My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Arienka trzymam kicuki za jutro
w takim razie
Blondiku super ze praca ci daje radosc
a ja wlasnie sie wkurwilam.. i wyslalam wezwanie do zaplaty bo patrze a tu ani za reklame franc nie uregulowala ani za zajecia ani za egzaminy w sumie 3200,00 napisalam ze bede napliczac odsetki ;/ pierdziele ja .. za egzaminy uplynal termin 02.07 za reklame 30.09, a za zajecia 02.10 wiec niech sie buja ;/ -
Arienna wrote:JESTEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
plasiam że tak długo ale musiałam małża odwieźć na kurs i trochę mi to zajęło, testować będę jutro a plamienie nie wróciło, co do śluzu zastanawiałam się jaki wpisać lepki czy suchy ale wpisałam jednak lepki, z objawów zostało kłucie w jajnikach i pachwinach i ból cycorów i tylko tyle.... tempka dalej szczytuje.... kurde laski zaczynam mieć nadzieję OKRZYCZCIE mnie, nie wolno mi się cieszyć bo jeszcze nie mam pozytywnego testu
postanowiłam poczekać z testem na jutro po pierwsze dziś wstawaliśmy bardzo wcześnie a mnie o 5.30 obudziło siku i o dziwo głódi w sumie potem wstawaliśmy a po drugie wczoraj był negatyw więc dziś za wcześnie.... ale WSZEM I WOBEC pozwalam trzymac kciuki
W sumie to od 6:00 do ok 7:00 go męczyłam
No Kochana ale napięcie wprowadziłaś niesamowite
Trzymam kciuki mocno, mocno...
-
nick nieaktualnyArienna - widzę, że lubisz podgrzewać atmosferę i my nie tylko przez dzieci będziemy tu siwieć
. Ja tam nic nie mówię, ale Nieukowa też nie miała nawet cienia cienia na teście a na drugi dzień od razu wylazły dwie krechy i to wcale nie takie blade
. Wstaję jutro o 5.30 i mam nadzieję, że będzie tu już Twój post (żebym mogła nie siwieć) - nieważne, że jutro jest niedziela
.
Anuśka - taka dzielna dziołcha a prundu się boi, no kto by pomyślał? Jak córka ostatnio próbowała majstrować przy kontakcie i mówiłam "uważaj, bo wyjdzie prąd w bucie i Cię kopnie!" to patrzyła na mnie jak na idiotkę
, może wyślę ją do Ciebie na krótkie przeszkolenie?
Arienna lubi tę wiadomość
-
w takim razie oznajmiam że wstaję jutro o 6.00
żebyście się nie denerwowały
nie podgrzewałam atmosfery specjalniepo prostu musiałam małża zawieźć do Krapkowic
ba nawet wczoraj uprzedzałam że będę później
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 09:12
Blondik, Anuśka, MANIEK, Tamka lubią tę wiadomość
-
Blondik.. mamnadziejeze wszyscy szybko wroca do zdrowka.. ja mialam w liceum taki parszywy rok.. najpierw tata 6 miesiecy w szpitalu pozniej jak wyszeld po meisiacu mielioboj wypadek znowu oboje w szpitalu a na koiec mama na 3 miesiace wyladowala w szpitalu ;/
-
marnut wrote:Anuśka - taka dzielna dziołcha a prundu się boi, no kto by pomyślał
? Jak córka ostatnio próbowała majstrować przy kontakcie i mówiłam "uważaj, bo wyjdzie prąd w bucie i Cię kopnie!" to patrzyła na mnie jak na idiotkę
, może wyślę ją do Ciebie na krótkie przeszkolenie?
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArienna - tu nie chodzi o Twoje dzisiejsze późne pojawienie się, a o to, że nie zatestowałaś
. I jeszcze wszem i wobec pozwalasz kciuki trzymać
..aż do jutra..toż to wieczność!
Blondik - to jeżdżenie brzmi jak pełen etat w robocie, kiedy Ty czas znajdujesz na pracę jeszcze???
Anuśka - hmmm...to by się mogło przydać...skoro i tak ma ciągoty do prądu, to niech się chociaż nauczy jak się z tym bezpiecznie obchodzić...poza tym "elektryka prąd nie tyka"!
Anuśka, Arienna lubią tę wiadomość
-
ej noooooooooo toć przecie tu na tym forum poradzono mi żeby czekać do niedzieli bo jakby co to nie zdąży przez jeden dzień narosnąć
więc się zastosowałam
a po za tym boję się strasznie że znów wyjdzie negatywAnuśka, MANIEK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArienna wrote:ej noooooooooo toć przecie tu na tym forum poradzono mi żeby czekać do niedzieli bo jakby co to nie zdąży przez jeden dzień narosnąć
Nie wiem, kto Ci to poradził, ale udusiłabym własnymi ręcami.
Nie, no tak poważnie to w piśmie stoi, że testy wykonuje się w dzień@ albo i po, ale kto się przejmuje jakimś pismem???
Arienna, cati, Anuśka lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Nie wiem, kto Ci to poradził, ale udusiłabym własnymi ręcami
.
Nie, no tak poważnie to w piśmie stoi, że testy wykonuje się w dzień@ albo i po, ale kto się przejmuje jakimś pismem???
Dokladnie tak jak marnut mowiROB!!! tesciiiiiiiiik