X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    wyników nie mam ale koleżanka pod mikroskopem badała sama w domu nasienie męża... no i nie do porównania przed jak po.. przed ledwo się ruszały.. a czasem w ogóle... a po fertilu jak na speedzie zapierdzielały .. oglądałam próbki sprzed i po i jestem świadkiem tego że On działa

a po jakim czasie zazywania? Bo plemniory ponoc potrzebuja 3 miesiecy do pelnego dojzenia wiec lekarze mowia ze pierwsze efekty mozna zobaczyc dopiero po tych 3 miechach supli.....to teori oczywiscie, ciekawe jak to sie ma w naturze

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2017, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    wyników nie mam ale koleżanka pod mikroskopem badała sama w domu nasienie męża... no i nie do porównania przed jak po.. przed ledwo się ruszały.. a czasem w ogóle... a po fertilu jak na speedzie zapierdzielały .. oglądałam próbki sprzed i po i jestem świadkiem tego że On działa

o kurczę!! a powiedz mi jak długo brał jej mąż? czy np ten zapierdziel był od razu po zażyciu tabletki?
    dobrze by było wiedzieć, byśmy zażywali fertilman jak niebieską tabletkę zaraz przed seksem:)

i powiedz mi jeszcze jaki mikroskop ma?:D może też powinnam sobie kupić:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2017, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę że jeśli chodzi o morfologię to rzeczywiście potrzebują te 3 miesiące, a ruchliwość chyba na bieżąco? chociaż nie chce nic mówić, to moje domysły bo aż tak się na tym nie znam, więc te co wiedzą proszę się dzielić wiedzą:)

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena24 wrote:
    czy np ten zapierdziel był od razu po zażyciu tabletki?

hahahahhahahahahahhahahaha sorka musialam :D to nie kokaina wiec nie sadze ze od razu po tabletce jest odlot hahahahhaha

ladybag, calanthe, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2017, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;DDD miło że mogłam kogoś rozbawić, ale kto wie czy nie dostają powera od razu:DDD

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena24 wrote:
    myślę że jeśli chodzi o morfologię to rzeczywiście potrzebują te 3 miesiące, a ruchliwość chyba na bieżąco? chociaż nie chce nic mówić, to moje domysły bo aż tak się na tym nie znam, więc te co wiedzą proszę się dzielić wiedzą:)

na ruchliwosc to niektorym nawet kofeina pomaga, ale to pewnie trzeba by obejrzec przed kawa i godzine po zeby miec porownanie. Ja przestalam wierzyc w teorie kawy przed sexem tudziez luznych majtek albo zimnych prysznicow :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats kilka razy spotkałam się z informacją że serduszkowanie ładnie poród wywołuje bo sperma działa rozkurczowo. Warto spróbować. Nawet jak nie zadziała to sama przyjemność:)

Nats, Caro lubią tę wiadomość

• ladybag Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    No dobra wrzucam buty tylko proszę się nie śmiać że nie da się na nich chodzić bo to już wiem :)

Śliczne <3
    calanthe wrote:
    Gadu śliczna bransoletka :) lubię takie cacuszka :D

Elunia no no, szpileczki eleganckie :D na własnym ślubie też miałam wysokie (10cm), ale wytrzymałam połowę, a reszta na boso bo tak mi było najwygodniej :P
    Co do umiejętności chodzenia, masz sporo czasu to sie wprawisz ;) ale jakby nie patrzeć w szpilach się nie chodzi, w szpilach się wygląda :D

ja na ślubie miałam 8 cm i tylko w okolicach oczepin latałam na boso, tak to wytrzymałam całe :)

Mam też jedne skórkowe moje ukochane, które mają 9,5 i śmigam w nich jak ta lala - kwestia wygodności butów i wywarzenia obcasa :)

calanthe lubi tę wiadomość

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a po jakim czasie zazywania? Bo plemniory ponoc potrzebuja 3 miesiecy do pelnego dojzenia wiec lekarze mowia ze pierwsze efekty mozna zobaczyc dopiero po tych 3 miechach supli.....to teori oczywiscie, ciekawe jak to sie ma w naturze
    no gdzieś po miesiącu było widać pod mikroskopem

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Nats kilka razy spotkałam się z informacją że serduszkowanie ładnie poród wywołuje bo sperma działa rozkurczowo. Warto spróbować. Nawet jak nie zadziała to sama przyjemność:)
    taaa podobno sperma coś ma w sobie ale u mnie nie działało.. ja pierwszego przenosiłam 2 tyg.. miałam termin na 16 kwietnia a urodziłam 28 ;)

• ladybag Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:

Tak jest :D
    Cytat z internetów "Dlaczego seks sprzyja wywoływaniu skurczów macicy? Po pierwsze, penetracja stanowi naturalny masaż szyjki macicy, a po drugie – sperma mężczyzny zawiera prostaglandyny, czyli hormony, które przyspieszają dojrzewanie szyjki macicy i prowokują skurcze. Do wywołania porodu może przyczynić się także stymulacja brodawek piersiowych. W czasie pieszczot piersi kobiety do krwi uwalniana jest oksytocyna – hormon odpowiedzialny za skurcze macicy."

Elunia, Nats, calanthe lubią tę wiadomość

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :-) słyszałam o tym. Staramy się działać regularnie, ale z brzuchem to nie takie łatwe :D czasem trzeba się nagimnastykowac nieźle :P

Elunia lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Dzięki dziewczyny :-) słyszałam o tym. Staramy się działać regularnie, ale z brzuchem to nie takie łatwe :D czasem trzeba się nagimnastykowac nieźle :P
    Nats w najgorszym wypadku jeszcze 4 tyg ;) a pierworódki tak lubią przenosić ;) tym bardziej chłopców ;)

• Nats Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Nats w najgorszym wypadku jeszcze 4 tyg ;) a pierworódki tak lubią przenosić ;) tym bardziej chłopców ;)
    A u nas dziewuszka będzie :-)
    Gin mówił, ze nie dobrze by było jakbym przenosila, bo mogę mieć problem wtedy z porodem naturalnym (jestem drobnej budowy). Zobaczymy tego 1 co się okaże :)
    Narazie poprobujemy tych seksow :D

ladybag, Gaduaaa, Elunia lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    A u nas dziewuszka będzie :-)
    Gin mówił, ze nie dobrze by było jakbym przenosila, bo mogę mieć problem wtedy z porodem naturalnym (jestem drobnej budowy). Zobaczymy tego 1 co się okaże :)
    Narazie poprobujemy tych seksow :D
    ma rację.. mi to zajęło 10godz na pełnych skurczach i bez rozwarcia! miałam zajebiście cięzki poród.. po 10godz płaczu dostałam w końcu zastrzyk z oksytocyny i poszło raz dwa.. aż pękłam.. od nacięcia.. i pękła mi szyjka macicy !
    12 szwów !
    ale nie straszę :) u każdego jest inaczej :) ale fakt lepiej nie przenosić , ja też jestem "wąska w pasie" ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2017, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi dzisiaj ten fertilman przyszedł :) od dzisiaj zaczynamy kurację :D

Gaduaaa, calanthe lubią tę wiadomość

• ladybag Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaa straszysz :D :D :D
    Marlena24 wrote:

Powodzenia :)

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena24 wrote:
    futruj starego ile wlezie :) mówię Ci ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2017, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tam pisze 2x2 ale nie wiem czy aż tyle mu trzeba? :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena24 wrote:
    tam pisze 2x2 ale nie wiem czy aż tyle mu trzeba? :D
    mój żarł raz ;)

‹‹ 873 874 875 876 877 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ