X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez skrupułów Groszku, skoro masz brzuchol, to niech ci chociaż się na coś przyda :P Ja też mam zawsze lekką fałdę, a że się garbię, wyglądam jakbym była pod koniec I trymestru :P Co prawda nikt jeszcze mnie nie rpzepuszczał, ale w pracy laski puszczały do mnie tekst kilkukrotnie, czy to "już", bo z tym moim brzuchem ciężko wyczuć :P

Maniek, czuję się miło połechtana, ale moje dziwne sytuacje łóżkowe to zawsze wina męża :P [zresztą, zawsze wszystko to wina męża :P ]

Czarnulku musiałam przegapić post o twojej łapce, oby szybko było lepiej ;/

Kajtja, to ty też waga widzę :P Ja jestem z początku października :D
    To co, robimy se dzidziora jako prezent na urodzinki?

Anuśka lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    jezzzzzuuu Anuśka osmarkałam się ze śmiechu (też mam katar)- nie smuć się słuchaj to ja myślę że poprpstu tę ciążę Twoją to już wokół wszyscy wyczuwają mówię Ci ten cykl jest Twój.:)

Ja mam lekko inną teorię... Mniej więcej taką :

cblg.jpg

Blondik, Czarnula87, Nieukowa, Lamama lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja łapaka jakoś się ma. W skrócie rozszarpałam sobie pół dłoni niżem do chleba jak robiłam sobie kanapkę, do tego jakoś nadgarstek mam w tej samej ręce nadwyrężony.

Rękę miałam w bandażu wczoraj i przestałam na kasie. Dzisiaj tez na kasie ale ze niebma co ze mna innego zrobic a ludzi sporo (pracownikow) to wygonili do domu :)

Teraz mam 5 dni wolnuch wg grafiku to sie wykuruje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka ja kiedyś stałam w kolejce do laboratorium na pobranie krwi i miałam bluzke taką odcinaną pod biustem a że pączek ze mnie to też mi jedna pani chciała od razu miejsca ustąpić bo ciężarna przecież stać nie powinna ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania a tak szczerze to czym się rózni termometr owulacyjny od zwykłego?

Bo ja mam też taki z Rossmana z dwoma miejscami po przecinku ale zapłaciłam za niego nie ok 100 zł jak mi mówili w aptece za taki co pisąło na nim OWULACYJNY...

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka niesamowita jesteś.

Fajnie trzeba mieć dystans do siebie:) ale wolę moją teorię niż tą Twoją.

Anuśka lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Blondik Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, wsytarczy ze ma dwa miejscapo przecinku i mozna uzywac jako owulacyjny, ja moj kupilam za 13zl

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aska o co chodzi z tym termometrem owulacyjnym myslalam ze sa tylko testy chyba jeszcze musze się dużo nauczyć a dziewojki mam pytanie jestem po tabl anty i w ostatnim cyklu miałam sluz tylko lepki i tak poczytałam o siemieniu lnianym ja go jem ale w ziarnach z innymi typu dynia słonecznik itp. jak najlepiej przyzadzic siemię żeby było ok i pomoglo

*************Gang18+**************
    w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój coś koło 25 kosztował ale jest ok.
    Jak zapytałam kiedyś w aptece bo stwierdziłam, że sobie kupię taki owu to mi babka ponad 100 zł wyśpiewała to się zastanawiałam co ma to cuuudo......

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mam taki za 13 zł ma dwa miejsca po przecinku. I jest ok.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Blondik Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siemie lniane jets dla mnie nie jadalne...smak, kolor, konsystencja po zalaniu...rzygi w ziarnach po prostu

Lena83 lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie raz moj szefo prosto z mostu "jestea w ciazy" akuratnie mialam wtedy spodnice niefortunna i na oponce sie wybrzuszala

Anuśka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • choco Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam mdłości ciążowe a jeszcze w ciąży nie jestem. Bułą próbuje zagryźć ale nic nie daje. W dodatku mam mega lenia w tyłku, lewy jajnik mnie bolał jeszcze przed chwilą tak że myślałam ze jajko zniosę. A teraz czuję jak by mnie paliło w podbrzuszu ale od wewnątrz. Chyba trzeba się zdrzemnąć.

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam ten z micrifile,ale chyba cos sie psuje :/ Teraz sobie leze i tak chcialam porownac go z bezrteciowym i na microfile mam 36,67 a ten drugi 37,5!Mierzylam normalnie pod pacha.
    Dziwne...

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ania a tak szczerze to czym się rózni termometr owulacyjny od zwykłego?

Bo ja mam też taki z Rossmana z dwoma miejscami po przecinku ale zapłaciłam za niego nie ok 100 zł jak mi mówili w aptece za taki co pisąło na nim OWULACYJNY...
    No właśnie tym się różni że zamiast jednego ma dwa miejsca po przecinku. Ja też dałam za niego 9,99 chyba i nie widziałam takich za 100zł :) Na Allegro widziałam za 13 do 35zł

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angeika wrote:
    ja tez mam ten z micrifile,ale chyba cos sie psuje :/ Teraz sobie leze i tak chcialam porownac go z bezrteciowym i na microfile mam 36,67 a ten drugi 37,5!Mierzylam normalnie pod pacha.
    Dziwne...
    Mi też zawsze rtęciowy pokazuje wyższą tempkę, dlatego ważne jest żeby cały cykl jednym mierzyć i go nie zmieniać

angeika lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam microlife z dwoma miejscami po przecinku.

A tempke najlepiej mierzyc w ustach lub w psitce ;) ja mierze dowciapnie ;)

angeika, Anuśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Mi też zawsze rtęciowy pokazuje wyższą tempkę, dlatego ważne jest żeby cały cykl jednym mierzyć i go nie zmieniać
    Masz racje, zaczelam tamtym i skoncze, bo by mi pewnie wykres zaszalal.

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Ja mam microlife z dwoma miejscami po przecinku.

A tempke najlepiej mierzyc w ustach lub w psitce ;) ja mierze dowciapnie ;)
    :) ja tez tam gdzie Ty z rana ;) Ale tak teraz chcialam termometry porownac, ale nie ma co sie stresowac, microlife a ja napisalam jakis microfile :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak szaleć to szaleć ;)

angeika lubi tę wiadomość

‹‹ 2053 2054 2055 2056 2057 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ