nikt nie wie. Jeszcze spróbuję zbadać sobie w tym cyklu progesteron (o ile w ogóle zakumam kiedy jest owu), ale jeśli to też nic nie wykaże to już nie wiem gdzie szukać przyczyny. Ehh..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 15:15
Gaduaaa lubi tę wiadomość