X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Lamama Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara witaj :-) Kiedy ja Was wszystkie spamiętam???

LaRa lubi tę wiadomość

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama wrote:
    Ej jaka jesień???! Im dłużej w myślach i sercu lato tym dłużej będziemy chodzić uśmiechnięte. Nie ma co tracić energii na zamartwianie się nadchodzącą jesienią, bo też bywa ładna....gorzej z zimą, szybko ciemno ale za to wieczory dłuższe i więcej okazji by się wtulić i ogrzać w ramionach swoich mężczyzn no nie?

Biedronka właśnie dużo zdrówka dla malutkiej. Jestem z K-K.

ech tak to prawda, ale ja o jesieni w sprawie CHORÓB, bo córeczka Biedry, Anuśka, Ja i jeszcze kilka kobitek chodzi zasmarkanych, zatkanych, kichających.............

Biedra ale tu na wątku to standard jest, że fasolki w chorobie się tworzą:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    ufff przeczytalam ! chyba mi godzina zeszla na to! A teraz cytuje!
    Ja w szczesliwym cyklu mialam wlasnie nadzwyczaj duzo dziwnych snow, bardzo mnie to zastanawialo. Byly bardzo wyrazne i dziwaczne.
    Tak, ze wiecie, moze jest cos na rzeczy ;)

Trzymam kciuki! To kontrolna tak?

Kroko - super wiesci!!!

Obys miala racje kochana! :)
    Kurde no troszke sie nakrecam, choc wmawiam sobie, ze nie :) Ale jak juz w tym cyklu sie nie uda, to chocby nie wiem co juz mi dolegalo ciazowego, dopoki @ nie przyjdzie koniec przypisywania sobie ciaz :) Bo naprawde zwariuje, a moj M to juz w ogole ;) jak bede w ciazy naprawde,to mi nie uwerzy :D

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    ech tak to prawda, ale ja o jesieni w sprawie CHORÓB, bo córeczka Biedry, Anuśka, Ja i jeszcze kilka kobitek chodzi zasmarkanych, zatkanych, kichających.............

Biedra ale tu na wątku to standard jest, że fasolki w chorobie się tworzą:)
    :) oby było ok

malutka zjadła sobie brukselki i ziemniaki dałam jej paracetamol czopek bo jeszcze nie moge jej Ibumu dac :( leży z wypiekami

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iha, coraz bardziej czuję że dziś-jutro owu :)
    Co oznacza, że dupa z tego będzie :P Zwykle zdany test przychodzi jak sie człowiek nie spodziewa więc nie mam się co nastawić :)

Spojrzałam do mojego kajeciku z sentymentu na cykl lutowy w którym się udało i zaskoczyło mnie, że tylko RAZ się seksiliśmy w tamtym miesiącu :O Dosłownie, tylko raz 1 dzień przed owu. Wcześniej mąż był w rozjazdach, a "po" się pokłóciliśmy bo on nie miał ochoty i mieliśmy focha na siebie aż do ujrzenia II krech :)

angeika, momo1009, Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Co oznacza, że dupa z tego będzie :P Zwykle zdany test przychodzi jak sie człowiek nie spodziewa więc nie mam się co nastawić :)

Spojrzałam do mojego kajeciku z sentymentu na cykl lutowy w którym się udało i zaskoczyło mnie, że tylko RAZ się seksiliśmy w tamtym miesiącu :O Dosłownie, tylko raz 1 dzień przed owu. Wcześniej mąż był w rozjazdach, a "po" się pokłóciliśmy bo on nie miał ochoty i mieliśmy focha na siebie aż do ujrzenia II krech :)
    Jak to napisala PsotkaKotka,czasami wystarczy raz a porzadnie ;) U mnie wlasnie w tym miesiacu byly tylko dwa razy, i to przed ovu, wiec nie liczylam na cod, ale juz licze :)

• LaRa Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spadammmmmmmmmmmmmm

3majcie kciukory :)

Blondik, angeika, Johnam, Malenq lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:

no to rzeczywiście super sperm:)

Johnam, Nieukowa lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, ja dziś nie do życia, spać mi się chce jak diabli- no na siedząco bym teraz dała rade...a tu mam tyle pracy....ehh

LaRa trzymam kciuki. ....Nieukowa - ja uwielbiam czytać Twoje posty:)

Nieukowa lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz w domu. Przez ta moja reke nie bardzo moglam pracowac wiec mnie wyslali do domu :)

Johnam lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johnam wrote:
    hey pstoka zazdroszczę że jesteś przed weseliskiem ja w sierpniu miałam i chciałabym to przeżyć jeszcze raz zobaczysz jak ci ten czas szybko przeleci zycze udanych przygotowan a kiedy ten wymarzony dzień

10.10.14

Johnam lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to już tuz tuz masz stresa bo mi go ciagle wmawiali i tak na niego czekałam az się nie doczekałam

*************Gang18+**************
    w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka data super dzień przed moimi urodzinami :P

Johnam lubi tę wiadomość

• Johnam Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blondik super lara 3mam 3mam i to z całych sił

• Johnam Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarnula co z twoja reka mam nadzieje ze nie cierpisz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 15:01

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju nie było mnie trochę w domu i nie mogę Was nadrobić..kiedy juz mi się to udało to znowu czeka mnie wyjazd.. czyli znowu trzeba będzie Was nadrabiać..ale się rozpisałyście..

co ja miałam..
    Lara - powodzenia
    Czarnula - wlasnie miałam się pytać, czy ta ręka Ci nie przeszkadza..a i muszę się pochwalić, ze dwukrotnie przechodziłam obok maca i za każdym razem myślałam wtedy o Tobie, ale nie dałam się skusić, choć te kanapki zachęcająco wyglądały..

dronka - jeszcze wiecej zdrówka dla córy

ugotowałam sobie kapuśniak, ale bosz..jaki kwaśny, nie wiem czy ktoś go jeszcze zje, poza mną, taki kwas..co nie przeszkodziło w tym, ze zjadam na szybko drugą miskę i jadę po Tymcia a później podróz do W-wy na wizytę..

buziaki i do później

Czarnula87 lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki wróciłam z pracy i jestem nieprzytomna i załamana :( Poszłam do apteki a tam kolejka okrutna (jesień w pełni i wirusy szaleją) i taki fajny facet stojący już przy kasie mówi do mnie żebym kupowała pierwsza, a że ja nietomna to podziękowałam i podeszłam do kasy a ten jeszcze dodał że starsi ludzie nie uznają pierwszeństwa kobiet w ciąży i że to smutne. Spojrzałam na swój brzuch na niego (kurczę przystojny) i jeszcze raz podziękowałam :/ No i mam wit C i wapń na moje przeziębienie :( Bo pani powiedziała, że w ciąży nie mogę gripexa. No a przecież nie przyznam się przy przystojniaku że mam po prostu wzdęty brzuch :( Humor mi umarł... Zjeździłam całe miasto wczoraj za termometrem owulacujnym i w tym zadupiu go nie mają :/ Na szczęście zajrzałam do Rossmana po gripexa i tam dzisiaj znalazłam ten termometr więc w tym cyklu pomiary będą dokładniejsze :)

Nieukowa, Krokodylica, Czarnula87, Malenq, LaRa, konwalianka lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezzzzzuuu Anuśka osmarkałam się ze śmiechu (też mam katar)- nie smuć się słuchaj to ja myślę że poprpstu tę ciążę Twoją to już wokół wszyscy wyczuwają mówię Ci ten cykl jest Twój.:)

Blondik, Krokodylica, Anuśka, Czarnula87, konwalianka lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama wrote:
    No i trzymam kciuki za wszystkie pracowite dziś pszczółki, wyślijcie mi trochę energii jak będę drzemała za chwilę, bo śpię na siedząco :-)

Lamama specjalnie dla Ciebie :D

bblg.jpg

MANIEK, Nieukowa, Czarnula87, Johnam, Lamama lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka to znak!

Anuśka lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
‹‹ 2052 2053 2054 2055 2056 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ