WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
Odpowiedz

LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)

Oceń ten wątek:
  • kawola Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki :)
    lady_pink wrote:
    Pewnie będzie chciał zobaczyć czy masz owu czy na pewno to był bezowulacyjny (jeśli dobrze pamiętam) :) Weź do niego wszystkie badania i powiedz, że bez ciąży od niego nie wyjdziesz
    Haha jeszcze sam będzie chciał pomóc i co :P

Marleni wrote:
    Ja jeszcze czekam,nie nawidza mnie tu juz :)
    O to długo, ale tyle dobrego że nie przyłazi :)

lady_pink lubi tę wiadomość

961lupjyvic92ect.png
  • Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kur..... dziewczyny zaraz rozniosę coś;) Wyszłam dzisiaj ze szpitala lecę na łeb na szyję bo mój dzisiaj miał wracać do domu z zagranicy i na 14:30 był umówiony w ab ovo na badanie, a na 15:30 w sklepie z płytkami żeby dograc projekt łazienki. I co???? i gó... !!! Zamiast na okęciu o 9 , wylądowali o 13 w KAtowicach! zatankowali sie i wrócili na okęcie ... Zadzwoniłam do ab ovo żeby może badanie przesunąć na póżniejszą godzine a ta na mnie z japą że w takich warunkach to nie zrobią badań bo on zestresowany po długiej podróży. No to tłumacze kobicie że takie życie i on tak lata , a ta że jak się chce mieć dziecko to trzeba się zdecydowac. Ten wyjechał z Wawy o 14, więc zanim dojedzie do lublina w piątek to będzie noc i projekt sama będę mówiała dokończyć. A przyjechał specjalnie na te badania i projekt tylko na piątek i weekend. Kurwa mać, wszystko nie tak! Zaraz dostane szłału i zaczne ryczeć i na tym się skończy.

• Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Hej hej :)
    mi tam może pomóc :) Wysoki brunet może ładne dzieci zrobić :P

nie zaprzeczam ale on akurat nie jest w moim typie:(

poza tym małżonek ma jasne włosy i niebieskie oczy więc mógł by być problem :P

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabelka30 wrote:
    kur..... dziewczyny zaraz rozniosę coś;) Wyszłam dzisiaj ze szpitala lecę na łeb na szyję bo mój dzisiaj miał wracać do domu z zagranicy i na 14:30 był umówiony w ab ovo na badanie, a na 15:30 w sklepie z płytkami żeby dograc projekt łazienki. I co???? i gó... !!! Zamiast na okęciu o 9 , wylądowali o 13 w KAtowicach! zatankowali sie i wrócili na okęcie ... Zadzwoniłam do ab ovo żeby może badanie przesunąć na póżniejszą godzine a ta na mnie z japą że w takich warunkach to nie zrobią badań bo on zestresowany po długiej podróży. No to tłumacze kobicie że takie życie i on tak lata , a ta że jak się chce mieć dziecko to trzeba się zdecydowac. Ten wyjechał z Wawy o 14, więc zanim dojedzie do lublina w piątek to będzie noc i projekt sama będę mówiała dokończyć. A przyjechał specjalnie na te badania i projekt tylko na piątek i weekend. Kurwa mać, wszystko nie tak! Zaraz dostane szłału i zaczne ryczeć i na tym się skończy.

to może do luxmedu zadzwoń i tam się uda umówić?? kurcze nic innego mi nie przychodzi do głowy

kochana trzymaj się będzie dobrze <3 tule mocno

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 15:29

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

• Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    To przepisz go na jutro na badania, akurat będzie wypoczęty :)
    projekt dobierzesz sama - po co chłop ma się w to mieszać :) Zrób jak Ci się będzie podobać i tyle :)

Lady ale oni badań w soboty nie robią. Chyba tylko pon-piątek?

• Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    to może do luxmedu zadzwoń i tam się uda umówić?? kurcze nic innego mi nie przychodzi do głowy

kochana trzymaj się będzie dobrze <3 tule mocno

Niestety doktorek kazał w ab ovo zrobić, więc nie będę kombinowała;)

• kawola Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    To przepisz go na jutro na badania, akurat będzie wypoczęty :)
    projekt dobierzesz sama - po co chłop ma się w to mieszać :) Zrób jak Ci się będzie podobać i tyle :)
    Mirabelka Lady dobrze radzi :) gdzieś go na pewno uda sie na jutro wcisnąć :)

961lupjyvic92ect.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabelka30 wrote:
    Lady ale oni badań w soboty nie robią. Chyba tylko pon-piątek?

Hi,
    W luxmedzie robią na pewno w sobotę ale na jutro raczej nie ma miejsc chyba że zadzwoń i poproś, powiedz co i jak może jakoś wcisną

Im bardziej w życiu ma się pod górkę.... tym piękniejsze będą później widoki
    n59yk6nlzydvnhbr.png
    ........................................................................
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Jeśli chodzi o typ, to w moim też nie jest :) Chodziło mi tylko o geny wzrostu i ciemnych włosów :)
    Twarzy nie chcę :P

Oj coś byś wymyśliła małżonkowi :)

ja bym się czepiała ale ma okulary ja też mam dużą wadę wzroku i genetycznie się zwiększy szansa więc raczej nie...ale plan działań tak i owszem :P mogę nawet małża na instruktarz przeprowadzić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 15:34

• kawola Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabelka30 wrote:
    Niestety doktorek kazał w ab ovo zrobić, więc nie będę kombinowała;)
    Mi się wydaje że te badania w dwóch miejscach nie moga się aż tak od siebie różnić no bez przesady, przecież jakby laboratorium luxmed źle robiło badania to by akredytacji nie dostało :)

961lupjyvic92ect.png
  • kawola Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    ja bym się czepiała ale ma okulary ja też mam dużą wadę wzroku i genetycznie się zwiększy szansa więc raczej nie...ale plan działań tak i owszem :P mogę nawet małża na instruktarz przeprowadzić :)
    Tak sie chciałam zapisać do tego dr Wiktora na usg, ale kurcze jest dwóch w luxmedzie i ja nie wiem o którego chodzi, podpowiecie?:)

961lupjyvic92ect.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kawola wrote:
    Tak sie chciałam zapisać do tego dr Wiktora na usg, ale kurcze jest dwóch w luxmedzie i ja nie wiem o którego chodzi, podpowiecie?:)
    Kszysztof Wiktor :)

kawola lubi tę wiadomość

• kawola Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :)

lady_pink lubi tę wiadomość

961lupjyvic92ect.png
  • Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety dzwoniłam do ab ovo i powiedziały że u nich nie robi się badań w soboty! co za ściemniary...

• Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ja już mam takie wkurwienie, że nie potrafie ładnie prosić;P trudno, może nie jest nam pisane to badanie;)

• kawola Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    17 milionów o kurde, pomysleć że jeden malutki jest potrzebny :D musi się udać trzymam kciuki :)
    Jak oni to robią że tak poprawiają się te plemniki :P

Marleni lubi tę wiadomość

961lupjyvic92ect.png
  • kawola Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj bo na pewno pękł :) proszę mieć teraz dobre myśli a nie złe :)

Marleni lubi tę wiadomość

961lupjyvic92ect.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    Ale jebłam normalnie w gabinecie - jak mi powiedział że wypisuje mi receptę na STOSUNEK :P
    Że co???

Cieszę się że jesteś już po, naczekałaś się bidaku :( Ale materiał to podrasowali, niczego sobie :D :D
    I teraz co?? Odliczanie - mocno trzymam kciuki, żeby ten sex był skuteczny <3 <3 <3 Kiedy masz ew. bete robić, coś mówił??

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra laski lecę do Wiktorka nawet w miarę poukładane wszystko mam:)

do później:)

P.S Marleni zaciskam kciuki na najbliższe dwa tygodni :)

Marleni, hewa81, lady_pink lubią tę wiadomość

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    dobra laski lecę do Wiktorka nawet w miarę poukładane wszystko mam:)

do później:)

P.S Marleni zaciskam kciuki na najbliższe dwa tygodni :)

Powodzenia Elenko, owocnej wizyty :)

Wedmoczka lubi tę wiadomość

n59yk6nlzydvnhbr.png
‹‹ 206 207 208 209 210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ