X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez skrupułów Groszku, skoro masz brzuchol, to niech ci chociaż się na coś przyda :P Ja też mam zawsze lekką fałdę, a że się garbię, wyglądam jakbym była pod koniec I trymestru :P Co prawda nikt jeszcze mnie nie rpzepuszczał, ale w pracy laski puszczały do mnie tekst kilkukrotnie, czy to "już", bo z tym moim brzuchem ciężko wyczuć :P

Maniek, czuję się miło połechtana, ale moje dziwne sytuacje łóżkowe to zawsze wina męża :P [zresztą, zawsze wszystko to wina męża :P ]

Czarnulku musiałam przegapić post o twojej łapce, oby szybko było lepiej ;/

Kajtja, to ty też waga widzę :P Ja jestem z początku października :D
    To co, robimy se dzidziora jako prezent na urodzinki?

Anuśka lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    jezzzzzuuu Anuśka osmarkałam się ze śmiechu (też mam katar)- nie smuć się słuchaj to ja myślę że poprpstu tę ciążę Twoją to już wokół wszyscy wyczuwają mówię Ci ten cykl jest Twój.:)

Ja mam lekko inną teorię... Mniej więcej taką :

cblg.jpg

Blondik, Czarnula87, Nieukowa, Lamama lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja łapaka jakoś się ma. W skrócie rozszarpałam sobie pół dłoni niżem do chleba jak robiłam sobie kanapkę, do tego jakoś nadgarstek mam w tej samej ręce nadwyrężony.

Rękę miałam w bandażu wczoraj i przestałam na kasie. Dzisiaj tez na kasie ale ze niebma co ze mna innego zrobic a ludzi sporo (pracownikow) to wygonili do domu :)

Teraz mam 5 dni wolnuch wg grafiku to sie wykuruje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka ja kiedyś stałam w kolejce do laboratorium na pobranie krwi i miałam bluzke taką odcinaną pod biustem a że pączek ze mnie to też mi jedna pani chciała od razu miejsca ustąpić bo ciężarna przecież stać nie powinna ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania a tak szczerze to czym się rózni termometr owulacyjny od zwykłego?

Bo ja mam też taki z Rossmana z dwoma miejscami po przecinku ale zapłaciłam za niego nie ok 100 zł jak mi mówili w aptece za taki co pisąło na nim OWULACYJNY...

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka niesamowita jesteś.

Fajnie trzeba mieć dystans do siebie:) ale wolę moją teorię niż tą Twoją.

Anuśka lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Blondik Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, wsytarczy ze ma dwa miejscapo przecinku i mozna uzywac jako owulacyjny, ja moj kupilam za 13zl

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aska o co chodzi z tym termometrem owulacyjnym myslalam ze sa tylko testy chyba jeszcze musze się dużo nauczyć a dziewojki mam pytanie jestem po tabl anty i w ostatnim cyklu miałam sluz tylko lepki i tak poczytałam o siemieniu lnianym ja go jem ale w ziarnach z innymi typu dynia słonecznik itp. jak najlepiej przyzadzic siemię żeby było ok i pomoglo

*************Gang18+**************
    w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój coś koło 25 kosztował ale jest ok.
    Jak zapytałam kiedyś w aptece bo stwierdziłam, że sobie kupię taki owu to mi babka ponad 100 zł wyśpiewała to się zastanawiałam co ma to cuuudo......

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mam taki za 13 zł ma dwa miejsca po przecinku. I jest ok.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Blondik Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siemie lniane jets dla mnie nie jadalne...smak, kolor, konsystencja po zalaniu...rzygi w ziarnach po prostu

Lena83 lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie raz moj szefo prosto z mostu "jestea w ciazy" akuratnie mialam wtedy spodnice niefortunna i na oponce sie wybrzuszala

Anuśka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • choco Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam mdłości ciążowe a jeszcze w ciąży nie jestem. Bułą próbuje zagryźć ale nic nie daje. W dodatku mam mega lenia w tyłku, lewy jajnik mnie bolał jeszcze przed chwilą tak że myślałam ze jajko zniosę. A teraz czuję jak by mnie paliło w podbrzuszu ale od wewnątrz. Chyba trzeba się zdrzemnąć.

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam ten z micrifile,ale chyba cos sie psuje :/ Teraz sobie leze i tak chcialam porownac go z bezrteciowym i na microfile mam 36,67 a ten drugi 37,5!Mierzylam normalnie pod pacha.
    Dziwne...

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ania a tak szczerze to czym się rózni termometr owulacyjny od zwykłego?

Bo ja mam też taki z Rossmana z dwoma miejscami po przecinku ale zapłaciłam za niego nie ok 100 zł jak mi mówili w aptece za taki co pisąło na nim OWULACYJNY...
    No właśnie tym się różni że zamiast jednego ma dwa miejsca po przecinku. Ja też dałam za niego 9,99 chyba i nie widziałam takich za 100zł :) Na Allegro widziałam za 13 do 35zł

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angeika wrote:
    ja tez mam ten z micrifile,ale chyba cos sie psuje :/ Teraz sobie leze i tak chcialam porownac go z bezrteciowym i na microfile mam 36,67 a ten drugi 37,5!Mierzylam normalnie pod pacha.
    Dziwne...
    Mi też zawsze rtęciowy pokazuje wyższą tempkę, dlatego ważne jest żeby cały cykl jednym mierzyć i go nie zmieniać

angeika lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam microlife z dwoma miejscami po przecinku.

A tempke najlepiej mierzyc w ustach lub w psitce ;) ja mierze dowciapnie ;)

angeika, Anuśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Mi też zawsze rtęciowy pokazuje wyższą tempkę, dlatego ważne jest żeby cały cykl jednym mierzyć i go nie zmieniać
    Masz racje, zaczelam tamtym i skoncze, bo by mi pewnie wykres zaszalal.

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Ja mam microlife z dwoma miejscami po przecinku.

A tempke najlepiej mierzyc w ustach lub w psitce ;) ja mierze dowciapnie ;)
    :) ja tez tam gdzie Ty z rana ;) Ale tak teraz chcialam termometry porownac, ale nie ma co sie stresowac, microlife a ja napisalam jakis microfile :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak szaleć to szaleć ;)

angeika lubi tę wiadomość

‹‹ 2053 2054 2055 2056 2057 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ