"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Samara wrote:Wszystkim dzień dobry
Jakie dziś humory? Ja już po śniadaniu i chyba zejdę do piwnicy porządek jakiś zrobić. Tyle kartonów tam jest upchanych, że zajmują połowę miejsca...
Może z autkiem na myjnie pojadę i na odkurzacz, potem obiadek i ooo... plan na dziś.Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:o kurczę chce Ci się? hihih mnie do takich porządków to wołami nie zagonisz hehe
Nie chce mi się, ale jak wchodzę do piwnicy ( bo mam tam pralnie i suszarnie) to mi się drobne w kieszeni nie zgadzają...32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Hej, witam popołudniowo Miała któraś z Was dziewczyny do czynienia z Clostilbegytem? Jak w tym cyklu się nie uda, a mam 16 dc już po owulce to mam go brać od 5 do ( d.c.kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url] -
Hej Dziewczyny..
Ale się dzisiaj rano wystraszyłam. Plamienie przybrało dziwny kolor, mialam wrażenie że nawet krew widzę.. Próbowałam się uspokoić, ale w końcu zadzwoniłam do gina. Kazał od razu przyjechać. Na szczęście wszystko jest dobrze. Mój Kłębuszek ma już 1,18cm i serduszko bije w odpowiednim rytmie. Skąd te plamienia? Niby jest mini, dosłownie mini krwiaczek. Ale czy to on? Nie wiadomo. Mam wrócić do łóżka i nadal odpoczywać. Trochę się uspokoiłam na ten weekendpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
A teraz nadrobie
Karola co do Męża, super wieści że wszystko ok z hormonami. To dobra wiadomości Co do pęcherzyka to wiedz że ja bardzo mocno trzymam kciuki, żeby on urósł. Może nie będzie taki pokaźny jak ostatnio, ale to co - ten urośnie i pęknie
ladybag bardzo dobre info z wizyty! Czyli nie ma się czym denerwować. A Maluszek niech sobie zdrowo rośnie
Marteczka noo wiesz, może w tym całym zabieganiu akurat zdarzy Wam się taki mały cudaczek Jak głowa zajęta to i te staranka gdzieś znikają, a pojawia się prawdziwa ochota na serducho Nikt tam się nie gniewa, tylko wpadaj czasem szepnąć co tam u Ciebie słychować
veritaserum no to jak gin mówi, że wygląda obiecująco to tam musi być. Oby teraz pęcherzyk ładnie pękł i razem z Karolą fasolkujecie w tym miesiącu Trzymam za to kciuki!
magdzia wierzę, że z czasem traci się nadzieje. Straciłam ja nie raz, nie dwa. Jednak wierzę, że będzie dobrze. Mąż dzisiaj robił badanka? Trzymam kciuki za ich pomyślność. Oby wyszły w porządku. Daj koniecznie znać! A co z Małym? Pewnie jakieś wirusisko go dopadło co? Ostatnio cały czas słyszę że ktoś chory. A u nas w przedszkolu to jakaś plaga i ciągła wymiana. Niech już przyjdzie ta wiosna i słońce. To i humor wróci lepszy
Samara a w Ciebie wstąpiła energia? Takie sprzatanko? Uważaj tylko z na siebie i nie dźwigaj zbyt wiele.
Anusias dawno Cię nie było. Co u Ciebie słychać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 15:32
Karolina2787, Marteczka93, magdzia26 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Hej Dziewczyny..
Ale się dzisiaj rano wystraszyłam. Plamienie przybrało dziwny kolor, mialam wrażenie że nawet krew widzę.. Próbowałam się uspokoić, ale w końcu zadzwoniłam do gina. Kazał od razu przyjechać. Na szczęście wszystko jest dobrze. Mój Kłębuszek ma już 1,18cm i serduszko bije w odpowiednim rytmie. Skąd te plamienia? Niby jest mini, dosłownie mini krwiaczek. Ale czy to on? Nie wiadomo. Mam wrócić do łóżka i nadal odpoczywać. Trochę się uspokoiłam na ten weekend
ja już mega schizuję.. nie wiem jak wytrzymam jeszcze cały miesiąc no normalnie nie wiem !!!Fabian Cyprian Tymuś -
Caro wrote:Hej Dziewczyny..
Ale się dzisiaj rano wystraszyłam. Plamienie przybrało dziwny kolor, mialam wrażenie że nawet krew widzę.. Próbowałam się uspokoić, ale w końcu zadzwoniłam do gina. Kazał od razu przyjechać. Na szczęście wszystko jest dobrze. Mój Kłębuszek ma już 1,18cm i serduszko bije w odpowiednim rytmie. Skąd te plamienia? Niby jest mini, dosłownie mini krwiaczek. Ale czy to on? Nie wiadomo. Mam wrócić do łóżka i nadal odpoczywać. Trochę się uspokoiłam na ten weekend
No to miałaś pewnie serce w gardle. Cieszę się, że wszystko jest w najlepszym porządku. Grzecznie leż w łóżeczku i relaksuj się.
Auto sobie umyłam i odkurzyłam, a piwnicę zakończyłam na dziś na etapie wywiezienia do kontenerów wszystkich worów z ciuchami, które zalegają tam już kilka lat. Jutro może jak nadal będę miała chęć będę dalej walczyć, tym razem z kartonami.
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
-
Samara, czy ten lek pomógł Ci w jakiś sposób i czy miałaś jakieś skutki uboczne? Ja mam go stosować od następnego cyklu plus prengyl czy jakoś tak jako zastrzyk na pękniecie pęcherzyka.
Caro u mnie do przodu, ten cykl lipny bo mam dolegliwości po HSG i niestety malo serduszkowania. A Ty nie martw się na zapas choć wiem, że łatwo się mowi i gratuluję dzidzi w brzuniukilka cykli na dupku
HSG drożne
[/url] -
Anusias wrote:Samara, czy ten lek pomógł Ci w jakiś sposób i czy miałaś jakieś skutki uboczne? Ja mam go stosować od następnego cyklu plus prengyl czy jakoś tak jako zastrzyk na pękniecie pęcherzyka.
Caro u mnie do przodu, ten cykl lipny bo mam dolegliwości po HSG i niestety malo serduszkowania. A Ty nie martw się na zapas choć wiem, że łatwo się mowi i gratuluję dzidzi w brzuniu
No pomógł, tylko dzięki niemu udało się wykrzesać coś z moich jajników. Bez niego owu miałam nawet w 26 dc a @ przychodziła w 28... A czasem w ogóle nie miałam owu.
W pierwszym cyklu z clo miałam zawroty głowy i metaliczny posmak w ustach. No i nie polecam w trakcie stosowania nadmiernego wysiłku. Ja zrezygnowałam w tym czasie z siłowni i biegania (raz byłam na tyle głupia i ledwo do domu dotarłam).
U mnie też był clo + pregnyl i się udało. Stosowanie clo zwiększa ciążę mnogą. U mnie przeważnie były dwa lub trzy pęcherzyki i po pregnylu wszystkie pękały.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
-
nick nieaktualnyCaro na szczęście wszystko dobrze u Was bardzo się cieszę Odpoczywaj jak najwięcej i niech kłębuszek rośnie zdrowo
Samara tak piszesz o Clo hmm... ciekawa jestem czy ja tego niedługo nie dostanę jak moja owu będzie tak rozwalona po kątach i jeszcze o tej ciąży mnogiej o matko mój jest z bliźniąt, moja kuzynka ma bliźniaki no no no -
Hej Wam wiosennie!
Piękna pogoda się zapowiada, jakieś plany?
Karolina - genetyczne predyspozycje do bliźniąt to co innego niż po clo. Po Clo bliźnięta są wielojajowe. Możesz z jednej ciąży mieć np i chłopca i dziewczynkę
U mnie mimo mnogiej owu, bobo jest jedno, choć pękły trzy pęcherzyki, więc chyba nie tak łatwo jednak.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
-
Dzięki Samara i po tym cleo i prengylu, w którym cyklu się udało? Czemu po siłce ledwo do domku doszłaś? A jakieć tycie po tych lekach itp sa możliwe?kilka cykli na dupku
HSG drożne
[/url] -
Anusias wrote:Dzięki Samara i po tym cleo i prengylu, w którym cyklu się udało? Czemu po siłce ledwo do domku doszłaś? A jakieć tycie po tych lekach itp sa możliwe?
Pierwszy raz udało się chyba w drugim cyklu, ale ciąża się nie utrzymała. Po poronieniu chyba za trzecim lub czwartym razem zaskoczyłam.
O tycie się nie martw. Po clo możesz mieć zaburzenia równowagi i widzenia. Ja czując się dobrze w kolejnych cyklach po clo stwierdziłam pewnego wieczoru, że pójdę się wybiegać, prawie zemdlałam na trasie, więc nie polecam wysiłku przez te 5 dni. Nie polecam też z tego względu, że nadmierny wysiłek fizyczny zwiększa wytwarzanie prolaktyny, która może hamować owu.
P.S. Po clo endometrium może być słabsze więc jedz migdały i pij czerwone winko32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny wpadłam na chwile
u mnie nic nowego niecierpliwię odliczam dni do wizyty w poradni na Polnej. Miłej nocy:)
Co do Clo ja go brałam czułam się ok poza tym że odczuwałam mocniej jajniki jak pracują,czasami tak mocno że zginało mnie na chwile w pół ale to chwilowe było.
Caro super że jest ok
Ladybag tak samo super że jest okej
Karola super że pęcherzyk jest oby pękł i fajnie że hormony są ok u mężaKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny Weekendowo
Judi Kochana, a kiedy masz tą wizytę w Poznaniu? Jedziecie do jakiegoś konkretnego lekarza czy tam Was w poradni dopiero będą kierować?
Małż na weekend to maśli ile wlezie Dzisiaj rano zaserwował mi bułeczki pełnoziarniste z sałatą i gzikiem z rzodkiewką i szczypiorkiem. Do tego piękna pogoda za oknem i powiew świeżego powietrza.. A to nie koniec dzisiejszego obżarstwa! Obiad przyrządza tata - kluski śląskie, rolodo i kapucha!!!!! Aaaaaaaaa!
Miłego i słonecznego Dzionkapoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
No hej laski
Ja dziś pracowałam.. pierwszy dzień w tej mojej nowej pracy.. i chyba na nowo pokochałam gastronomię Kiedyś, kiedyś na studiach pracowałam i na kuchni i na barze i jako kelnerka i miło to wspominam no i dziś jakoś tak mi też bardzo fajnie było
Powiem Wam, że zadowolona i dałam radę..On wcale nie wiedział, że jestem w ciąży, bo kuzynką tego nie powiedziała. Ja też właściwie nie powiedziałam, bo chciałam się najpierw sprawdzić.. Więc na razie nie wie i nawet się nie pokapował Chyba również był zadowolony, bo wziął mój numer i chce mnie za tydzień i rozmawialiśmy o umowie i dalszych planach więc kurcze chyba jest okey... i będzie Jeszcze jutro sądny dzień u R.Fabian Cyprian Tymuś -
Samara wrote:Pierwszy raz udało się chyba w drugim cyklu, ale ciąża się nie utrzymała. Po poronieniu chyba za trzecim lub czwartym razem zaskoczyłam.
O tycie się nie martw. Po clo możesz mieć zaburzenia równowagi i widzenia. Ja czując się dobrze w kolejnych cyklach po clo stwierdziłam pewnego wieczoru, że pójdę się wybiegać, prawie zemdlałam na trasie, więc nie polecam wysiłku przez te 5 dni. Nie polecam też z tego względu, że nadmierny wysiłek fizyczny zwiększa wytwarzanie prolaktyny, która może hamować owu.
P.S. Po clo endometrium może być słabsze więc jedz migdały i pij czerwone winko
Dziękuję Samarakilka cykli na dupku
HSG drożne
[/url] -
Helou helou
Matko co to był za wikend zamordowana jestem jak nie wiem
No i mamy poniedziałek Caro Ty dziś idziesz do gina czy w związku z tym ze awaryjnie byliście wcześniej to już ta wizyta odwołana?
Ja mam dziś podejrzanie dobry humor od rana nawet mimo tego że oczywiście śniło mi się ze dostałam ciężkiego plamienia..
Aha te sny
Zastanawiam się właśnie czy jest sens jechać do Lidla bo dziś ciuszki lupilu i nie wiem czy już nie jest za późno
Gaduaaa uważaj tam na siebie i mysle ze powinnaś pogadać z pracodawcą o ciąży zanim zaczniecie stawki ustalać i cokolwiek bo potem może poczuć się oszukany i będzie kicha.