X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Lamama Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara witaj :-) Kiedy ja Was wszystkie spamiętam???

LaRa lubi tę wiadomość

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama wrote:
    Ej jaka jesień???! Im dłużej w myślach i sercu lato tym dłużej będziemy chodzić uśmiechnięte. Nie ma co tracić energii na zamartwianie się nadchodzącą jesienią, bo też bywa ładna....gorzej z zimą, szybko ciemno ale za to wieczory dłuższe i więcej okazji by się wtulić i ogrzać w ramionach swoich mężczyzn no nie?

Biedronka właśnie dużo zdrówka dla malutkiej. Jestem z K-K.

ech tak to prawda, ale ja o jesieni w sprawie CHORÓB, bo córeczka Biedry, Anuśka, Ja i jeszcze kilka kobitek chodzi zasmarkanych, zatkanych, kichających.............

Biedra ale tu na wątku to standard jest, że fasolki w chorobie się tworzą:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    ufff przeczytalam ! chyba mi godzina zeszla na to! A teraz cytuje!
    Ja w szczesliwym cyklu mialam wlasnie nadzwyczaj duzo dziwnych snow, bardzo mnie to zastanawialo. Byly bardzo wyrazne i dziwaczne.
    Tak, ze wiecie, moze jest cos na rzeczy ;)

Trzymam kciuki! To kontrolna tak?

Kroko - super wiesci!!!

Obys miala racje kochana! :)
    Kurde no troszke sie nakrecam, choc wmawiam sobie, ze nie :) Ale jak juz w tym cyklu sie nie uda, to chocby nie wiem co juz mi dolegalo ciazowego, dopoki @ nie przyjdzie koniec przypisywania sobie ciaz :) Bo naprawde zwariuje, a moj M to juz w ogole ;) jak bede w ciazy naprawde,to mi nie uwerzy :D

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    ech tak to prawda, ale ja o jesieni w sprawie CHORÓB, bo córeczka Biedry, Anuśka, Ja i jeszcze kilka kobitek chodzi zasmarkanych, zatkanych, kichających.............

Biedra ale tu na wątku to standard jest, że fasolki w chorobie się tworzą:)
    :) oby było ok

malutka zjadła sobie brukselki i ziemniaki dałam jej paracetamol czopek bo jeszcze nie moge jej Ibumu dac :( leży z wypiekami

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iha, coraz bardziej czuję że dziś-jutro owu :)
    Co oznacza, że dupa z tego będzie :P Zwykle zdany test przychodzi jak sie człowiek nie spodziewa więc nie mam się co nastawić :)

Spojrzałam do mojego kajeciku z sentymentu na cykl lutowy w którym się udało i zaskoczyło mnie, że tylko RAZ się seksiliśmy w tamtym miesiącu :O Dosłownie, tylko raz 1 dzień przed owu. Wcześniej mąż był w rozjazdach, a "po" się pokłóciliśmy bo on nie miał ochoty i mieliśmy focha na siebie aż do ujrzenia II krech :)

angeika, momo1009, Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Co oznacza, że dupa z tego będzie :P Zwykle zdany test przychodzi jak sie człowiek nie spodziewa więc nie mam się co nastawić :)

Spojrzałam do mojego kajeciku z sentymentu na cykl lutowy w którym się udało i zaskoczyło mnie, że tylko RAZ się seksiliśmy w tamtym miesiącu :O Dosłownie, tylko raz 1 dzień przed owu. Wcześniej mąż był w rozjazdach, a "po" się pokłóciliśmy bo on nie miał ochoty i mieliśmy focha na siebie aż do ujrzenia II krech :)
    Jak to napisala PsotkaKotka,czasami wystarczy raz a porzadnie ;) U mnie wlasnie w tym miesiacu byly tylko dwa razy, i to przed ovu, wiec nie liczylam na cod, ale juz licze :)

• LaRa Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spadammmmmmmmmmmmmm

3majcie kciukory :)

Blondik, angeika, Johnam, Malenq lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:

no to rzeczywiście super sperm:)

Johnam, Nieukowa lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, ja dziś nie do życia, spać mi się chce jak diabli- no na siedząco bym teraz dała rade...a tu mam tyle pracy....ehh

LaRa trzymam kciuki. ....Nieukowa - ja uwielbiam czytać Twoje posty:)

Nieukowa lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz w domu. Przez ta moja reke nie bardzo moglam pracowac wiec mnie wyslali do domu :)

Johnam lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johnam wrote:
    hey pstoka zazdroszczę że jesteś przed weseliskiem ja w sierpniu miałam i chciałabym to przeżyć jeszcze raz zobaczysz jak ci ten czas szybko przeleci zycze udanych przygotowan a kiedy ten wymarzony dzień

10.10.14

Johnam lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to już tuz tuz masz stresa bo mi go ciagle wmawiali i tak na niego czekałam az się nie doczekałam

*************Gang18+**************
    w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka data super dzień przed moimi urodzinami :P

Johnam lubi tę wiadomość

• Johnam Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blondik super lara 3mam 3mam i to z całych sił

• Johnam Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarnula co z twoja reka mam nadzieje ze nie cierpisz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 15:01

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju nie było mnie trochę w domu i nie mogę Was nadrobić..kiedy juz mi się to udało to znowu czeka mnie wyjazd.. czyli znowu trzeba będzie Was nadrabiać..ale się rozpisałyście..

co ja miałam..
    Lara - powodzenia
    Czarnula - wlasnie miałam się pytać, czy ta ręka Ci nie przeszkadza..a i muszę się pochwalić, ze dwukrotnie przechodziłam obok maca i za każdym razem myślałam wtedy o Tobie, ale nie dałam się skusić, choć te kanapki zachęcająco wyglądały..

dronka - jeszcze wiecej zdrówka dla córy

ugotowałam sobie kapuśniak, ale bosz..jaki kwaśny, nie wiem czy ktoś go jeszcze zje, poza mną, taki kwas..co nie przeszkodziło w tym, ze zjadam na szybko drugą miskę i jadę po Tymcia a później podróz do W-wy na wizytę..

buziaki i do później

Czarnula87 lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki wróciłam z pracy i jestem nieprzytomna i załamana :( Poszłam do apteki a tam kolejka okrutna (jesień w pełni i wirusy szaleją) i taki fajny facet stojący już przy kasie mówi do mnie żebym kupowała pierwsza, a że ja nietomna to podziękowałam i podeszłam do kasy a ten jeszcze dodał że starsi ludzie nie uznają pierwszeństwa kobiet w ciąży i że to smutne. Spojrzałam na swój brzuch na niego (kurczę przystojny) i jeszcze raz podziękowałam :/ No i mam wit C i wapń na moje przeziębienie :( Bo pani powiedziała, że w ciąży nie mogę gripexa. No a przecież nie przyznam się przy przystojniaku że mam po prostu wzdęty brzuch :( Humor mi umarł... Zjeździłam całe miasto wczoraj za termometrem owulacujnym i w tym zadupiu go nie mają :/ Na szczęście zajrzałam do Rossmana po gripexa i tam dzisiaj znalazłam ten termometr więc w tym cyklu pomiary będą dokładniejsze :)

Nieukowa, Krokodylica, Czarnula87, Malenq, LaRa, konwalianka lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezzzzzuuu Anuśka osmarkałam się ze śmiechu (też mam katar)- nie smuć się słuchaj to ja myślę że poprpstu tę ciążę Twoją to już wokół wszyscy wyczuwają mówię Ci ten cykl jest Twój.:)

Blondik, Krokodylica, Anuśka, Czarnula87, konwalianka lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama wrote:
    No i trzymam kciuki za wszystkie pracowite dziś pszczółki, wyślijcie mi trochę energii jak będę drzemała za chwilę, bo śpię na siedząco :-)

Lamama specjalnie dla Ciebie :D

bblg.jpg

MANIEK, Nieukowa, Czarnula87, Johnam, Lamama lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka to znak!

Anuśka lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
‹‹ 2052 2053 2054 2055 2056 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ