LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNeomi - bo dr Leszek jest specyficzny, dość ekspresyjny i choleryczny. Ja wychodzę z założenia, że przychodzę do lekarza - specjalisty, a jego charakter mnie nie interesuje, dopóki nie przekracza granic względem mnie. Ale niektórym pewnie może to przeszkadzać
-
A ja mam juz dosc chodzenia po lubelskich i w koncu wczoraj zapisalam sie na wizyte do novum w Warszawie. Moze tam odkryja przyczyne bo póki co 18 cykli za mną i nic. Juz mnie uprzedzili ze wizyta potrwa godzinę i bedzie kosztowala 200zł włacznie z usg (takze luz, w lbn wiecej zapłacilam za 15 minut Dam znac ja bedzie po wszystkim choc jade dopiero 8 grudnia.
Aga_502 lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Betty Boop wrote:A ja mam juz dosc chodzenia po lubelskich i w koncu wczoraj zapisalam sie na wizyte do novum w Warszawie. Moze tam odkryja przyczyne bo póki co 18 cykli za mną i nic. Juz mnie uprzedzili ze wizyta potrwa godzinę i bedzie kosztowala 200zł włacznie z usg (takze luz, w lbn wiecej zapłacilam za 15 minut Dam znac ja bedzie po wszystkim choc jade dopiero 8 grudnia.
Ja mam dzisiaj ostatnie podejście u lubelskich "specjalistów" - jeśli się nie uda to szukam pomocy gdzieś dalej. -
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Na NFZ mówisz? No to musze się zapisać. Byłam prytwanie u dr Tomaszewskiego w Luxmedzie, ale cena badań zleconych mnie lekko odstraszyła.
A na Nfz nie mógł ci wystawić skierowania na badania? Mój skierowania mi wystawia na szpital a tak to chodzę do niego prywatnie. -
nick nieaktualnyTruskaweczka250 wrote:A na Nfz nie mógł ci wystawić skierowania na badania? Mój skierowania mi wystawia na szpital a tak to chodzę do niego prywatnie.
-
Ja coraz częściej zastanawiam się też nad Novum bo dziewczyny sobie chwalą a tu w Lublinie to faktycznie jeszcze wiele lekarzy błądzi i szuka nie wiedząc co.
Betty a kiedy jedziesz do Novum?bierzesz jakieś badania ze sobą?
ja miałam się jutro kłaść do szpitala na badania do pani doktor Tkaczuk-Włach ale przez wypadek, któremu uległam tydzień temu muszę przełożyć znowu za miesiąc wizytę w szpitalu bo udało mi się załatwić na piątek rezonans,który koliduje mi ze szpitalem jak pech to pech
Sigma zgadza się każdemu co innego przeszkadza i co innego się oczekuje od lekarza. Ja do endo chodzę do Luxmedu do Ryczakowej i póki co jestem z niej zadowolona :)jakoś na nfz wizyty nie słyną z pochlebnych opinii. Teraz po wypadku pochodziłam trochę po lekarzach na nfz i jakaś masakra, olewka i znieczulica. Dlatego w przypadku niepłodności to już w ogóle bałabym się im zaufać za dużo czasu straciłam w klinikach prywatnie i nic nie zdziałali a co mówić o państwowej służbie zdrowia.
Mona_M a jakie badania na tarczycę dostałaś?neomi34 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny