My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja na koniec napisze, że mam przepisane jakieś globulki, bo mały stan zapalny jest..... a pęcherzyki jakieś małe dalej niby są ale nie wyglądają na torbiele i gina stwierdziła, że trochę taka plama przypomina pęknięty pęcherzyk, tylko cud by musiał nastać i przez sobotę i niedzielę urosnąć hahahaha także od okresu tabletki clo łykam i czekam
-
Witajcie u mnie dzisiaj noc nie przespana, nie mogłam spać, chyba to przesilenie wiosenne. Lemurek globulki przepisane to się podleczysz i będzie dobrze, no i resztę tableteczek połykasz i bobaska przywitasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 08:16
lemurek lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,
humor mam dzisiaj do bani, temperatura mi spadła, piersi przestają boleć, zmierzam w kierunku okresu i jest mi baaardzo źle na dodatek ta pogoda, jest po prostu dramatycznie, spało mi się też kiepsko, chyba faktycznie jakieś przesilenie, oby na słońce !
Lemurek, pęcherzyki rosną nawet do 3mm na dobę, średnio przyjmuje się, że 2 mm -
Hej,
Też kiepsko spałam w nocy i też zwalam na przesilenie.
Tamka, przytulam, przykro mi i rozumiem Twoje złe samopoczucie. Nie wiem jak pocieszyć. Chyba tylko mogę napisać tak jak to zwykle się mówi, czyli, że dopóki nie ma @, jest nadzieja...Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej...
Tamka główka do góry...wiem, że łatwo się pisze, ale wiem co czujesz...ja byłam na początku marca podekscytowana,że @ przyszła, myślałam, może to ten cykl...a tu bum - torbiel, przestymulowanie ech...teraz tylko czas jest potrzebny, a on się ciągnie jak nie powiem co....
więc główka do góry, jak przyjdzie @ to nowy cykl, nowe szanse....jak nie przyjdzie to będzie jeszcze lepiej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 09:28
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No właśnie, też tak miałam w poprzednim cyklu, wiedziałam doskonale, że małpiszon przyjdzie
W tym cyklu mam jakąś dziwnie wysoką temp. W ostatnim cylku w tych dniach była na poziomie 36.3 a dziś 36.6. Dziwne takie zjawiska jakieś mnie dopadają, śluz mnie robi w balona, ech..., Niemęża przed pracą wykorzystałam.
Śmiać mi się chce z tego wszystkiego chwilami, jeszcze niespełna dwa miesiące temu żyłam sobie spokojnie, w ignorancji totalnej śluzowo temperaturowej...Malenq lubi tę wiadomość
-
no to przynajmniej miło zaczęłaś dzień
ja od awantury z moim rudym futrem, które dzisiaj na spacerze też miało fochy
a niewiedza jest błogosławieństwem! o ile lepiej mi się żyło nie wiedząc , że jak spada temperatura to idzie okres! z drugiej strony strasznie żałuję tych lat z tabletkami czy gumkami, bo kurcze można naprawdę metodami śluzowo-temperaturowymi skutecznie się zabezpieczać
szczerze mówiąc, to już teraz świetnie wiem, że trudniej zajść, niż NIE-zajść -
Tamka mam tak samo żałuje tych lat z tabletkami i gumkami teraz, ale co zrobić to co było trzeba zostawić i ważne jest tylko to co jest teraz i to co będzie i wiem co czujesz, mam tak samo jak @ się zbliża i wiem że to już koniec nadzieii na ten cykl, masakra normalnie, ale w końcu musi się nam udać kiedyś, tylko kiedy będzie to kiedyś
Tamka lubi tę wiadomość
-
No miło w sumie zaczęłam dzień, ale spontaniczna i beztroska akcja to to bynajmniej nie była M. wstał zrobić sobie kawkę a ja tak leżę i rozkminiam sobie, przemyślenia typu - kurcze, widziałam wczoraj chyba płodny śluz, a może tak owulka w tym cyklu przyjdzie wcześniej, a może to, a może tamto...i w końcu drę się z sypialni - wracaj mi tu natentychmiast! Hehe, i przyszedł biedak...
Tamka, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNenaaa ach jak ja bym chciała tak zawrócić swojego, ale wczoraj gin powiedział, że w związku z bolesnością torbieli to o wstrzemięźliwość prosi....ech .... można by zapomnieć co i jak....od 13.03 była @, potem clo, potem usg i torbiel i zakaz, teraz przedłużenie zakazu, leki kolejne 10dni, potem @, potem usg...buuuuu i święta będą:D:D
więc się ciesz kobito, że masz powód, sposobność i być może efektNenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to się będzie działo u was Malenq , nasze są tylko weekendy ale ostatnio mój M zaczął przyjeżdżać z pracy w czwartek w nocy, teraz robią tylko 4 dni w tygodniu, to jeden dzień dłużej jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 10:59
Tamka, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny