"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:tak całkiem pusto to nie ma co prawda pojawiła się choróbka, ale przejdzie i później już tylko konkrety - zielony świąteczny prezent
No niestety początek anginy ale na szczęście już kuruję się antybiotykiem oby szybko przeszło bo nie lubię się faszerować lekami. Oj bardzo mocno pragnę tego prezentu byłby na nowy rok -
Hej Dziewczyny
Podczytuję na bieżąco, ostatnio po prostu jakoś nie miałam siły pisać, bo i o czym. U mnie w porządku, jeśli można tak powiedzieć, dni uciekają i coraz bliżej święta... Mam nadzieję, że ten rok skończy się już bez większych (tych złych) niespodzianek i zacznie się nowy, lepszy, dla każdej z nas.
White Bunny, Lago, Gaduaaa, Karolina2787, Caro, Posok82 lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Hej Dziewczyny
Podczytuję na bieżąco, ostatnio po prostu jakoś nie miałam siły pisać, bo i o czym. U mnie w porządku, jeśli można tak powiedzieć, dni uciekają i coraz bliżej święta... Mam nadzieję, że ten rok skończy się już bez większych (tych złych) niespodzianek i zacznie się nowy, lepszy, dla każdej z nas.
no jak nie jak tak musi byc lepszy innej opcji nie ma
U mnie na ulicach dopiero teraz pojawiaja sie swiateczne dekoracje, w jednym domu to male Las Vegas sobie urzadzili, sesesese -
nick nieaktualnyNie mogę dzisiaj zasnać..
No i przyszła ta niedobra@ ktora miała odejść na dobre 9miesięcy, no niestety nie w tym roku. Może 2017 bedzię lepszy Musi wkońcu być lepszy
NIGDY SIĘ NIE PODDAM !! BĘDĘ WALCZYĆ O CIEBIE MALUSZKU
Dzisiaj Mikołaj mam chrześniaka, któremu sprawie radość jutro zanosząc mu prezent od Mikołaja
Święta już za rogiem, to taki piękny czas a potem sylwester czas zabawy.
I Nowy Rok Styczeń----> Góry--> Wisła--> TAK! pełen relaks, odpoczynek z ukochanym
Miłej nocy kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 01:54
Caro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJudi Nowy rok na pewno będzie o wiele lepszy, wierzę w to!
Gadu jak tam, śpisz? przyzwyczaiłam już sikę ze Ty jesteś ranny ptaszek i nim my rozkleimy oczy Ty już nad kawka siedzisz
Calante duuużo zdrówka życzę!
zapachmalin wrote:Hej Dziewczyny
będzie lepszy, na pewno !
A ja dziś mam wizytę u gina. Miałam przyjść po odbiorze wyników i będzie kombinował co dalej. Może dowiem się chociaż czy ovu była ale pewna nie jestem.
-
Hej Pewnie że nie śpię.. od 5 mojego czasu...
nie wiem o co chodzi ale 5.00 a ja oczy jak 5 złotych i koniec spania.. potem pół dnia mule i chodzę jak Zombie
U nas też jest mega swiątecznie , wszystko oświetlone ma maxa... hehe fajnie ! super klimat , mi się to podoba
Jeszcze wczoraj dzwonili ze szpitala że pierwsze usg 5 styczeń... ale między czasie skoczę prywatnie do Polskiego ginekologa... 16 grudniaFabian Cyprian Tymuś -
Judi bardzo mi przykro,że się nie udało.. powinnaś wyjaśnić skąd te kreski na testach... 3mam kciuki za kolejny cykl !
Bunny no to 3mam kciuki za wizytę i czekamy na wieści, ale dobre wieści hehe
Malinko
Karolajna i czego się Lago nie słuchałaś? Wlałabyś wody i by wszystko przeszło hehehe
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyHejka laski ja w domu byłam w pracy na chwilę i wróciłam bo mi powiedziała że ma wolne i żebym leżała w domu (jakby do cholery telefonu nie miała!!!) się wkurzyłam że musiałam wstawać, szykować się i jechać a za chwilę wracać bo po co to wszystko...
Lago, Gadi już było chyba za późno bo nie pomogła ta woda poza tym to nie działa raczej na anginę ale łykam antybiotyk to nie będzie tak źle chyba.
Judi tak 3 maj! Nowy rok nowe możliwości przyniesie ze sobą dla nas wszystkich
Bunny czekamy na newsy
Malinka to samo NOWY ROK NOWE MOŻLIWOŚCI! -
Karolina2787 wrote:Hejka laski ja w domu byłam w pracy na chwilę i wróciłam bo mi powiedziała że ma wolne i żebym leżała w domu (jakby do cholery telefonu nie miała!!!) się wkurzyłam że musiałam wstawać, szykować się i jechać a za chwilę wracać bo po co to wszystko...
Lago, Gadi już było chyba za późno bo nie pomogła ta woda poza tym to nie działa raczej na anginę ale łykam antybiotyk to nie będzie tak źle chyba.
Judi tak 3 maj! Nowy rok nowe możliwości przyniesie ze sobą dla nas wszystkich
Bunny czekamy na newsy
Malinka to samo NOWY ROK NOWE MOŻLIWOŚCI!
plus z tego taki że możesz się wychorować trochę w domuKarolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:o jaaa, wkurzyłabym się też... ludzie nie szanują czyjegoś czasu.. wrr
plus z tego taki że możesz się wychorować trochę w domu
No dokładnie grr... ale już herbatkę piję i po śniadaniu to mi przeszło trochę w sensie te nerwy No tam tyle to nic w sumie bo jak chorować w domu to chociaż do końca tygodnia przydałoby się te wolne a nie tak na wyrywki, jutro już normalnie mam iść więc to takie pchi... no ale nie narzekam dobre to niż nic -
calanthe wrote:Heeej
Dziś Mikołaj dużo prezentów dziewczynki
Karolina to chyba wszędzie tak jest, zamiast od razu coś powiedzieć to owijaja wełnę w bawełnęKarolina2787, calanthe lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnycalanthe wrote:Heeej
Dziś Mikołaj dużo prezentów dziewczynki
Karolina to chyba wszędzie tak jest, zamiast od razu coś powiedzieć to owijaja wełnę w bawełnę
To pochwal się co tam dostałaś do buta
Na szczęście aż tak daleko nie mam do nich i miesięczny bilet wykupiony inaczej byłoby gorzej ]:-@ -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Judi bardzo mi przykro,że się nie udało.. powinnaś wyjaśnić skąd te kreski na testach... 3mam kciuki za kolejny cykl !
Czytałam że one zawsze wychodzą pozytywnie w ciąży ale nie zawsze muszą ją oznaczać. Może jakies zachwianie równowagi hormonalnej.albo w najgorszym wypadku coś tam próbowało się zadziać ale poszło coś nie tak i wyszło jak wyszło. -
MIKOŁAJKI DZISIAJ DROGIE PANIE
Spełnienia marzeń ----> dla chętnych życzenia przenoszą się na rok 2017
Judi Zuch Dziewczyna!!
Ja już daaawno na nogach. Chrześniaczkę zawiozłam do przedszkola i jakimś cudem znalazła w samochodzie prezent od Mikołaja. Taki to niezdara, że mu wypadł
Mój Mikołaj zapowiedział się, że będzie spóźniony w sobotę i może nawet mi choinkę przywiezie prosto z górKarolina2787, calanthe, Posok82, Gaduaaa lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Judi22 wrote:Gaduaaa wrote:Judi bardzo mi przykro,że się nie udało.. powinnaś wyjaśnić skąd te kreski na testach... 3mam kciuki za kolejny cykl !
Czytałam że one zawsze wychodzą pozytywnie w ciąży ale nie zawsze muszą ją oznaczać. Może jakies zachwianie równowagi hormonalnej.albo w najgorszym wypadku coś tam próbowało się zadziać ale poszło coś nie tak i wyszło jak wyszło. [/i]
Może to była tzw ciąża biochemiczna, że coś zaczęło się dziać, ale na etapie podziału komórek coś poszło nie tak i organizm się rozmyślił.. ja tak miałam.. nie dostałam okresu i zrobiłam test w sobotę - wyszedł baaaaardzo blady, no ale pozytyw jest pozytyw
W poniedziałek zrobiłam ponownie sikańca z nadzieją, że kreska będzie wyraźniejsza, a niestety była bledsza.. była tak blada, że niemal musiałam się domyślać gdzie jest.. zmartwiłam się, ale stwierdziłam, że mój błąd bo to były testy różnej czułości, różnej firmy. We wt poszłam na betę - malutka - coś koło 23. Miałam w czwartek powtórzyć zobaczyć czy przyrasta, ale mąż i przyjaciółka stwierdzili, że bez sensu się nakręcam, że na pewno wszystko jest ok - i nie poszłam - błąd.. Po południu w czw dostałam plamienia, po pracy pędem do gina - diagnoza? za wcześnie, ona nic nie widzi, szkoda, że nie zrobiłam bety, ale najprawdopodobniej poronienie, w pt zrobiłam betę (ale krwawienie już się tak rozbujało, że nie było wątpliwości) była na poziomie ok. 4
Strasznie to przykre, wiem - ale wierzę i trzymam mocno kciuki by nowy rok przyniósł Ci dużo radości i spełnienia tego najważniejszego marzenia :*
A z okazji Mikołajek życzę wszystkim przyszłym mamom spokojnej ciąży
a tym starającym się szybkiego zafasolkowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 12:21
calanthe, Posok82, Karolina2787 lubią tę wiadomość