"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:wyników nie mam ale koleżanka pod mikroskopem badała sama w domu nasienie męża... no i nie do porównania przed jak po.. przed ledwo się ruszały.. a czasem w ogóle... a po fertilu jak na speedzie zapierdzielały .. oglądałam próbki sprzed i po i jestem świadkiem tego że On działa
a po jakim czasie zazywania? Bo plemniory ponoc potrzebuja 3 miesiecy do pelnego dojzenia wiec lekarze mowia ze pierwsze efekty mozna zobaczyc dopiero po tych 3 miechach supli.....to teori oczywiscie, ciekawe jak to sie ma w naturze -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:wyników nie mam ale koleżanka pod mikroskopem badała sama w domu nasienie męża... no i nie do porównania przed jak po.. przed ledwo się ruszały.. a czasem w ogóle... a po fertilu jak na speedzie zapierdzielały .. oglądałam próbki sprzed i po i jestem świadkiem tego że On działa
o kurczę!! a powiedz mi jak długo brał jej mąż? czy np ten zapierdziel był od razu po zażyciu tabletki?
dobrze by było wiedzieć, byśmy zażywali fertilman jak niebieską tabletkę zaraz przed seksem:)
i powiedz mi jeszcze jaki mikroskop ma? może też powinnam sobie kupić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:myślę że jeśli chodzi o morfologię to rzeczywiście potrzebują te 3 miesiące, a ruchliwość chyba na bieżąco? chociaż nie chce nic mówić, to moje domysły bo aż tak się na tym nie znam, więc te co wiedzą proszę się dzielić wiedzą
na ruchliwosc to niektorym nawet kofeina pomaga, ale to pewnie trzeba by obejrzec przed kawa i godzine po zeby miec porownanie. Ja przestalam wierzyc w teorie kawy przed sexem tudziez luznych majtek albo zimnych prysznicow -
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:No dobra wrzucam buty tylko proszę się nie śmiać że nie da się na nich chodzić bo to już wiem
Śliczne
calanthe wrote:Gadu śliczna bransoletka lubię takie cacuszka
Elunia no no, szpileczki eleganckie na własnym ślubie też miałam wysokie (10cm), ale wytrzymałam połowę, a reszta na boso bo tak mi było najwygodniej
Co do umiejętności chodzenia, masz sporo czasu to sie wprawisz ale jakby nie patrzeć w szpilach się nie chodzi, w szpilach się wygląda
ja na ślubie miałam 8 cm i tylko w okolicach oczepin latałam na boso, tak to wytrzymałam całe
Mam też jedne skórkowe moje ukochane, które mają 9,5 i śmigam w nich jak ta lala - kwestia wygodności butów i wywarzenia obcasa
calanthe lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:a po jakim czasie zazywania? Bo plemniory ponoc potrzebuja 3 miesiecy do pelnego dojzenia wiec lekarze mowia ze pierwsze efekty mozna zobaczyc dopiero po tych 3 miechach supli.....to teori oczywiscie, ciekawe jak to sie ma w naturzeFabian Cyprian Tymuś
-
Elunia wrote:Nats kilka razy spotkałam się z informacją że serduszkowanie ładnie poród wywołuje bo sperma działa rozkurczowo. Warto spróbować. Nawet jak nie zadziała to sama przyjemnośćFabian Cyprian Tymuś
-
Elunia wrote:Nats kilka razy spotkałam się z informacją że serduszkowanie ładnie poród wywołuje bo sperma działa rozkurczowo. Warto spróbować. Nawet jak nie zadziała to sama przyjemność
Tak jest
Cytat z internetów "Dlaczego seks sprzyja wywoływaniu skurczów macicy? Po pierwsze, penetracja stanowi naturalny masaż szyjki macicy, a po drugie – sperma mężczyzny zawiera prostaglandyny, czyli hormony, które przyspieszają dojrzewanie szyjki macicy i prowokują skurcze. Do wywołania porodu może przyczynić się także stymulacja brodawek piersiowych. W czasie pieszczot piersi kobiety do krwi uwalniana jest oksytocyna – hormon odpowiedzialny za skurcze macicy."Elunia, Nats, calanthe lubią tę wiadomość
-
Nats wrote:Dzięki dziewczyny słyszałam o tym. Staramy się działać regularnie, ale z brzuchem to nie takie łatwe czasem trzeba się nagimnastykowac nieźleFabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Nats w najgorszym wypadku jeszcze 4 tyg a pierworódki tak lubią przenosić tym bardziej chłopców
Gin mówił, ze nie dobrze by było jakbym przenosila, bo mogę mieć problem wtedy z porodem naturalnym (jestem drobnej budowy). Zobaczymy tego 1 co się okaże
Narazie poprobujemy tych seksowladybag, Gaduaaa, Elunia lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:A u nas dziewuszka będzie
Gin mówił, ze nie dobrze by było jakbym przenosila, bo mogę mieć problem wtedy z porodem naturalnym (jestem drobnej budowy). Zobaczymy tego 1 co się okaże
Narazie poprobujemy tych seksow
12 szwów !
ale nie straszę u każdego jest inaczej ale fakt lepiej nie przenosić , ja też jestem "wąska w pasie"Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny