X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • lemurek Ekspertka

Wysłany: 24 marca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na koniec napisze, że mam przepisane jakieś globulki, bo mały stan zapalny jest..... :/ a pęcherzyki jakieś małe dalej niby są ale nie wyglądają na torbiele i gina stwierdziła, że trochę taka plama przypomina pęknięty pęcherzyk, tylko cud by musiał nastać i przez sobotę i niedzielę urosnąć hahahaha także od okresu tabletki clo łykam i czekam ;)

• justta Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie u mnie dzisiaj noc nie przespana, nie mogłam spać, chyba to przesilenie wiosenne. Lemurek globulki przepisane to się podleczysz i będzie dobrze, no i resztę tableteczek połykasz i bobaska przywitasz ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 08:16

lemurek lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

humor mam dzisiaj do bani, temperatura mi spadła, piersi przestają boleć, zmierzam w kierunku okresu :( i jest mi baaardzo źle :( na dodatek ta pogoda, jest po prostu dramatycznie, spało mi się też kiepsko, chyba faktycznie jakieś przesilenie, oby na słońce !

Lemurek, pęcherzyki rosną nawet do 3mm na dobę, średnio przyjmuje się, że 2 mm

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Też kiepsko spałam w nocy i też zwalam na przesilenie.
    Tamka, przytulam, przykro mi i rozumiem Twoje złe samopoczucie. Nie wiem jak pocieszyć. Chyba tylko mogę napisać tak jak to zwykle się mówi, czyli, że dopóki nie ma @, jest nadzieja...

Tamka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję Nena, niby tak ale wszystkie doskonale wiemy, jakie mamy samopoczucie przed okresem, co się z nami dzieje i u mnie niestety ewidentnie wszystko zmierza w tym kierunku..łącznie z temperaturą :(

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej...
    Tamka główka do góry...wiem, że łatwo się pisze, ale wiem co czujesz...ja byłam na początku marca podekscytowana,że @ przyszła, myślałam, może to ten cykl...a tu bum - torbiel, przestymulowanie ech...teraz tylko czas jest potrzebny, a on się ciągnie jak nie powiem co....
    więc główka do góry, jak przyjdzie @ to nowy cykl, nowe szanse....jak nie przyjdzie to będzie jeszcze lepiej:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 09:28

Tamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ze spaniem już nie wspomnę, bo wstałam około 5tej..a w nocy to tylko "przewalanie" się z jednej strony na drugą...muszę chyba pomyśleć, o jakiejś herbatce na noc....bo już zmęczona jestem tym niewyspaniem...

• Tamka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję dziewczyny, jesteście kochane, to jest takie ważne móc porozmawiać z kimś, kto naprawdę mnie rozumie i doskonale wie, co czuję

Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, też tak miałam w poprzednim cyklu, wiedziałam doskonale, że małpiszon przyjdzie :(
    W tym cyklu mam jakąś dziwnie wysoką temp. W ostatnim cylku w tych dniach była na poziomie 36.3 a dziś 36.6. Dziwne takie zjawiska jakieś mnie dopadają, śluz mnie robi w balona, ech..., Niemęża przed pracą wykorzystałam.
    Śmiać mi się chce z tego wszystkiego chwilami, jeszcze niespełna dwa miesiące temu żyłam sobie spokojnie, w ignorancji totalnej śluzowo temperaturowej...

Malenq lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to przynajmniej miło zaczęłaś dzień ;)

ja od awantury z moim rudym futrem, które dzisiaj na spacerze też miało fochy :/

a niewiedza jest błogosławieństwem! o ile lepiej mi się żyło nie wiedząc , że jak spada temperatura to idzie okres! z drugiej strony strasznie żałuję tych lat z tabletkami czy gumkami, bo kurcze można naprawdę metodami śluzowo-temperaturowymi skutecznie się zabezpieczać

szczerze mówiąc, to już teraz świetnie wiem, że trudniej zajść, niż NIE-zajść :/

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • justta Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka mam tak samo żałuje tych lat z tabletkami i gumkami teraz, ale co zrobić to co było trzeba zostawić i ważne jest tylko to co jest teraz i to co będzie ;-) i wiem co czujesz, mam tak samo jak @ się zbliża i wiem że to już koniec nadzieii na ten cykl, masakra normalnie, ale w końcu musi się nam udać kiedyś, tylko kiedy będzie to kiedyś

Tamka lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczególnie w taki obrzydliwy dzień jak dzisiaj ciężko mi znaleźć optymizm w czymkolwiek... ale Justa, tak jak piszesz, trzeba czekać na to KIEDYŚ...

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No miło w sumie zaczęłam dzień, ale spontaniczna i beztroska akcja to to bynajmniej nie była :) M. wstał zrobić sobie kawkę a ja tak leżę i rozkminiam sobie, przemyślenia typu - kurcze, widziałam wczoraj chyba płodny śluz, a może tak owulka w tym cyklu przyjdzie wcześniej, a może to, a może tamto...i w końcu drę się z sypialni - wracaj mi tu natentychmiast! Hehe, i przyszedł biedak...

Tamka, Malenq lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, oj tam, nieważny powód, ważny efekt ;)

Nenaaa lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa ach jak ja bym chciała tak zawrócić swojego, ale wczoraj gin powiedział, że w związku z bolesnością torbieli to o wstrzemięźliwość prosi....ech .... można by zapomnieć co i jak....od 13.03 była @, potem clo, potem usg i torbiel i zakaz, teraz przedłużenie zakazu, leki kolejne 10dni, potem @, potem usg...buuuuu i święta będą:D:D:D
    więc się ciesz kobito, że masz powód, sposobność i być może efekt :):):):)

Nenaaa lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa, ale po takiej suszy wyobraź sobie, co się u was będzie działo ;) efekt murowany!!

Malenq lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ok, nie będę narzekać :) Oj Malenq, masz Ty kobieto przeboje z tym wszystkim, ale odbijesz sobie niedługo!

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem kto bardziej na to czeka:D:D:D Ja czy mój A.
    :D:D:D:D bo ostatnio cały czas słyszę "głodnemu chleb na myśli":D:D:D:D

Tamka lubi tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-) to się będzie działo u was Malenq , nasze są tylko weekendy ;-) ale ostatnio mój M zaczął przyjeżdżać z pracy w czwartek w nocy, teraz robią tylko 4 dni w tygodniu, to jeden dzień dłużej jest ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 10:59

Tamka, Malenq lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justta nawet nie wiesz, co podpowiada wyobraźnia:D:D:D: ech aż zgłodniałam...

justta lubi tę wiadomość

‹‹ 106 107 108 109 110 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ