"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny wpadam na chwile
Caro super że wszystko jest ok:-) niech szczęście trwa w waszych sercach
17marca mam wizytę i dopiero tam się wszystko dowiemy do lekarza wiem jakiego musze iść
Karolina niech CLO zdziała u Cb cuda jaka dawka?
Dziewczyny pozdrawiam was wszystkie czy pojawiły się jakieś nowości jakies 2kreski groszeczek coś?Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
A ja mam juz dość załamka totalna taki dzień chyba. Cały dzień mysle i wymyśliłam,ze i tym razem doktor mnie troche olał
Musze Wam opowiedzieć co i jak i wyrazcie prosze swoje zdanie. Jestem 31 latka,poruszam sie na wozku, od 3 lat nadcisnienie od mca wykryto stan przed cukrzycowy. O dzidzie staram sie juz okolo 5 lat i nic. Mam córkę 10 lat z innym mezczyzną. Ginekolog tylko mowi dzialac wiec poszlam prywatnie i ten w 13 dc zrobil usg stwierrdzil ze brak ovu przepisal clostilbegyt kazal brac od 2 dc przez 5 dni i zaczac wspolzyc. Dwa cykle tak i do niego ale nawet nie spytal ile trwa moj cykl, czy regularne czy nie. Co myślicie?Gosia31 -
nick nieaktualnyJudi 3mam kciuki za Twoją wizytę i daj znać jak już będziesz wiedziała więcej
Co do mnie Clo 1x1 od 2dc przez 5dni tak samo dupek
Gosia31 może pora zmienić lekarza? Twój mąż badał nasienie? Mnie mój gin od razu zapytał ile trwają moje cykle, kiedy mniej więcej owulki wyglądać itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 20:07
-
nick nieaktualnyGosia31 wrote:Nie nie badał Ja to już sama nie wiem co trzeba
To może warto by zbadał? Skoro masz dziecko a teraz inny facet i tak długo się staracie to może w tym tkwi problem. Warto porobić podstawowe badania. Lekarz też co jeden to inna gadka więc warto zasięgnąć opinii innego ginka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosia co Ty mówisz. Nie może tak być bo co to za lekarze. Poza tym do jednego nie ma co chodzić wiem na swoim przykładzie. Leczyłam się u jednej ginki i nic nie zdziała bo tylko mnie wysyłała na hormony, nic poza tym a teraz czuję że jestem na dobrej drodze z nowym ginem także głowa do góry Dobry lekarz to podstawa. Skąd jesteś jeśli można wiedzieć?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa przed dostaniem Clo i dupka miałam dwa monitoringi z tym dzisiejszy i dopiero leki dostałam dziś. No skoro lekarz tak zalecił to raczej powinien wiedzieć co robi więc chyba nic nie pozostało jak brać te clo i czekać tylko czemu za dwa miesiące dopiero?
-
Gosia31 wrote:No jeden co ciąże prowadzil to mowi zeby działać, drugi dał na hormony byly w normie, a ten przepisał clostilbegyt i kazal przyjsc za 2 mc i bedziemy myslec to wszystko
Witaj
Całą diagnozę należy zacząć od mężczyzny, bo u niego badanie jest tanie i z przyjemnym finałem. Można go szybko wykluczyć jeżeli jest wsio ok. U mnie lekarz powiedział, że dopiero zacznie mnie diagnozować jak dostanie wyniki nasienia męża i wszystko tam będzie ok. Zacznij od tego, aby wykluczyć jego i zacząć diagnozować siebie. Nie ma sensu brać np. clo skoro nie wiadomo czy plemniory się spiszą.Karolina2787, ladybag lubią tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Gaduaaa wrote:aaaa to mąż... przeczytałam bez zrozumienia hehe
pisałaś że jest ich więcej? po obu stronach czy tylko po jednej? występują w pakiecie? a jak na usg w opisie opisali strukturę ? pozapalną?
Guzki są tylko po lewej stronie karku trochę za uchem. Ogólnie widoczny jest tylko jeden, po usg wyszło, że pod nim jest ich więcej. Na opisie jest tylko że sama zmiana ma środek nieco hypoechogenny i jest o gładkich kształtach. Węzły chłonne odczynowe. Wiem tylko tyle, że odczynowe węzły to stan zapalny.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamara czy te kaszaki trzeba usuwać?? Ja mam takie 3 na głowie, niewielkic rozmiarów. Podobno to rodzinne jest i moja mama faktycznie tez ma sporo. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że one niestety często nawet po chirurgicznym wycięciu narastają od nowa... Tylko z mężem to pewnie inna sprawa w związku z tym bliskim sąsiedztwem węzłów.
U mnie wczoraj i dziś było serduszkowanie mam nadzieje że ovitrelle zadziałał i czekam od jutra dupek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 21:48
-
veritaserum wrote:Samara czy te kaszaki trzeba usuwać?? Ja mam takie 3 na głowie, niewielkic rozmiarów. Podobno to rodzinne jest i moja mama faktycznie tez ma sporo. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że one niestety często nawet po chirurgicznym wycięciu narastają od nowa... Tylko z mężem to pewnie inna sprawa w związku z tym bliskim sąsiedztwem węzłów.
U mnie wczoraj i dziś było serduszkowanie mam nadzieje że ovitrelle zadziałał i czekam od jutra dupek.
To co ma mój mąż to nie jest kaszak, jak się okazuje, nie wygląda to nawet na większy pieprzyk. Wygląda to tak jakby ktoś guza nabił, tylko bez siniaków.
Wybierz się do dermatologa, to Ci powie.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
-
nick nieaktualny