Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Dip88 wrote:Hahah 😂😂 To go załatwiłaś 🙈
To mój ostatnio dorwał skądś jakieś nasiona kwiatków, z nudów poszedł posadzić, no i kilka dni temu zaczęły wyrastać i teraz codziennie rano leci sprawdzać je 😂 Wszystko byłoby super gdyby nie to, że prawdopodobnie ślimaki mu je zżerają 🙈 Aktualnie na dzień dzisiejszy został jeden nadgryziony, ale do sedna … wczoraj to miejsce ogrodził takimi 1,5 m metalowymi listami do ściągania tynku 🤦🏼♀️🤣🤣 Ale przeszły, bo zostawiły ślady na nich, więc dziś obudował to miejsce drewnianymi listwami, do tego obił je grubo, dookoła siatką budowlaną na jakiś metr w górę 😂 Robił to ponad dobrą godzinę tylko po to żeby ratować swojego biednego, jednego, pół centymetrowego, nadgryzionego kwiatuszka 🤦🏼♀️ Taki ubaw z niego miałam, że szok. Mówiłam mu żeby przeciętą butlką po napoju go przykrył to nie, on po swojemu. Jak jutro będzie zeżarty to chyba tam padnę 🤣🤣
Moj sie powoli oswaja z ta mysla, chyba tez mija strach powolutku 😅 oby we wtorek bylo wszystko ok na wizycie, pokaze mu zdjecie usg, to bedzie juz musial calkiem uwierzyc 😅
Zaczelam tez lekture 'dlaczego nikt mi o tym nie powiedzial', dam znac jak przeczytam, czy byla warta zakupuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2021, 23:07
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Hahah 😂😂 To go załatwiłaś 🙈
To mój ostatnio dorwał skądś jakieś nasiona kwiatków, z nudów poszedł posadzić, no i kilka dni temu zaczęły wyrastać i teraz codziennie rano leci sprawdzać je 😂 Wszystko byłoby super gdyby nie to, że prawdopodobnie ślimaki mu je zżerają 🙈 Aktualnie na dzień dzisiejszy został jeden nadgryziony, ale do sedna … wczoraj to miejsce ogrodził takimi 1,5 m metalowymi listami do ściągania tynku 🤦🏼♀️🤣🤣 Ale przeszły, bo zostawiły ślady na nich, więc dziś obudował to miejsce drewnianymi listwami, do tego obił je grubo, dookoła siatką budowlaną na jakiś metr w górę 😂 Robił to ponad dobrą godzinę tylko po to żeby ratować swojego biednego, jednego, pół centymetrowego, nadgryzionego kwiatuszka 🤦🏼♀️ Taki ubaw z niego miałam, że szok. Mówiłam mu żeby przeciętą butlką po napoju go przykrył to nie, on po swojemu. Jak jutro będzie zeżarty to chyba tam padnę 🤣🤣Dip88 lubi tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:Co do ślimaków to podobno pomaga sól. Ma zasadzie usypania okręgu dookola kwiatka
-
nick nieaktualnyU mnie plus pół kilo od pozytywnego testu 🙂
Ja niestety mocno zmieniłam swoje odżywianie ☹️ jadłam dużo lepiej przed ciążą, a teraz po prostu jem to co mi wchodzi. Czyli duuuzo więcej pieczywa. Cycki mi tylko odrobinkę podrosły, a mogłyby więcej 🤣 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez bym chciala dziewczynke, ale nastawiam sie na chlopaka na wszelki wypadek. Chociaz babcia od lat wrozy mi 'z fusow' czy co 😂 ze bede miec dziewczynke, nawet 4 msc temu klocila sie o to z moja mama, ktora twierdzila, ze bedzie chlopak... 🤣 nie wiedzialy, ze sie staramy, a ogolnie zwykle bylo mowione, ze na razie nas ten temat nie obchodzi, wiec tym bardziej bylo to smieszne 🙈
-
Rosalie wrote:Tez bym chciala dziewczynke, ale nastawiam sie na chlopaka na wszelki wypadek. Chociaz babcia od lat wrozy mi 'z fusow' czy co 😂 ze bede miec dziewczynke, nawet 4 msc temu klocila sie o to z moja mama, ktora twierdzila, ze bedzie chlopak... 🤣 nie wiedzialy, ze sie staramy, a ogolnie zwykle bylo mowione, ze na razie nas ten temat nie obchodzi, wiec tym bardziej bylo to smieszne 🙈
Moja mama od lat mówiła mi że będą bliźniaki 😅 wiec wróżenie z fusów jej nie wyszło 😅
Czy tylko ja jedyna marzę o synku? 😀
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
AnnWer wrote:Ja uważam, że warto takie coś pisać. Nie dlatego żeby dziewczyny się stresowały, bo przecież to nie znaczy, że każdego spotka coś takiego, ale po to, że jak ktoś taki jak ja, czy Ty, gdy rzeczywiście czegoś takiego doświadcza to przeczytasz taką historię i wiesz, że nie Ty jedyna tak miałaś. Każdy niby to wie, ale później się szuka, czyta. Ja się w ogóle wystraszyłam, bardziej to przeszłam, bo myślałam, że właśnie takiego płodu się przy poronieniu nie da zauważyć, a jednak. No ale koniec przykrego tematu.
Jak weekend dziewczyny? Jak tam z partnerami? Mój dziś mnie niemiłosiernie wkurzał i początkowo miałam akcje smutek i płacz (bo mnie jednak czasami nachodzi myślenie, że zamiast mnie wspierać to zrobił to czy tamto), a później smutek przerodził się w akcję zemsta. Ehh cóż powiedzieć... Najlepiej wyszło jak poszedł grabić, a ja schowałam się i zaczęłam chrumkać 🤣 o Panie, jak rzucił grabiami (instynktu to on nie ma, przecież na dzika by się przydały), a ja w długą. Nie wiedziałam czy zdążę bo ze śmiechu to aż siku mi się zachciało 🤣 trochę prywaty niestaraniowej 🙈
Ann masz Ty pomysły 😀🤣 chyba "jajcara " z Ciebie co 🙃
Mój w tamtym tyg chcial mi pomóc sądzić kwiaty ma taras . Wsadził 2 korytka z 5 pelaśkami, ja posadziłam
ostatnie 5 korytek i 20 koszy stojących i wiszących. Poszłam się kąpać i słyszę jak mąż się drze gdzie ku.wa jego ziemnia do jego roślinek? Mówiłem nie bierz jej to nie do kwiatów. Myślałam że umrę z zapowietrzenia przed walnięciem śmiechem jak wymieniał z 2 korytek ziemię do jego roślinek którą sam nasypał 🤣🤣 hahahaha🤣 powiedział że juz nigdy mi nie pomoże kwiaty to nie jego dział a ja się czepiam 🤣
Wg okresu dalej nie mam i już mnie to drażni 🥺 we wtorek idę do nowej pracy i miałam nadzieję że dostanę @ planowo ,mąż od piątku przynajmniej 2 razy dziennie podaje "zastrzyk " na wywołanie( zastrzyk- tajna nazwa mojego męża na sexy przed @🤣🤦♀️)a tu zonk nie mam pojęcia co jest grane.🤦♀️
Wczoraj wieczorem mówiłam do męża że dziś zrobię sobie paznokcie, ogarnę pranie na tarasie, pójdziemy na rower i rolki popołudniu jak się trochę schłodzi.
Wstałam o 9 mąż na rybach, ja wypiłam kawę i nie chce mi się nic, nawet przebrać piżamy z nocnej na piżamę dzienną. Siedzę w fotelu i nic🥺
Miłej niedzieli Kochane ❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2021, 10:11
-
Ulka86 wrote:Ann masz Ty pomysły 😀🤣 chyba "jajcara " z Ciebie co 🙃
Mój w tamtym tyg chcial mi pomóc sądzić kwiaty ma taras . Wsadził 2 korytka z 5 pelaśkami, ja posadziłam
ostatnie 5 korytek i 20 koszy stojących i wiszących. Poszłam się kąpać i słyszę jak mąż się drze gdzie ku.wa jego ziemnia do jego roślinek? Mówiłem nie bierz jej to nie do kwiatów. Myślałam że umrę z zapowietrzenia przed walnięciem śmiechem jak wymieniał z 2 korytek ziemię do jego roślinek którą sam nasypał 🤣🤣 hahahaha🤣 powiedział że juz nigdy mi nie pomoże kwiaty to nie jego dział a ja się czepiam 🤣
Wg okresu dalej nie mam i już mnie to drażni 🥺 we wtorek idę do nowej pracy i miałam nadzieję że dostanę @ planowo ,mąż od piątku przynajmniej 2 razy dziennie podaje "zastrzyk " na wywołanie( zastrzyk- tajna nazwa mojego męża na sexy przed @🤣🤦♀️)a tu zonk nie mam pojęcia co jest grane.🤦♀️
Wczoraj wieczorem mówiłam do męża że dziś zrobię sobie paznokcie, ogarnę pranie na tarasie, pójdziemy na rower i rolki popołudniu jak się trochę schłodzi.
Wstałam o 9 mąż na rybach, ja wypiłam kawę i nie chce mi się nic, nawet przebrać piżamy z nocnej na piżamę dzienną. Siedzę w fotelu i nic🥺
Miłej niedzieli Kochane ❤
To oni mają coś ostatnio z ogrodników chyba. Mój w tygodniu podniecony chodził ile on nawyrywal suchych kwiatków surfinii z doniczek na oknach (a mam 9doniczek na 3 oknach) 🤣 mam nadzieję że fascynacja sprawi że w przyszłym tygodniu też powyrywa 😃
Dip a pewni jesteście ze ślimaki? Bo w tym roku mrówki niemiłosiernie zjadają wszystko 🤣 tylko coś o śladzie pisałaś to nie wiem 🤷
Co do płci to zawsze chciałam mieć pierwszego syna, żeby później córek pilnował 😋 teraz byłam przekonana że to był syn, a u nas chyba nie jest dane mieć synka, więc następnym razem będzie córka i będzie ok 😋
-
Dip fryzura super!
Ulka, ja nie wiem co ten okres, ja dziś 13dpo i szyjka twarda i „zamknięta” ale brzuch mnie boli.. liczyłam ze się „wycierpie” przed ponoedzialkiem bo ciezki dzień będę mieć ale nie ma tak dobrze 🤷🏻♀️
Reszty wybaczcie ale nie nadrobię bo zapominam co komu odpisac -
nick nieaktualnyMy jak o dziecku rozmawiamy to mówimy jak o chłopcu 🤣 nie wiem dlaczego, nie mogę powiedzieć, żebym miała jakieś przeczucia 😉
Nie mam preferencji na płeć naprawdę 🙂 przed ciążą mi się dziewczynka marzyła ale jak się udało to przestało to mieć znaczenie ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2021, 13:23
-
Co do płci to my z mężem mamy śmieszki z chińskiego kalendarza płci - nie wierzymy ale większości znajomych się sprawdził😂 nam tez , ale bądźmy szczerzy - szanse na to ze się sprawdzi są spore - aż 50% 😅
nulka_23, Marcelq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny