My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysos z kurek, kasza gryczana niepalona, kotlety sojowe minaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm ale już zjedzone.......
teraz czas pomyśleć o deserze....
co do termometru też mam elektroniczny z dwoma miejscami po przecinku....
Olga to teraz masz czas na "wyleczenie" rączki...jejku 5dni zaraz po urlopie to sporo....ale pamiętam jak pracowałaś chyba z 2tyg. non stop...więc Ci się należy.....
Groszku boszz.......... jak dla mnie to "pozytywne" wróżby otoczenia:)
3mam kciuki potrzebujących pozytywnych wibracji:)Anuśka, angeika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzgredko uuuu a dlaczego tylko dwa??? a nie ma jakiejś altrenatywy??? bo piszesz o naleśnikach z mąki pszennej pełnoziarnistej??? a może z innych mąk byś mogła więcej??? czasem nie trzeba mąki, a np. banan jak ktoś lubi....
ja jak zjadam to wielokrotność liczby 2 hahahahah
a na naleśniki mam plana jutro....
Rosołek tez uwielbiam:)
a kotlety sojowe to przynajmniej raz w miesiącu muszą być... -
Ale zgłodniałam przez was ;/ Jeszcze w robocie siedzę, jeszcze 20 minut ale na szczęście jutro robię sobie wolne
A co!
Jak wrócę do domku to mam zupkę dyniową
Co tym masz Malenq z tą kaszą? Bleeeee
Za to kotlety sojowe- niezły pomysł, mam jedną paczkę w szafce, chyba zrobię, z 4 lata nie jadłam
Mam dylemat: po dzisiejszym stosunkowym wieczorze trza by coś obejrzecIron man 3 czy Transformers 2? Bo mam dylemat a muszę czymś męża uraczyć [+ piwo] co by nie czuł się zbyt wykorzystany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 16:06
-
nick nieaktualnyIron man 3 - jeden wielki badziew.....jak to zwykle z kolejnymi częściami bywa, transforemsów nie oglądałam to nie pomogę...
Nieukowa UWIELBIAM kaszę - każdą i nawet gryczankę na słodko potrafię zjeść
a co do inspiracji to dla lubiących małe co nieco - na tej stronie jest dużo fajnych pomysłów: http://poraneknaslodko.blogspot.com/
a szczególnie zakładka OMLETYWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 16:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:hej własnie wstałam ale mnie spanie zaciągnęło do łożka mała jeszcze śpi
poprosze przepis na sosik z kurek
Ooooo to dzień dobry popołudniem:)
Przepis zwyczajny:
150-200 g świeżych kurek albo kto ile ma hehehehehe
2-3 łyżki drobno posiekanego koperku - bo ja UWIELBIAM koper
150 ml śmietany 18% (w innych przepisach jest 30%, ale dla mnie za słodka)
masło do smażenia (ja używam klarowane)
sól i pieprz
pietruszka nać na koniec
Kurki podsmażamy/ dusimy na maśle. Gdy wypuszczą trochę wody dodajemy koperku i podsmażamy 5 minut. Następnie dodajemy śmietany i gotujemy około 10min, doprawiamy do smaku. podajemy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 16:16
-
nick nieaktualnydlaczego ja zawsze mam ochotę na to czego nie mam
zjadłabym gołąbki, i rosół, i naleśniki hehehehehehe
ciąża to dziwny stan rzeczy..........już 2tydzień na podwieczorek mam kaszę mannę z sokiem hehehehe.....zastanawiam się kiedy mi się znudzi:-/Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 16:20
Anuśka lubi tę wiadomość