X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
Odpowiedz

LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dr Radomyski jest od niepłodności (choć nie tylko). Specjalizuje się w PCOS i zaburzeniach hormonalnych, jest gin-endo.
    O dr Monist tylko słyszałam z 2 wiarygodnych źródeł, że jest b. dobrym ginem, nic więcej nie wiem :)

• neomi34 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdziłam o nim opnie i nie są zbyt pochlebne :( http://www.znanylekarz.pl/leszek-radomyski2/endokrynolog-ginekolog/lublin
    no cóż ja zobaczę co wyjedzie mi po pobycie w szpitalu i Pani doktor Włach-Tkaczuk mi powie :)

neomi34
  • misake Koleżanka

Wysłany: 27 października 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie czytajcie opinii w necie, to co da jednego dobre dla drugiego byc nie musi. ile ludzi tyle opinii.

♡ cykl starań

jnmqflw1y0q6glle.png
  • neomi34 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wiesz jak jest 20 opinii negatywnych to o czymś świadczy pomimo tego że też tak uważam, że każdy może różnie podchodzić do jednego lekarza ale jednak to jest tak samo jak nasze opinie tutaj.

neomi34
  • misake Koleżanka

Wysłany: 27 października 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jezeli az taka ilosc to tak natomiast np dr swatowski wszyscy go wychwalaja pod niebiosa a ja dziekuje serdecznie na pierwszej wizycie skonczylam.

♡ cykl starań

jnmqflw1y0q6glle.png
  • misake Koleżanka

Wysłany: 27 października 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    generalnie uwazam ze jezeli planuje sie ciaze trzeba szukac lekarza ktory w razie czego jest w stanie pomoc w szpitalu.

♡ cykl starań

jnmqflw1y0q6glle.png
  • neomi34 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tak jak z Panią Kaczmarczyk miła sympatyczna, dużo dobrych opinii i nic poza tym :(

neomi34
  • misake Koleżanka

Wysłany: 27 października 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja jej nie polecam dokladnie to samo moglam powiedziec po 3 wizytach wszystko fajnie ale nic poza zostawiona kasa.

♡ cykl starań

jnmqflw1y0q6glle.png
  • Madera Koleżanka

Wysłany: 27 października 2014, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj rozmawiałam z sasiadka. Ona poleca Wójcika, pracuje na Jaczewskiego i chyba w innym miejscu prywatnie. Też miała problemy z zajściem w ciążę i jej pomógł :-) Zastanawiam się nad wizytą u niego.

82dd45ba4b61120674f4b7772c533938.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Neomi - bo dr Leszek jest specyficzny, dość ekspresyjny i choleryczny. Ja wychodzę z założenia, że przychodzę do lekarza - specjalisty, a jego charakter mnie nie interesuje, dopóki nie przekracza granic względem mnie. Ale niektórym pewnie może to przeszkadzać :)

• Betty Boop Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam juz dosc chodzenia po lubelskich i w koncu wczoraj zapisalam sie na wizyte do novum w Warszawie. Moze tam odkryja przyczyne bo póki co 18 cykli za mną i nic. Juz mnie uprzedzili ze wizyta potrwa godzinę i bedzie kosztowala 200zł włacznie z usg (takze luz, w lbn wiecej zapłacilam za 15 minut ;) Dam znac ja bedzie po wszystkim choc jade dopiero 8 grudnia.

Aga_502 lubi tę wiadomość

<3 MARCELINA <3
    3i49krhmqkw026mb.png
    11.02. 2015 IUI (10t * )
    3.12.2015 IUI :)
  • Aga_502 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betty Boop wrote:
    A ja mam juz dosc chodzenia po lubelskich i w koncu wczoraj zapisalam sie na wizyte do novum w Warszawie. Moze tam odkryja przyczyne bo póki co 18 cykli za mną i nic. Juz mnie uprzedzili ze wizyta potrwa godzinę i bedzie kosztowala 200zł włacznie z usg (takze luz, w lbn wiecej zapłacilam za 15 minut ;) Dam znac ja bedzie po wszystkim choc jade dopiero 8 grudnia.
    To ja cierpliwie poczekam na Twoją relacje z warszawskiej kliniki.
    Ja mam dzisiaj ostatnie podejście u lubelskich "specjalistów" - jeśli się nie uda to szukam pomocy gdzieś dalej.

Kacper <3 :) :) :) 20.03.2017 - 1080g - 27tc
    dqpranliysvka661.png
    Gabrysia <3 :):):) 25.09.2015 -2470g - 35t2d
    relgdf9him4y17cs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misake wrote:
    endorynolog i ginekolog w jednym to dr jagniatkowska ewa.
    Na NFZ mówisz? No to musze się zapisać. Byłam prytwanie u dr Tomaszewskiego w Luxmedzie, ale cena badań zleconych mnie lekko odstraszyła.

• Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Na NFZ mówisz? No to musze się zapisać. Byłam prytwanie u dr Tomaszewskiego w Luxmedzie, ale cena badań zleconych mnie lekko odstraszyła.

A na Nfz nie mógł ci wystawić skierowania na badania? Mój skierowania mi wystawia na szpital a tak to chodzę do niego prywatnie.

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczka250 wrote:
    A na Nfz nie mógł ci wystawić skierowania na badania? Mój skierowania mi wystawia na szpital a tak to chodzę do niego prywatnie.
    No właśnie nie wystawił. Sama diagnoza tarczycy to jakieś 130 zł a do tego progesteron i prolaktyna...

• misake Koleżanka

Wysłany: 28 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak jagniątkowska przyjmuje na nfz, ja chodze prywatnie do endo i nie pojde wiecej na nfz przynajmiej teraz czuje ze ktos mnie leczy ale dr jagniatkowska polecaja ja osobiscie u niej nie bylam.

♡ cykl starań

jnmqflw1y0q6glle.png
  • neomi34 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja coraz częściej zastanawiam się też nad Novum bo dziewczyny sobie chwalą a tu w Lublinie to faktycznie jeszcze wiele lekarzy błądzi i szuka nie wiedząc co.
    Betty a kiedy jedziesz do Novum?bierzesz jakieś badania ze sobą?
    ja miałam się jutro kłaść do szpitala na badania do pani doktor Tkaczuk-Włach ale przez wypadek, któremu uległam tydzień temu muszę przełożyć znowu za miesiąc wizytę w szpitalu bo udało mi się załatwić na piątek rezonans,który koliduje mi ze szpitalem jak pech to pech :(
    Sigma zgadza się każdemu co innego przeszkadza i co innego się oczekuje od lekarza. Ja do endo chodzę do Luxmedu do Ryczakowej i póki co jestem z niej zadowolona :)jakoś na nfz wizyty nie słyną z pochlebnych opinii. Teraz po wypadku pochodziłam trochę po lekarzach na nfz i jakaś masakra, olewka i znieczulica. Dlatego w przypadku niepłodności to już w ogóle bałabym się im zaufać za dużo czasu straciłam w klinikach prywatnie i nic nie zdziałali a co mówić o państwowej służbie zdrowia.
    Mona_M a jakie badania na tarczycę dostałaś?

neomi34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam tsh ft3 ft4 anty tpo i anty tg

• neomi34 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to tak jak ja. porównywałam i w diagnostyce jest taniej.

neomi34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie mają gabinety? Bo ja dzwoniłam do luxmedu, DMP i na Przyjaźni, jak jedno jest tańsze to inne wiele droższe albo nie robią jakiegoś badania :/
    Jest gdzieś cennik badań?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 17:03

‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ