LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kobitki
lady_pink wrote:Pewnie będzie chciał zobaczyć czy masz owu czy na pewno to był bezowulacyjny (jeśli dobrze pamiętam) Weź do niego wszystkie badania i powiedz, że bez ciąży od niego nie wyjdziesz
Marleni wrote:Ja jeszcze czekam,nie nawidza mnie tu juzlady_pink lubi tę wiadomość
-
kur..... dziewczyny zaraz rozniosę coś Wyszłam dzisiaj ze szpitala lecę na łeb na szyję bo mój dzisiaj miał wracać do domu z zagranicy i na 14:30 był umówiony w ab ovo na badanie, a na 15:30 w sklepie z płytkami żeby dograc projekt łazienki. I co???? i gó... !!! Zamiast na okęciu o 9 , wylądowali o 13 w KAtowicach! zatankowali sie i wrócili na okęcie ... Zadzwoniłam do ab ovo żeby może badanie przesunąć na póżniejszą godzine a ta na mnie z japą że w takich warunkach to nie zrobią badań bo on zestresowany po długiej podróży. No to tłumacze kobicie że takie życie i on tak lata , a ta że jak się chce mieć dziecko to trzeba się zdecydowac. Ten wyjechał z Wawy o 14, więc zanim dojedzie do lublina w piątek to będzie noc i projekt sama będę mówiała dokończyć. A przyjechał specjalnie na te badania i projekt tylko na piątek i weekend. Kurwa mać, wszystko nie tak! Zaraz dostane szłału i zaczne ryczeć i na tym się skończy.
-
lady_pink wrote:Hej hej
mi tam może pomóc Wysoki brunet może ładne dzieci zrobić
nie zaprzeczam ale on akurat nie jest w moim typie:(
poza tym małżonek ma jasne włosy i niebieskie oczy więc mógł by być problemPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Mirabelka30 wrote:kur..... dziewczyny zaraz rozniosę coś Wyszłam dzisiaj ze szpitala lecę na łeb na szyję bo mój dzisiaj miał wracać do domu z zagranicy i na 14:30 był umówiony w ab ovo na badanie, a na 15:30 w sklepie z płytkami żeby dograc projekt łazienki. I co???? i gó... !!! Zamiast na okęciu o 9 , wylądowali o 13 w KAtowicach! zatankowali sie i wrócili na okęcie ... Zadzwoniłam do ab ovo żeby może badanie przesunąć na póżniejszą godzine a ta na mnie z japą że w takich warunkach to nie zrobią badań bo on zestresowany po długiej podróży. No to tłumacze kobicie że takie życie i on tak lata , a ta że jak się chce mieć dziecko to trzeba się zdecydowac. Ten wyjechał z Wawy o 14, więc zanim dojedzie do lublina w piątek to będzie noc i projekt sama będę mówiała dokończyć. A przyjechał specjalnie na te badania i projekt tylko na piątek i weekend. Kurwa mać, wszystko nie tak! Zaraz dostane szłału i zaczne ryczeć i na tym się skończy.
to może do luxmedu zadzwoń i tam się uda umówić?? kurcze nic innego mi nie przychodzi do głowy
kochana trzymaj się będzie dobrze tule mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 15:29
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:To przepisz go na jutro na badania, akurat będzie wypoczęty
projekt dobierzesz sama - po co chłop ma się w to mieszać Zrób jak Ci się będzie podobać i tyle -
Mirabelka30 wrote:Lady ale oni badań w soboty nie robią. Chyba tylko pon-piątek?
Hi,
W luxmedzie robią na pewno w sobotę ale na jutro raczej nie ma miejsc chyba że zadzwoń i poproś, powiedz co i jak może jakoś wcisną -
lady_pink wrote:Jeśli chodzi o typ, to w moim też nie jest Chodziło mi tylko o geny wzrostu i ciemnych włosów
Twarzy nie chcę
Oj coś byś wymyśliła małżonkowi
ja bym się czepiała ale ma okulary ja też mam dużą wadę wzroku i genetycznie się zwiększy szansa więc raczej nie...ale plan działań tak i owszem mogę nawet małża na instruktarz przeprowadzićWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 15:34
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Mirabelka30 wrote:Niestety doktorek kazał w ab ovo zrobić, więc nie będę kombinowała;)
-
Wedmoczka wrote:ja bym się czepiała ale ma okulary ja też mam dużą wadę wzroku i genetycznie się zwiększy szansa więc raczej nie...ale plan działań tak i owszem mogę nawet małża na instruktarz przeprowadzić
-
kawola wrote:Tak sie chciałam zapisać do tego dr Wiktora na usg, ale kurcze jest dwóch w luxmedzie i ja nie wiem o którego chodzi, podpowiecie?
kawola lubi tę wiadomość
1 IUI 4.04.... -
Marleni wrote:Ale jebłam normalnie w gabinecie - jak mi powiedział że wypisuje mi receptę na STOSUNEK
Cieszę się że jesteś już po, naczekałaś się bidaku Ale materiał to podrasowali, niczego sobie
I teraz co?? Odliczanie - mocno trzymam kciuki, żeby ten sex był skuteczny Kiedy masz ew. bete robić, coś mówił?? -
dobra laski lecę do Wiktorka nawet w miarę poukładane wszystko mam:)
do później:)
P.S Marleni zaciskam kciuki na najbliższe dwa tygodniMarleni, hewa81, lady_pink lubią tę wiadomość
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:dobra laski lecę do Wiktorka nawet w miarę poukładane wszystko mam:)
do później:)
P.S Marleni zaciskam kciuki na najbliższe dwa tygodni
Powodzenia Elenko, owocnej wizytyWedmoczka lubi tę wiadomość