My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bez skrupułów Groszku, skoro masz brzuchol, to niech ci chociaż się na coś przyda
Ja też mam zawsze lekką fałdę, a że się garbię, wyglądam jakbym była pod koniec I trymestru
Co prawda nikt jeszcze mnie nie rpzepuszczał, ale w pracy laski puszczały do mnie tekst kilkukrotnie, czy to "już", bo z tym moim brzuchem ciężko wyczuć
Maniek, czuję się miło połechtana, ale moje dziwne sytuacje łóżkowe to zawsze wina męża[zresztą, zawsze wszystko to wina męża
]
Czarnulku musiałam przegapić post o twojej łapce, oby szybko było lepiej ;/
Kajtja, to ty też waga widzęJa jestem z początku października
To co, robimy se dzidziora jako prezent na urodzinki?Anuśka lubi tę wiadomość
-
MANIEK wrote:jezzzzzuuu Anuśka osmarkałam się ze śmiechu (też mam katar)- nie smuć się słuchaj to ja myślę że poprpstu tę ciążę Twoją to już wokół wszyscy wyczuwają mówię Ci ten cykl jest Twój.
Ja mam lekko inną teorię... Mniej więcej taką :
Blondik, Czarnula87, Nieukowa, Lamama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja łapaka jakoś się ma. W skrócie rozszarpałam sobie pół dłoni niżem do chleba jak robiłam sobie kanapkę, do tego jakoś nadgarstek mam w tej samej ręce nadwyrężony.
Rękę miałam w bandażu wczoraj i przestałam na kasie. Dzisiaj tez na kasie ale ze niebma co ze mna innego zrobic a ludzi sporo (pracownikow) to wygonili do domu
Teraz mam 5 dni wolnuch wg grafiku to sie wykuruje -
nick nieaktualny
-
Ania a tak szczerze to czym się rózni termometr owulacyjny od zwykłego?
Bo ja mam też taki z Rossmana z dwoma miejscami po przecinku ale zapłaciłam za niego nie ok 100 zł jak mi mówili w aptece za taki co pisąło na nim OWULACYJNY...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
aska o co chodzi z tym termometrem owulacyjnym myslalam ze sa tylko testy chyba jeszcze musze się dużo nauczyć a dziewojki mam pytanie jestem po tabl anty i w ostatnim cyklu miałam sluz tylko lepki i tak poczytałam o siemieniu lnianym ja go jem ale w ziarnach z innymi typu dynia słonecznik itp. jak najlepiej przyzadzic siemię żeby było ok i pomoglo*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
No mój coś koło 25 kosztował ale jest ok.
Jak zapytałam kiedyś w aptece bo stwierdziłam, że sobie kupię taki owu to mi babka ponad 100 zł wyśpiewała to się zastanawiałam co ma to cuuudo......Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Dziewczyny mam mdłości ciążowe a jeszcze w ciąży nie jestem. Bułą próbuje zagryźć ale nic nie daje. W dodatku mam mega lenia w tyłku, lewy jajnik mnie bolał jeszcze przed chwilą tak że myślałam ze jajko zniosę. A teraz czuję jak by mnie paliło w podbrzuszu ale od wewnątrz. Chyba trzeba się zdrzemnąć.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
Lena83 wrote:Ania a tak szczerze to czym się rózni termometr owulacyjny od zwykłego?
Bo ja mam też taki z Rossmana z dwoma miejscami po przecinku ale zapłaciłam za niego nie ok 100 zł jak mi mówili w aptece za taki co pisąło na nim OWULACYJNY...Na Allegro widziałam za 13 do 35zł
-
angeika wrote:ja tez mam ten z micrifile,ale chyba cos sie psuje
Teraz sobie leze i tak chcialam porownac go z bezrteciowym i na microfile mam 36,67 a ten drugi 37,5!Mierzylam normalnie pod pacha.
Dziwne...angeika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Ja mam microlife z dwoma miejscami po przecinku.
A tempke najlepiej mierzyc w ustach lub w psitceja mierze dowciapnie
ja tez tam gdzie Ty z rana
Ale tak teraz chcialam termometry porownac, ale nie ma co sie stresowac, microlife a ja napisalam jakis microfile
-
nick nieaktualny