My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się mroźno albo mroźnie
Nie wiem, ale się witam
Jednak tempkę zmierzyłam i OF przywrócił mi domniemaną owulkęPoebany ten mój organizm maksymalnie
marnut wrote:Cóż Czarnula, nie widzę innego wyjścia - Anuśka, miejsce w studni jest???
Może go wyłowimy jak zmądrzeje. Może...W końcu jesteśmy tu żeby się wspierać więc jak coś to pisz na priva
-
nick nieaktualnyTroche sie na niego pobocze. Niech wie ze zle zrobil. Chetnie go oddam na wychowanie do studni. A co mi tam
Wiecie, mi szkoda kasy na prezenty itp. Dlatego my sobie ich nie robimy. Zamiast tego wolimy kupic cos mlodemu lub cos co nam bedzie w domu potrzebne.
Z tymi kwiatami na rocznice to sam wymyslil taka zasade. Sam o tym chodzil kilka dni i o nich mowil ze mi kupi. A wyszlo wielkie nic i to wielkie nic mega bolalo.
Wczoraj polozylam sie spac dopiero jak usnal. Wymuszanego seksu nie lubie. Mhslalam ze wstanie te kilka minut wczesniej przed praca i chociaz na tym polu sie zrehabilituje i co? I nic.
Jedynie dobrze ze napisal sms mi z przeprosinami. To mu napisalam jeszcze co msle i jak sie z tym wszystkim czuje. Niech teraz on sobie mysli i on czuje
O!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Tak mi się właśnie zdawało z Choco, ale nie chciałam palnąć. Dzięki Anastazja. Przejmiesz pałeczkę z tą tabelą? Bo nie ogarniam
.
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:Ana poczekaj jeszcze do niedzieli kochana po co sie stresować wiem co pisze
Chyba ze dziś kupie 10 i siknę jutro rano zobaczeBiedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Czarnula - no przykre to musiało byc. Mnie takie wpadki zawsze tez dolowaly. W na razie takich wpadek nie ma ale ja jestem jednak zwilennikiem wychowania faceta- technika dowolna byle skuteczna.
Mnie z listy testowania prosze w zacne grono 2015 przepisać.
U mnie tez zimno. Az sie nie chce wychodzic. Wczoraj wieczirem bylismy na spacerze i ubrałam tylko płaszczyk - jeny jak ja zmarzlam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 08:28
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyCzarnula, ale na kwiatki i kino w przyszłym roku nazbierasz? Jak nie - to my fundujemy
. Lubimy Cię tu mieć w dobrym nastroju.
10.
31.10 - Smarta
.
.
11.
02.11 - Asiula86 i Anastazjaaa
04.11 - Blondik
05.11 - Marissith
09.11 - Pati Belgia
11.11 - Anuśka
12.11 - Mona_M
17.11 - Marnut
xx.11 - Maniek
xx.11 - Misi@
xx.11 - Choco
.
.
xx.xx - Lena83
xx.xx - Czarnula87
xx.xx - Ania_84 - czekająca na plemniki
xx.xx - Katjaa
xx.xx - Lamama
Teraz wszystko si?
Katjaa, Malenq, Lena83, Czarnula87, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Kurcze Laski nie mam pomysłu na prezenty dla W.
Grudzień to i urodziny i choinka.
Ja to w listopadzie prezenty planuje i kupuje bo w grudniu braki czasu .....
Co tam na takie okazje wymyślacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 08:23
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej laski ja wczoraj tez miałam zły dzień, zwierzyłam się mojemu że mam ostatnio takiego dola że na nic nie mam siły, ja głupia liczyłam na odrobinę czułości a tu otrzymałam mega awanturę że nic nie robię, że o siebie nie dbam, że nie szukam efektywnie pracy, że brakuje nam kasy, że w domu bałagan a ja się użalam nad sobą zamiast próbować coś zmienić i na koniec że mu zjebałam popołudnie jak zwykle i że on ma dość i albo znajdę pracę i coś ze sobą zrobię albo on przestanie bywać w domu bo go wkurwiam nieróbstwem i jak mi jest źle to zawsze mogę się rozwieźć.......... i raz na zawsze odechciało mi się wsparcia i powierzania swoich uczuć innym..........
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO jeny Arienko.... przykro mi kochana :* słów brak normalnie....
mój jak mi kieydś powiedizał ze też nic nie robie itp to naprawdę przestałam cokolwiek robić w domu i po tygodniu dopiero zobaczył że nie było tak że nie robiłam nic jak on sobie myslał -
nick nieaktualny