SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się mroźno albo mroźnie :/ Nie wiem, ale się witam :)
    Jednak tempkę zmierzyłam i OF przywrócił mi domniemaną owulkę :) Poebany ten mój organizm maksymalnie :)
    marnut wrote:
    Cóż Czarnula, nie widzę innego wyjścia - Anuśka, miejsce w studni jest???
    Może go wyłowimy jak zmądrzeje. Może...
    Olga upchnęłam tych (jak to moja babcia mawia) ancymonów więc miejsce się zrobiło. Dawaj go do studni. Aha i ja bym zrobiła tak jak Blondik radzi. Jakiś bukiet, albo z kwiatem bym wróciła z pracy no coś w tym stylu bym zrobiła. Albo podaj adres a my Ci powysyłamy pocztą kwiatową cuś ładnego albo czekoladki ;D W końcu jesteśmy tu żeby się wspierać więc jak coś to pisz na priva ;)

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo to jest dobry pomysł ja na dzien kobiet kupiłam sobie kwiatka a małzowi powiedziałam ze szef mi kwiatki kupuje a on ma to w d.... heheh oj jak mu głupio było :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Troche sie na niego pobocze. Niech wie ze zle zrobil. Chetnie go oddam na wychowanie do studni. A co mi tam ;)

Wiecie, mi szkoda kasy na prezenty itp. Dlatego my sobie ich nie robimy. Zamiast tego wolimy kupic cos mlodemu lub cos co nam bedzie w domu potrzebne.

Z tymi kwiatami na rocznice to sam wymyslil taka zasade. Sam o tym chodzil kilka dni i o nich mowil ze mi kupi. A wyszlo wielkie nic i to wielkie nic mega bolalo.

Wczoraj polozylam sie spac dopiero jak usnal. Wymuszanego seksu nie lubie. Mhslalam ze wstanie te kilka minut wczesniej przed praca i chociaz na tym polu sie zrehabilituje i co? I nic.

Jedynie dobrze ze napisal sms mi z przeprosinami. To mu napisalam jeszcze co msle i jak sie z tym wszystkim czuje. Niech teraz on sobie mysli i on czuje
    O!

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski kwiatkow ani nic.sobie.nie kupe i nie wysle bo zwyczajnie nie mam na to.funduszy :)

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Tak mi się właśnie zdawało z Choco, ale nie chciałam palnąć. Dzięki Anastazja. Przejmiesz pałeczkę z tą tabelą? Bo nie ogarniam :).
    Myślę że razem spokojnie możemy ją prowadzić, bo jak jedna nie ma czasu to druga będzie na posterunku

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Freja wrote:
    Ładnie!

Witajcie! U mnie dalej objawów brak - no może ciut większa senność bo padam o 21 choć kombinuję jak iść spać tak o 17-18 ale to u nas niemożliwe ;)
    I cyce cie nie bolą?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane! :*
    Cati przez Twój ostatni wpis w pamiętniku poryczalam się z samego ranca! <3

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Ana poczekaj jeszcze do niedzieli kochana po co sie stresować wiem co pisze :P
    No właśnie zwłaszcza ze owulacja była późno a ja testy mam tylko 25
    Chyba ze dziś kupie 10 i siknę jutro rano zobacze

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do niedzieli to na bank nie będę czekać, albo siknę jutro albo w sobote
    Chyba ze @ wcześniej zawita

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 08:01

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :)

Czarnula - no przykre to musiało byc. Mnie takie wpadki zawsze tez dolowaly. W na razie takich wpadek nie ma ale ja jestem jednak zwilennikiem wychowania faceta- technika dowolna byle skuteczna.

Mnie z listy testowania prosze w zacne grono 2015 przepisać.

U mnie tez zimno. Az sie nie chce wychodzic. Wczoraj wieczirem bylismy na spacerze i ubrałam tylko płaszczyk - jeny jak ja zmarzlam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 08:28

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula, ale na kwiatki i kino w przyszłym roku nazbierasz? Jak nie - to my fundujemy ;). Lubimy Cię tu mieć w dobrym nastroju.

10.
    31.10 - Smarta
    .
    .
    11.
    02.11 - Asiula86 i Anastazjaaa
    04.11 - Blondik
    05.11 - Marissith
    09.11 - Pati Belgia
    11.11 - Anuśka
    12.11 - Mona_M
    17.11 - Marnut
    xx.11 - Maniek
    xx.11 - Misi@
    xx.11 - Choco

.
    .
    xx.xx - Lena83
    xx.xx - Czarnula87
    xx.xx - Ania_84 - czekająca na plemniki
    xx.xx - Katjaa
    xx.xx - Lamama

Teraz wszystko si :)?

Katjaa, Malenq, Lena83, Czarnula87, Asiula86 lubią tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana, bardzo ładnie wygląda Twój wykres..trzymam kciuki aby @ jednak nie przyszła..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Laski nie mam pomysłu na prezenty dla W.
    Grudzień to i urodziny i choinka.
    Ja to w listopadzie prezenty planuje i kupuje bo w grudniu braki czasu .....

Co tam na takie okazje wymyślacie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 08:23

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, nawet mi nie mów.. ja mam do kupienia całkiem sporo..ale nie mam zupełnie pomysłu..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w tym roku mam wolne od prezentów, jeden o wielkości ponad 1300gr mam w brzuszku hehehhe więc mój A. niech nie liczy na coś więcej hehehehehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W następnym roku tak :] albo nie będę pisać o wolne tak jak w tym roku. Po to cholerne 11 godzin przestałam w poniedziałek żzeby wczoraj mieć wolne :/

• Arienna Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laski ja wczoraj tez miałam zły dzień, zwierzyłam się mojemu że mam ostatnio takiego dola że na nic nie mam siły, ja głupia liczyłam na odrobinę czułości a tu otrzymałam mega awanturę że nic nie robię, że o siebie nie dbam, że nie szukam efektywnie pracy, że brakuje nam kasy, że w domu bałagan a ja się użalam nad sobą zamiast próbować coś zmienić i na koniec że mu zjebałam popołudnie jak zwykle i że on ma dość i albo znajdę pracę i coś ze sobą zrobię albo on przestanie bywać w domu bo go wkurwiam nieróbstwem i jak mi jest źle to zawsze mogę się rozwieźć.......... i raz na zawsze odechciało mi się wsparcia i powierzania swoich uczuć innym..........

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienka :* skarbie tulę i nie wiem co napisać :-/ bo tylko "mięcho" mi na usta się ciśnie....

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jeny Arienko.... przykro mi kochana :* słów brak normalnie....

mój jak mi kieydś powiedizał ze też nic nie robie itp to naprawdę przestałam cokolwiek robić w domu i po tygodniu dopiero zobaczył że nie było tak że nie robiłam nic jak on sobie myslał

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna przykro mi :( tulam :*

‹‹ 2741 2742 2743 2744 2745 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ