My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
OK , gapa ze mnei , ale wczoraj mnie prawie na forum nie bylo

dziekuje juz zapisalam ale i tak do lekarza dopiero za tydz. bede mogla isc
bo nie udalo mi sie zapisac w Nav... brak MidID.. co za glupi wymóg zeby miec urządzonko do logowania by zarejestrować sie w urzedzie pracy .. albo urządzonko do banku. ktos kto to wymyslil musial upasc na glowe !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 13:14
-
nick nieaktualnyManiek - tak mi się przypomniało: jesteś w stanie odkopać i sprawdzić swój wynik prolaktyny? No i czy była badana z obciążeniem (chodzi o to, czy nie masz prolaktynemii czynnościowej)?
Bo u mnie niby wyszła w normie (nieco ponad 22), a ciąży nie było. Później dowiedziałam się, że najlepsza prolaktyna na zajście w ciążę to wynik między 8-12. To oczywiście nie oznacza, że jak jest wyższa to absolutnie w ciążę się nie zajdzie, ale to często bywa przeszkodą.
Mi na zbicie prolaktyny (bo lekarz nie widział powodu do zbijania jej
) pomógł Castagnus. 3 miesiące brania i byłam w ciąży (jednej i drugiej).
Cati ;-* -
Anastazjaaa - to powiedz by z toba skeypowali xD pojda na to?
Dziekuje wam za pomoc i za moja gapowatosc przepraszam .
ide wyżyć sie na kurczaku !!

Marnut :*
Ania_84, Anastazjaaa, Czarnula87, Asiula86, choco lubią tę wiadomość
-
Krokus jak mnie sie na Inofoliku nie uda bedzie clo i infolikKrokodylica wrote:Luuuudzieeee czytam i czytam i ni chu chu nie nadrobię. Jakiś skrót?

Coś mi mignęło o Inozytolu, u mnie sam Inozytol nie dał rady ale potem brałam go też z cyklu Z Clo i udało się za pierwszym podejściem.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
noo i ten port jest na tyle inteligenty ze tylko ta antenke wpuszczacati wrote:hahahah
to chyba dobrzE? 

dziewczyny a co myslicie o takiej ??
http://urstyle.pl/kreator/sukienki/zielona-sukienka-vionnet/
ta chyba mnie oczarowala..cena juz nie ale moze cos nzjade podobnego
-
nick nieaktualny
-
ja chce dopasc taki zywszyKrokodylica wrote:Ania cena powala.

Ale sukienka ładna. Tylko kolor mi się nie podoba bo dla mnie osobiście za mdły, ale wiadomo, każdy lubi co innego.
do rudych kłakow to akurat
chodzi mitylko o model 
Krokodylica lubi tę wiadomość

35odc.
cena zabila mnie