My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLamama wrote:Ej jaka jesień???! Im dłużej w myślach i sercu lato tym dłużej będziemy chodzić uśmiechnięte. Nie ma co tracić energii na zamartwianie się nadchodzącą jesienią, bo też bywa ładna....gorzej z zimą, szybko ciemno ale za to wieczory dłuższe i więcej okazji by się wtulić i ogrzać w ramionach swoich mężczyzn no nie?
Biedronka właśnie dużo zdrówka dla malutkiej. Jestem z K-K.
ech tak to prawda, ale ja o jesieni w sprawie CHORÓB, bo córeczka Biedry, Anuśka, Ja i jeszcze kilka kobitek chodzi zasmarkanych, zatkanych, kichających.............
Biedra ale tu na wątku to standard jest, że fasolki w chorobie się tworzą
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:ufff przeczytalam ! chyba mi godzina zeszla na to! A teraz cytuje!
Ja w szczesliwym cyklu mialam wlasnie nadzwyczaj duzo dziwnych snow, bardzo mnie to zastanawialo. Byly bardzo wyrazne i dziwaczne.
Tak, ze wiecie, moze jest cos na rzeczy
Trzymam kciuki! To kontrolna tak?
Kroko - super wiesci!!!
Obys miala racje kochana!
Kurde no troszke sie nakrecam, choc wmawiam sobie, ze nieAle jak juz w tym cyklu sie nie uda, to chocby nie wiem co juz mi dolegalo ciazowego, dopoki @ nie przyjdzie koniec przypisywania sobie ciaz
Bo naprawde zwariuje, a moj M to juz w ogole
jak bede w ciazy naprawde,to mi nie uwerzy
-
Malenq wrote:ech tak to prawda, ale ja o jesieni w sprawie CHORÓB, bo córeczka Biedry, Anuśka, Ja i jeszcze kilka kobitek chodzi zasmarkanych, zatkanych, kichających.............
Biedra ale tu na wątku to standard jest, że fasolki w chorobie się tworząoby było ok
malutka zjadła sobie brukselki i ziemniaki dałam jej paracetamol czopek bo jeszcze nie moge jej Ibumu dacleży z wypiekami
-
Iha, coraz bardziej czuję że dziś-jutro owu
Co oznacza, że dupa z tego będzieZwykle zdany test przychodzi jak sie człowiek nie spodziewa więc nie mam się co nastawić
Spojrzałam do mojego kajeciku z sentymentu na cykl lutowy w którym się udało i zaskoczyło mnie, że tylko RAZ się seksiliśmy w tamtym miesiącuDosłownie, tylko raz 1 dzień przed owu. Wcześniej mąż był w rozjazdach, a "po" się pokłóciliśmy bo on nie miał ochoty i mieliśmy focha na siebie aż do ujrzenia II krech
angeika, momo1009, Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Iha, coraz bardziej czuję że dziś-jutro owu
Co oznacza, że dupa z tego będzieZwykle zdany test przychodzi jak sie człowiek nie spodziewa więc nie mam się co nastawić
Spojrzałam do mojego kajeciku z sentymentu na cykl lutowy w którym się udało i zaskoczyło mnie, że tylko RAZ się seksiliśmy w tamtym miesiącuDosłownie, tylko raz 1 dzień przed owu. Wcześniej mąż był w rozjazdach, a "po" się pokłóciliśmy bo on nie miał ochoty i mieliśmy focha na siebie aż do ujrzenia II krech
U mnie wlasnie w tym miesiacu byly tylko dwa razy, i to przed ovu, wiec nie liczylam na cod, ale juz licze
-
Nieukowa wrote:Iha, coraz bardziej czuję że dziś-jutro owu
no to rzeczywiście super sperm:)
Johnam, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Johnam wrote:hey pstoka zazdroszczę że jesteś przed weseliskiem ja w sierpniu miałam i chciałabym to przeżyć jeszcze raz zobaczysz jak ci ten czas szybko przeleci zycze udanych przygotowan a kiedy ten wymarzony dzień
10.10.14Johnam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeju nie było mnie trochę w domu i nie mogę Was nadrobić..kiedy juz mi się to udało to znowu czeka mnie wyjazd.. czyli znowu trzeba będzie Was nadrabiać..ale się rozpisałyście..
co ja miałam..
Lara - powodzenia
Czarnula - wlasnie miałam się pytać, czy ta ręka Ci nie przeszkadza..a i muszę się pochwalić, ze dwukrotnie przechodziłam obok maca i za każdym razem myślałam wtedy o Tobie, ale nie dałam się skusić, choć te kanapki zachęcająco wyglądały..
dronka - jeszcze wiecej zdrówka dla córy
ugotowałam sobie kapuśniak, ale bosz..jaki kwaśny, nie wiem czy ktoś go jeszcze zje, poza mną, taki kwas..co nie przeszkodziło w tym, ze zjadam na szybko drugą miskę i jadę po Tymcia a później podróz do W-wy na wizytę..
buziaki i do późniejCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki wróciłam z pracy i jestem nieprzytomna i załamana
Poszłam do apteki a tam kolejka okrutna (jesień w pełni i wirusy szaleją) i taki fajny facet stojący już przy kasie mówi do mnie żebym kupowała pierwsza, a że ja nietomna to podziękowałam i podeszłam do kasy a ten jeszcze dodał że starsi ludzie nie uznają pierwszeństwa kobiet w ciąży i że to smutne. Spojrzałam na swój brzuch na niego (kurczę przystojny) i jeszcze raz podziękowałam
No i mam wit C i wapń na moje przeziębienie
Bo pani powiedziała, że w ciąży nie mogę gripexa. No a przecież nie przyznam się przy przystojniaku że mam po prostu wzdęty brzuch
Humor mi umarł... Zjeździłam całe miasto wczoraj za termometrem owulacujnym i w tym zadupiu go nie mają
Na szczęście zajrzałam do Rossmana po gripexa i tam dzisiaj znalazłam ten termometr więc w tym cyklu pomiary będą dokładniejsze
Nieukowa, Krokodylica, Czarnula87, Malenq, LaRa, konwalianka lubią tę wiadomość
-
jezzzzzuuu Anuśka osmarkałam się ze śmiechu (też mam katar)- nie smuć się słuchaj to ja myślę że poprpstu tę ciążę Twoją to już wokół wszyscy wyczuwają mówię Ci ten cykl jest Twój.
Blondik, Krokodylica, Anuśka, Czarnula87, konwalianka lubią tę wiadomość
Maniek