My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa - jesli to taka z gorsetem to tak. Ona taka jest troche pierzasta
Lili - Beasza pisze akurat na fioletowej stronie i nic nie wspominala ze cos jest nei tak wiec chyba wszystko ok.
Lena - cieko powiedziec bo na poczatku zakladalismy 40tys, potem w trakcie wyszedl rachunek na 70tys a teraz jest mniej osob i koszta realne a nei teoretyczne i znowu jest inny wynik ale nei wiem jaki bo maz ukrywa przedemna. Czuje ze jest blizej juz tych 40 niz 70 i pewnie nei chce zebym z etj okazji zaczela szalec z wydatkami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Psotka ta suknia miała rozkloszowane rękawy, dopasowana i dół rozszerzony...
A nie to nie ta. Ta chcialam kupic jako druga, zeby sie przebrac ale mi wykupili. Ale moze to i dobrze ze jej nie kupilam. Strasznie przeswitywala i okropnei mi w niej brzuch odstawal. A teraz to nawet schudnac by nei bylo jak do niej i w ogole by mi beben bylo widac. Wszystko by bylo ok, jakby to byl faktycznei ciazowy brzuszek no ale w 12tc to raczej o to ciezko
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czytałam, że niektórym dziewczynom zdarza się plamienie okołoowulacyjne.
Katjaa lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
zaraz bede czytac co naskrobałyscie mała ma podejrzenia anginy dostała narazie neosine i sambucol hascosept jutro mamy przyjść a co lepsze pan dr patrzy patrzy na mnie i mówi a pani to lepiej tez powinna teraz jakąć wit c brać bo chyba w ciąży nic innego nie można
padłam usmialiśmy sie oboje
Blondik, Johnam, Malenq lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:zaraz bede czytac co naskrobałyscie mała ma podejrzenia anginy dostała narazie neosine i sambucol hascosept jutro mamy przyjść a co lepsze pan dr patrzy patrzy na mnie i mówi a pani to lepiej tez powinna teraz jakąć wit c brać bo chyba w ciąży nic innego nie można
padłam usmialiśmy sie oboje
haha fjny doktorMoze czarodziej
-
Kroko mam nadzieje ze nie trzeba bedzie szpitalasuper masz małego rozrabiake spryciarza w brzuchu
Malenqa aaa ja tez bym zjadła makowca hmm a moze dziś upieke ciasto ze sliwkami bo mam z działkizapraszma
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pisałam na wrzesniowych brzuszkach ale nie wiem czy tam zaglądacie..
Umarłam ze śmiechu..
Nie kupuje testu jakby co...
Idę kupić przenicę i jęczmień .
http://staraniowy.pl/test-ciazowy-ma-juz-37-lat/
"Dawne metody wykrywania ciąży
Test ciążowy do użytku domowego wynaleziono stosunkowo niedawno. Stosunkowo, bo wcześniej przez tysiące lat kobiety musiały sobie radzić zupełnie inaczej. Test ciążowy znano już w starożytnym Egipcie. Co prawda nie przypominał dzisiejszego, ale stosowano go konsekwentnie. Polegał na podlewaniu moczem kobiety ziaren pszenicy i jęczmienia. Gdy wykiełkowały – oznaczało to ciążę. Co więcej, w zależności od tego, co wzrosło można było dowiedzieć się, jaka będzie płeć dziecka. Gdy rósł jęczmień, oznaczało to chłopca, a gdy pszenica – dziewczynkę. Co ciekawe, tę metodę współcześni naukowcy postanowili sprawdzić. Okazała się zaskakująco skuteczna!"
Blondik, Malenq, konwalianka lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.