X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
Odpowiedz

LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)

Oceń ten wątek:
  • kawola Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki :)
    lady_pink wrote:
    Pewnie będzie chciał zobaczyć czy masz owu czy na pewno to był bezowulacyjny (jeśli dobrze pamiętam) :) Weź do niego wszystkie badania i powiedz, że bez ciąży od niego nie wyjdziesz
    Haha jeszcze sam będzie chciał pomóc i co :P

Marleni wrote:
    Ja jeszcze czekam,nie nawidza mnie tu juz :)
    O to długo, ale tyle dobrego że nie przyłazi :)

lady_pink lubi tę wiadomość

961lupjyvic92ect.png
  • Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kur..... dziewczyny zaraz rozniosę coś;) Wyszłam dzisiaj ze szpitala lecę na łeb na szyję bo mój dzisiaj miał wracać do domu z zagranicy i na 14:30 był umówiony w ab ovo na badanie, a na 15:30 w sklepie z płytkami żeby dograc projekt łazienki. I co???? i gó... !!! Zamiast na okęciu o 9 , wylądowali o 13 w KAtowicach! zatankowali sie i wrócili na okęcie ... Zadzwoniłam do ab ovo żeby może badanie przesunąć na póżniejszą godzine a ta na mnie z japą że w takich warunkach to nie zrobią badań bo on zestresowany po długiej podróży. No to tłumacze kobicie że takie życie i on tak lata , a ta że jak się chce mieć dziecko to trzeba się zdecydowac. Ten wyjechał z Wawy o 14, więc zanim dojedzie do lublina w piątek to będzie noc i projekt sama będę mówiała dokończyć. A przyjechał specjalnie na te badania i projekt tylko na piątek i weekend. Kurwa mać, wszystko nie tak! Zaraz dostane szłału i zaczne ryczeć i na tym się skończy.

• Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Hej hej :)
    mi tam może pomóc :) Wysoki brunet może ładne dzieci zrobić :P

nie zaprzeczam ale on akurat nie jest w moim typie:(

poza tym małżonek ma jasne włosy i niebieskie oczy więc mógł by być problem :P

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabelka30 wrote:
    kur..... dziewczyny zaraz rozniosę coś;) Wyszłam dzisiaj ze szpitala lecę na łeb na szyję bo mój dzisiaj miał wracać do domu z zagranicy i na 14:30 był umówiony w ab ovo na badanie, a na 15:30 w sklepie z płytkami żeby dograc projekt łazienki. I co???? i gó... !!! Zamiast na okęciu o 9 , wylądowali o 13 w KAtowicach! zatankowali sie i wrócili na okęcie ... Zadzwoniłam do ab ovo żeby może badanie przesunąć na póżniejszą godzine a ta na mnie z japą że w takich warunkach to nie zrobią badań bo on zestresowany po długiej podróży. No to tłumacze kobicie że takie życie i on tak lata , a ta że jak się chce mieć dziecko to trzeba się zdecydowac. Ten wyjechał z Wawy o 14, więc zanim dojedzie do lublina w piątek to będzie noc i projekt sama będę mówiała dokończyć. A przyjechał specjalnie na te badania i projekt tylko na piątek i weekend. Kurwa mać, wszystko nie tak! Zaraz dostane szłału i zaczne ryczeć i na tym się skończy.

to może do luxmedu zadzwoń i tam się uda umówić?? kurcze nic innego mi nie przychodzi do głowy

kochana trzymaj się będzie dobrze <3 tule mocno

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 15:29

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

• Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    To przepisz go na jutro na badania, akurat będzie wypoczęty :)
    projekt dobierzesz sama - po co chłop ma się w to mieszać :) Zrób jak Ci się będzie podobać i tyle :)

Lady ale oni badań w soboty nie robią. Chyba tylko pon-piątek?

• Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    to może do luxmedu zadzwoń i tam się uda umówić?? kurcze nic innego mi nie przychodzi do głowy

kochana trzymaj się będzie dobrze <3 tule mocno

Niestety doktorek kazał w ab ovo zrobić, więc nie będę kombinowała;)

• kawola Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    To przepisz go na jutro na badania, akurat będzie wypoczęty :)
    projekt dobierzesz sama - po co chłop ma się w to mieszać :) Zrób jak Ci się będzie podobać i tyle :)
    Mirabelka Lady dobrze radzi :) gdzieś go na pewno uda sie na jutro wcisnąć :)

961lupjyvic92ect.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabelka30 wrote:
    Lady ale oni badań w soboty nie robią. Chyba tylko pon-piątek?

Hi,
    W luxmedzie robią na pewno w sobotę ale na jutro raczej nie ma miejsc chyba że zadzwoń i poproś, powiedz co i jak może jakoś wcisną

Im bardziej w życiu ma się pod górkę.... tym piękniejsze będą później widoki
    n59yk6nlzydvnhbr.png
    ........................................................................
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Jeśli chodzi o typ, to w moim też nie jest :) Chodziło mi tylko o geny wzrostu i ciemnych włosów :)
    Twarzy nie chcę :P

Oj coś byś wymyśliła małżonkowi :)

ja bym się czepiała ale ma okulary ja też mam dużą wadę wzroku i genetycznie się zwiększy szansa więc raczej nie...ale plan działań tak i owszem :P mogę nawet małża na instruktarz przeprowadzić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 15:34

• kawola Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabelka30 wrote:
    Niestety doktorek kazał w ab ovo zrobić, więc nie będę kombinowała;)
    Mi się wydaje że te badania w dwóch miejscach nie moga się aż tak od siebie różnić no bez przesady, przecież jakby laboratorium luxmed źle robiło badania to by akredytacji nie dostało :)

961lupjyvic92ect.png
  • kawola Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    ja bym się czepiała ale ma okulary ja też mam dużą wadę wzroku i genetycznie się zwiększy szansa więc raczej nie...ale plan działań tak i owszem :P mogę nawet małża na instruktarz przeprowadzić :)
    Tak sie chciałam zapisać do tego dr Wiktora na usg, ale kurcze jest dwóch w luxmedzie i ja nie wiem o którego chodzi, podpowiecie?:)

961lupjyvic92ect.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kawola wrote:
    Tak sie chciałam zapisać do tego dr Wiktora na usg, ale kurcze jest dwóch w luxmedzie i ja nie wiem o którego chodzi, podpowiecie?:)
    Kszysztof Wiktor :)

kawola lubi tę wiadomość

• kawola Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :)

lady_pink lubi tę wiadomość

961lupjyvic92ect.png
  • Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety dzwoniłam do ab ovo i powiedziały że u nich nie robi się badań w soboty! co za ściemniary...

• Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ja już mam takie wkurwienie, że nie potrafie ładnie prosić;P trudno, może nie jest nam pisane to badanie;)

• kawola Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    17 milionów o kurde, pomysleć że jeden malutki jest potrzebny :D musi się udać trzymam kciuki :)
    Jak oni to robią że tak poprawiają się te plemniki :P

Marleni lubi tę wiadomość

961lupjyvic92ect.png
  • kawola Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj bo na pewno pękł :) proszę mieć teraz dobre myśli a nie złe :)

Marleni lubi tę wiadomość

961lupjyvic92ect.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    Ale jebłam normalnie w gabinecie - jak mi powiedział że wypisuje mi receptę na STOSUNEK :P
    Że co???

Cieszę się że jesteś już po, naczekałaś się bidaku :( Ale materiał to podrasowali, niczego sobie :D :D
    I teraz co?? Odliczanie - mocno trzymam kciuki, żeby ten sex był skuteczny <3 <3 <3 Kiedy masz ew. bete robić, coś mówił??

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra laski lecę do Wiktorka nawet w miarę poukładane wszystko mam:)

do później:)

P.S Marleni zaciskam kciuki na najbliższe dwa tygodni :)

Marleni, hewa81, lady_pink lubią tę wiadomość

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    dobra laski lecę do Wiktorka nawet w miarę poukładane wszystko mam:)

do później:)

P.S Marleni zaciskam kciuki na najbliższe dwa tygodni :)

Powodzenia Elenko, owocnej wizyty :)

Wedmoczka lubi tę wiadomość

n59yk6nlzydvnhbr.png
‹‹ 206 207 208 209 210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ