My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
OK , gapa ze mnei , ale wczoraj mnie prawie na forum nie bylo
dziekuje juz zapisalam ale i tak do lekarza dopiero za tydz. bede mogla iscbo nie udalo mi sie zapisac w Nav... brak MidID.. co za glupi wymóg zeby miec urządzonko do logowania by zarejestrować sie w urzedzie pracy .. albo urządzonko do banku. ktos kto to wymyslil musial upasc na glowe !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 13:14
-
nick nieaktualnyManiek - tak mi się przypomniało: jesteś w stanie odkopać i sprawdzić swój wynik prolaktyny? No i czy była badana z obciążeniem (chodzi o to, czy nie masz prolaktynemii czynnościowej)?
Bo u mnie niby wyszła w normie (nieco ponad 22), a ciąży nie było. Później dowiedziałam się, że najlepsza prolaktyna na zajście w ciążę to wynik między 8-12. To oczywiście nie oznacza, że jak jest wyższa to absolutnie w ciążę się nie zajdzie, ale to często bywa przeszkodą.
Mi na zbicie prolaktyny (bo lekarz nie widział powodu do zbijania jej) pomógł Castagnus. 3 miesiące brania i byłam w ciąży (jednej i drugiej).
Cati ;-* -
Anastazjaaa - to powiedz by z toba skeypowali xD pojda na to?
Dziekuje wam za pomoc i za moja gapowatosc przepraszam .
ide wyżyć sie na kurczaku !!
Marnut :*Ania_84, Anastazjaaa, Czarnula87, Asiula86, choco lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Luuuudzieeee czytam i czytam i ni chu chu nie nadrobię. Jakiś skrót?
Coś mi mignęło o Inozytolu, u mnie sam Inozytol nie dał rady ale potem brałam go też z cyklu Z Clo i udało się za pierwszym podejściem.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
cati wrote:hahahah
to chyba dobrzE?
dziewczyny a co myslicie o takiej ??
http://urstyle.pl/kreator/sukienki/zielona-sukienka-vionnet/
ta chyba mnie oczarowala..cena juz nie ale moze cos nzjade podobnego -
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Ania cena powala.
Ale sukienka ładna. Tylko kolor mi się nie podoba bo dla mnie osobiście za mdły, ale wiadomo, każdy lubi co innego.do rudych kłakow to akurat
chodzi mitylko o model
Krokodylica lubi tę wiadomość