My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Konwalia 3mam bardzo mocno i czekam niecierpliwie na wieści....
Zgredko czyli MULENIE u Ciebie się zaczęło...powodzenia:)
Arienna wykres bardzo ładnie pnie się do góry, i mam nadzieję, że tam pozostanie:) kciuki mam zaciśnięte...a sny jak sny.....nie przejmuj się zbytnio....
Biedro a dla mnie to znak:P więc musi teraz już być dobrze:)
Miłego dnia:) u mnie słonecznie więc i Wam słonka życzęArienna, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Dzień dobry:)
Arienna wykres bardzo ładnie pnie się do góry, i mam nadzieję, że tam pozostanie:) kciuki mam zaciśnięte...a sny jak sny.....nie przejmuj się zbytnio....
Miłego dnia:) u mnie słonecznie więc i Wam słonka życzęa na weekend jade do rodzicow, widocznie moj mózg się domaga by trochę spedzić z nimi czasu
Malenq lubi tę wiadomość
-
Witajcie,
No to ja chyba jakaś dziwna jestem - mulenia brak, za to jestem słaba i występują zawroty głowy, najlepiej czuje sie w łóżku.
Czasami mam zgagę i lekki bol głowy. I to wszystko..... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie jestes dziwna. Niektore kobiety od samego poczatku maja wszystkie objawy ze ledwo zyja a inne przechodza calutka ciaze jakby nigdu nic
kazda ciaza jest inna (nawet u tej samej kobiety) i nie ma co sie dopatrywac u innych i u siebie czy cos jest nie tak
szkoda nerwow
-
LaRa ! moja kumpela nie miała objawów wcale i do tego stopnia że o ciąży się dowiedziała w 4 miesiącu jak poszła do lekarz się przebadać bo zaczęła często sikać i myślała że ma zapalenie pęcherza.... ba ona nawet normalny okres miała
-
Malenq wrote:Dzień dobry:)
Miłego dnia:) u mnie słonecznie więc i Wam słonka życzę
Chciałbym by to był znaknawet małż wyluzowany ja jakos tez skesik taki luzacki
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:Właśnie sie dziwie, bo każdy mnie pyta czy mam mdłości, a nie mam i wychodzi na to ze powinnam mieć
ale chyba jestem szczęściara jak na razie
i życzę abyś nie miała ani jednego dnia w całej ciąży z mdłościami, wymiotami itp.
Zatem NUDNEJ ciąży bez żadnych dolegliwości:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 08:10
LaRa lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Ja mialam 30%
dopiero godzina w robocie brrr..
Chyba musze poprzestawiac godziny posilkow skoro tak wczesnie chodze spac z 24 na 22 czyli kolacje z 19.30 na 18.nudddaaaa w robocie
nio ja zaczynam od piątku łykac żelazo bo niestety znów jestem pod kreską i pewnie dlatego włoski mi leciec zaczeły -
nick nieaktualnyJa jakbym miała teraz wybierac imię dla dziecka to nie wiem sama.... dla chłopaka nic mi nie pasuje już. Michał mi tylko pasuje no ale nie nazwe dwóch synów Michał
a dla dziewczynki podobało mi się Iga ale koleżanek sporo tak swoje córy ponazywał, jeszcze myślę o Izie i Ani i Ewie ;] ale to też tak że nie wiem
justta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:Właśnie sie dziwie, bo każdy mnie pyta czy mam mdłości, a nie mam i wychodzi na to ze powinnam mieć
ale chyba jestem szczęściara jak na razie
Lara ja dopóki testu nie zrobiłam to nie wiedziałam, że w ciązy jestem - zero nudności, zero wymiotów, zero bóli głowy. Nic.
Sutki mi tylko jak antenki stały i były wrażliwe, miałam chcice na pomarańcze i chodizłam ciągle śpiąca. I mi to koleżanki z pracy zasugerowały w żartach że może w ciązy jestem, bo miałam mega nos wyczulony na to co jedząna odległośc im mówiłam co mają do pracy przyniesione
w życiu bym nie powiedziała że to ciąża :]
ciesz isę że nic ci nie dolega -
nick nieaktualnyBiedra....ja dzisiaj pierwszą tabletkę żelaza łyknęłam około 4tej rano (bo po 6stej jem śniadanie, a gin kazał 2 godziny przed śniadaniem wypić i się położyć, bo uprzedził, że mogę źle się czuć) i powiem, że pół godziny po wypiciu - to myślałam że się "zapalę" buchnęło ze mnie gorącem, musiałam się odkryć i wyziębić, a w żołądku rewolucja....mam nadzieję, że z czasem organizm się przyzwyczai........
do tego dodatkowo folik i cynk, bo żelazo lubi się z tym łączyć... -
nick nieaktualny