Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata wrote:będzie dobrze pozytywne nastawienie wywołuje pozytywne zdarzenia i odwrotnie pamiętaj
wiec myśl tylko i wylącznie zawsze pozytywnie
kurcze okaze sie hehe niema co pózniej płakać nie zamierzam albo wóz albo przwóz hihi
przed @mam takie dziwne ciągniecia krocza teraz tego niemam nic! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:skrzat84 wrote:Libra wrote:skrzat84 wrote:dziewczyny czy któraś z was bada szyjkę macicy?
ja np. badam
co oznacza ja jest wysoko nie dosiegam jej palcem,zamknieta a scianki opuchniete?
bo na @miałam nisko i twardą szyjkę-dosiegałam ja bez problemu
ja tak mam w okresie płodnym i w dzień przed @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:libra kochana czekam bo szyjka szyjce nie równa:)
jasne... przy rozpulcheniu pochwy, uniesienie szyjki i pojawienie się wodnistego śluzu u mnie sygnalizuje nadejście @... progesteron u mnie wtedy spada... stąd wiem już o zbliżającej się @... tyle zdążyłam już zaobserwować z moich cykli...
a szyjka szyjce nie równa... jak kobieta kobiecie:) -
nick nieaktualnyPowiem Wam tak.. poczytajcie sobie wczesniejsze starania. Każda z nas jest inna. Bywało, że miałyśmy takie same objawy, a niektóre dostały @, a niektóre lada chwila zobaczyły dwie kreseczki. Nie ma co sie uprzedzać i zawsze sugerować innymi.
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:skrzat84 wrote:libra kochana czekam bo szyjka szyjce nie równa:)
jasne... przy rozpulcheniu pochwy, uniesienie szyjki i pojawienie się wodnistego śluzu u mnie sygnalizuje nadejście @... progesteron u mnie wtedy spada... stąd wiem już o zbliżającej się @... tyle zdążyłam już zaobserwować z moich cykli...
a szyjka szyjce nie równa... jak kobieta kobiecie:)
skomplikowane to wszystko strasznie,wole ciąże z zaskoczenia wtedy człowiek ma zaoszczedzony stres i zmartwień:)libra przeraza mnie to ze 3raz w tym cyklu mam płodny sluz:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2013, 10:22
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:Libra wrote:skrzat84 wrote:libra kochana czekam bo szyjka szyjce nie równa:)
skomplikowane to wszystko strasznie,wole ciąże z zaskoczenia wtedy człowiek ma zaoszczedzony stres i zmartwień:)libra przeraza mnie to ze 3raz w tym cyklu mam płodny sluz:(
dlatego nie ma co gdybać... trzeba czeka... i lepiej psychicznie jest nastawić się na @... a ciąże potraktwać jak dar losu... dzięki temu można ominąć depresję miesiączkową i przygotować się z optymizmem do kolejnej owulki... bo stres niewskazany...
takie jest meje osobiste spojrzenie na ten temat... ja się nie będe nakręcać i nakręcać innych nie mam zamiaru... wolę się pozytywnie zaskoczyć... niż boleśnie rozczarowaćEffcia28, skrzat84, karoam, martula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Kochane Jestem tu nowa. Zaczynam ostrą obserwację siebie Mam może głupie pytanie ... czy podczas owulacji MUSI być śluz ??? Śluz płodny wystąpił u mnie w piątek jak dobrze pamiętam, a owulacja prawdopodobnie ma być dziś lub jutro nie wiem ... na tych testach owulacyjnych są 2 kreski i prawie takie same... Wiem, że plemniki sa w stanie przetrwać do 3 dni, no ale ... pomóżcie... już rok się staramy, ale wydaje mi się że może wcześniej źle interpretowałam oznaki owulacji - dla mnie śluz płodny oznaczał owulację a to chyba tak niekoniecznie jest ...
-
nick nieaktualnysla.s wrote:Powiem Wam tak.. poczytajcie sobie wczesniejsze starania. Każda z nas jest inna. Bywało, że miałyśmy takie same objawy, a niektóre dostały @, a niektóre lada chwila zobaczyły dwie kreseczki. Nie ma co sie uprzedzać i zawsze sugerować innymi.
DOKŁADNIE!!! nie ma co się nakręcać na ciążę z objawami przed @... bo może być ciąża a może i być @... resztę w tym temacie można doczytać w poście powyżej:)
dodam jeszcze, że skoro każda z nas w cyklu ma 20% na zajście w ciążę...
czyli na 80% każda z nas dostanie @Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2013, 10:36
Brava lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:skrzat84 wrote:Libra wrote:skrzat84 wrote:libra kochana czekam bo szyjka szyjce nie równa:)
skomplikowane to wszystko strasznie,wole ciąże z zaskoczenia wtedy człowiek ma zaoszczedzony stres i zmartwień:)libra przeraza mnie to ze 3raz w tym cyklu mam płodny sluz:(
dlatego nie ma co gdybać... trzeba czeka... i lepiej psychicznie jest nastawić się na @... a ciąże potraktwać jak dar losu... dzięki temu można ominąć depresję miesiączkową i przygotować się z optymizmem do kolejnej owulki... bo stres niewskazany...
takie jest meje osobiste spojrzenie na ten temat... ja się nie będe nakręcać i nakręcać innych nie mam zamiaru... wolę się pozytywnie zaskoczyć... niż boleśnie rozczarować
jak ja Cię Libruś za to Lubię))))Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmn ... alexis dziękuję za odp... a jak to własciwie jest ... czytam, buszuje po necie ... czy największe szanse na zajście w ciąże jest współżycie przed owulacją czy w dzień owulacji... ? im więcej czytam tym mniej wiem ... około czwartku miałam śluz płodny-ślisko, wilgotno, ale już w weekend i dziś kiepsko ze śluzem a owulacja najprawdopodobniej ma być dziś lub jutro ;/ dziś - sucho, ból w podbrzuszu. nie wiem co o tym myśleć
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane
Ja mam dostac okres 28 marca wiec jeszcze troszke
a co do okresu w ciazy to ja uwazam ze jest
Moja mama przy ciazy z moja siostra miala okres 3 miesiace!!!I to taki fest
A moja lekarka opowiadala mi,ze przyszla do niej babka i gada,ze strasznie ja brzuch boli,ze niewie co robic bo bol niesamowity okazalo sie ze zaczela rodzic!!!
nie wiedziala,ze jest w ciazy a ze byla grubsza osoba to nawet nie zwrocila uwagi na kolejne kilogramy.Okres miala do samego konca dlatego nie przypuszczala,ze moze byc w ciazy
OVU przesuna mi owulacje z 15 na 18 dc masakra.
Zle sie czuje,mdli mnie,w buzi mam jak w trampku sucho dziwny smak i strasznie mnie suszy dzisiaj moja temp wyniosla 38,4 C.Strasznie wysoka :o
A co do objaw niby ciazowych.To w moim przypadku przed okresem mam objawy typowo ciazowe Np.Jem kotlety mielone z czekolada,sernik z majonezem,ogorki konserwowe z nutella ja naprawde mam smaki typowo ciazowe przed okresem Dlatego jak zajde w ciaze to dopiero uwierze w objawy jak zobacze || kreski ja jestem okropna jak mam te smaki! jak rozpieszczony dzieciak sie zachowuje!musze to zjesc i koniec