My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Hej dziołszki:)
Ja już po wizycie, wszystko w porządku:)
i będzie CÓRCIA:) kochanie moje tańcowało, ale pokazało ślicznie, że dziewczynką jest:) potem nawet "oczko" puściła do gina:)
wszystko dobrze, tylko duża rośnie - jej waga to 470gr:))
super wieściMalenq lubi tę wiadomość
-
Beszka, znam tylko 1 Ninę , córkę kolegi. Pewnie i tak mi sie jeszcze zmieni, bo kiedyś chorowalam na imię "Gabriela" i byłam zła na mamę, ze mi tak na imię nie dała. Teraz już mi przeszło.
-
Ej laski ale tabelka mowi o naturalnym poczeciu w 1 miesiacu, to oznacza chyba ze np 1%=12 w skali roku. Czyli wcale niezerowe Asha
Poza tym to jest szansa na zajscie bez wspomagaczy, pewnie urosla by bardzo, gdyby dodsc iui, clo i ivf...
ja myslalam ze kogos pociesze a zdolowalam ;(
To chyba nie sumuje sie tak zupelnie, ale daje spore szanse na naturalne poczecie nawet po kilku latach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 19:37
Malenq lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:haha, ja porobiłam te śmieszne testy na płeć i wychodzi jak byk, że będzie chłopak.. cóż..problem logistyczny nam odejdzie
za to problem z wybraniem imienia..
ej dawaj te testy, choć dla mnie pewnie za wcześnie
ja byłam na siłce, po której zżarłam loda i mnie wydło, że hej
Mi też się Gabriela podoba (i wersja męska też) ale Gabi już wcale -
Malenq wrote:Hej dziołszki:)
Ja już po wizycie, wszystko w porządku:)
i będzie CÓRCIA:) kochanie moje tańcowało, ale pokazało ślicznie, że dziewczynką jest:) potem nawet "oczko" puściła do gina:)
wszystko dobrze, tylko duża rośnie - jej waga to 470gr:)
aaa Gratulacje tak cos czułam hehe suuperMalenq lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:cześć kochane,
ja jadę na usg, co prawda o 8.40 ale warszawa no i początek roku..myślę ze i z 90min będziemy jechać te 15km
trzymajcie kciuki, mam mega stresa,,
buziakikonwalianka lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki. Kurde noc koszmarna , jak przedwczoraj w.śnie usmiercilam psa , tak dziś moją mamę
masakra, śniło mi się że mama była śmiertelnie chora i żeśmy się z nią żegnali a ona dzieliła swoje rzeczy między nas .... Masakra, wiem że to znaczy że będzie długo żyła , ale przyjemne to nie było....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 07:13
-
kochane ja potrzaskałam dziś tremometr szybko posprzątałam i już ale teraz se myśle hmm moze to był znak
głupie wiem wiem
dobra mam ten co miałam czyli zamiast nowego bedzie stary
wczoraj sie z małża śmiałam bon łyka te witaminki i pyta mnie kurcze a to miało działać ja myślałem ze po nich to jak sosna bedzie stałmusiałam mu wytłumaczyc hehe ze to na jakoś a nie na stanie
Nieukowa, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Jeny, a mi jest coraz gorzej, jeszcze nie nazwalabym tego mdlosciami, ale takie dziwne uczucie, co chwila mi sie odbija i nie jest cool
/
Arien, trzymam kciuksory.
Konwalianka: bedzie gitkonwalianka lubi tę wiadomość
-
nie dziękuję
hehe mój detektor ciąży stwierdził dziś 18% możliwość zdania testu
pnę się w górę, jajniki odczuwalne i w ogóle pełno objawów czyli pewnie nic z tego nie będzie
(pracuję nad sobą i nastawiam się negatywnie
) ciekawe do ilu procent dojdę przed @
-
Arienna wrote:nie dziękuję
hehe mój detektor ciąży stwierdził dziś 18% możliwość zdania testu
pnę się w górę, jajniki odczuwalne i w ogóle pełno objawów czyli pewnie nic z tego nie będzie
(pracuję nad sobą i nastawiam się negatywnie
) ciekawe do ilu procent dojdę przed @
ja miałam 68 % i dupa blada mam nadzieje ze u ciebie bedzie inaczej