X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari, bardzo mi przykro

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna - brak mi slow ......

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    on ma sporo racji bo wyhodowałam sobie doła i po wyjściu ze szpitala rzeczywiście nawet nie chce mi się włosów zrobić czy pomalować chodzę w dresie i nie mam siły na nic, ale mówiąc mężowi że czuję się niepotrzebna liczyłam na wsparcie a nie na awanturę, najpierw próbował mnie pocieszyć ale jak mi puściły nerwy i się rozpłakałam, ten się wściekł i zrobił mi awanturę

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • ara Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny łopaty w dłoń i pogłębiamy studnię u Anuśki!
    wrrr co za buce masakra

mimo wszystko miłego dnia ;)

Malenq, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyrzygałam mu nawet to że prócz mechanicznego robienia dziecka to nawet się nie kochamy dla przyjemności to usłyszałam że tłuste włosy i nieświeży dres nie zachęca do sexu ...... ale ja też mam dość , każdy dzień wygląda tak samo, mąż przychodzi z pracy zje obiad poleży z kompem, zrobi coś w łazience albo i nie a potem po obejrzeniu filmu idzie spać ... i tak codziennie i po co mam się starać przecież ku*wa nie będę się prosić o sex......... a do dupy wszystko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 08:55

Freja, Koniara lubią tę wiadomość

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuuuuuuu Arienka kurdę, ARA ma rację BUCE jedne..........kochanie ja też jestem w domku, też chodzę w dresie, nie maluję się (nie no mam manię dbania o włosy hehe), przed ciążą też w domku, pracę straciłam wiele lat temu, potem miałam jakieś dorywcze....ALE NIE WYOBRAŻAM sobie takich tekstów???? a może to słowa JEGO MAMUSI???
    co zamierzasz? dla mnie to brak szacunku, zachowanie Twojego męża :-x

ps. a może on tak reaguje na stres związany z WASZĄ sytuacją???
    mój szwagier tak ma, jak idzie coś źle, to zamiast porozmawiać, to rzuca się o wszystko i jest nieprzyjemny, to Jego sposób na stres...........

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 09:05

• Arienna Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do rocznicy, to małż był we wrocku na kursie a ja spędziłam rocznicę sama w domu, co prawda wysłał mi smsa z życzeniami i dostałam srebrne serduszko w prezencie ale i tak do dupy pierwsza rocznica, a ja sama w domu, nawet później jak wrócił nie poszliśmy nigdzie razem tylko na ciasto do jego rodziców bo jego mama pamiętała i upiekła nam tort........ żałosne

ewebii4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem co z tym zrobić, najchętniej bym się położyła spać i niech się wszyscy odemnie odjebią ale jako pedagog wiem że to pogorszy mój stan, fakt trza się za siebie wziąć, 5-go mam rozmowę o pracę, może wreszcie się uda

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 09:06

Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość

ewebii4.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari, sory, ale jeśli wy jesteście rok po ślubie i taki brak szacunku.. przykro mi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 09:08

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Arienna Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi w sumie tez jest przykro, ale w sumie wiedziałam jaki potrafi być ....... ok trza iść pod prysznic i się ruszyć z domu już nie dlatego że on tak chce tylko dla samej siebie, przejdę się może jakieś ogłoszenie o prace zobaczę .........

ewebii4.png
  • ara Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienka parę głębokich wdechów i stawaj na nogi, nie kładź się, nie pogrążaj, bo to tylko Ci siły odbierze do walki. Nastaw się pozytywnie na 5-go!
    W wolnej chwili przeczytaj sobie książkę "miłość potrzebuje stanowczości" - mi swego czasu baaardzo pomogła. Teraz jestem silna babka i wiem, że nie dam się jebać nikomu. Tobie też tego życzę ;)

ps. i rób coś przede wszystkim dla siebie, żebyś poczuła się lepiej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 09:20

Arienna, Malenq lubią tę wiadomość

• Freja Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    wyrzygałam mu nawet to że prócz mechanicznego robienia dziecka to nawet się nie kochamy dla przyjemności to usłyszałam że tłuste włosy i nieświeży dres nie zachęca do sexu ...... ale ja też mam dość , każdy dzień wygląda tak samo, mąż przychodzi z pracy zje obiad poleży z kompem, zrobi coś w łazience albo i nie a potem po obejrzeniu filmu idzie spać ... i tak codziennie i po co mam się starać przecież ku*wa nie będę się prosić o sex......... a do dupy wszystko
    Uszy do góry ! Spróbujcie porozmawiać, czasem to wystarczy, napewno on też jest tym wszystkim zmęczony, może nie umie mówić o swoich emocjach... faceci są raczej introwertyczni i ciężko im mówić o tym co czują, a pewnie waszą stratę przeżył równie mocno jak Ty, ja z mojego musiałam wydłułbać prawie ręcznie - co czuje, i co robimy dalej - przed podjęciem decyzji czy ponawiamy starania, lekko nie było - ale rozmowa pomaga

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech po pierwsze muszę się ze siebie wziąć bo może rzeczywiście moje zachowanie dołuje go, bo jak widzi mnie cały czas zdołowaną to tego nie wytrzymuje.... a potem zobaczymy

koniec dołowania - postanowienie noworoczne ;) a ze jutro Samhain ;) uważane przez niektóre kręgi za koniec roku ;P (a przez inne nazywany Halloween :P ) to najlepszy czas na pogrzebanie przeszłości i wejście w nową lepsza przyszłość.... hm..... takie duchowe oczyszczenie .... a czas na to idealny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 09:35

Nieukowa, konwalianka lubią tę wiadomość

ewebii4.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienka, Ara tulam was mocno ja mam dziś sporo roboty ale wpadłam wam napisac ze odebrałam wyniki :)
    beta 358 mIU/ml
    reszta wyników tez dobra najbardziej cieszy hemoglobina 13,8 bedzie z czego spadać :)
    cukier i mocz tez ok :)

Lena83, Katjaa, Ania_84, LaRa, Czarnula87, marissith, konwalianka, Anastazjaaa, Asiula86 lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Arienna Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cudnie Dronka :)

ewebii4.png
  • ara Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedra super wyniki!
    tej dzięki za przytulasa, ale u mnie wszystko git majonez, chyba, że mnie już tulisz z powodu @, która lada dzień zawita :P

Arienna lubi tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ara tak cię tule wszystkie dzis tulę :P

ara, Katjaa, Arienna, Asiula86 lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• ara Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to nie pogardzę :P

• Arienna Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko to Czarnula ze mną smuta z powodu męskiej durności

ewebii4.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Areinna zrób coś dla siebie- żebyś się dobrze poczuła. Nie dla siebie.

Po drugie z mojego katolickiego punktu widzenia. No niestety faceci to wzrokowcy. Tak było, jest i będzie i nic na to nie poradzimy- nawet Pismo o tym mówi - serio ;), że kobieta powinna o siebie dbać.
    Facet też bierze swoje poczucie wartości z tego jaka jest jego kobieta. Po ente wyrazem miłości do faceta jest dbanie dla niego o siebie i tego też nie zmienimy chociażbyśmy protestowały o nie wiem jak ;)

Z drugiej jednak strony to nie tak, że ja Twojego męża usprawiedliwiam. Takie zachowanie jest niedpouszczalne z jakiegokolwiek powodu. No bo mąż ma być wsparciem dla kobiety i my tego potrzebujemy i chociażbyśmy nie wiem tutaj jak protestowały z tego powodu ich mamy ;).

Areinno - bez względu na to czy jesteś wierząca czy nie polecam Ci ksiażkę "Miłośći i szacunek". Uratowałą nie jedno małżeństwo, wielu kobietom i mężćzyzną pozwoliłą przejrzeć na oczy. Właśnie ratuje 9-letni zwiazek moich przyjaciół.

http://www.empik.com/milosc-i-szacunek-eggerichs-emerson,p1096883609,ebooki-i-mp3-p?gclid=COb6o5KE1MECFcISwwodj10Azg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 10:11

marnut, Krokodylica lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
‹‹ 2742 2743 2744 2745 2746 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obiektywny ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet odwiedzających portal OvuFriend. W końcu to one wiedzą najlepiej czego potrzebują i co sprawia, że aplikacja spełnia ich wymagania. Na tej podstawie specjalnie dla Was zrobiliśmy obiektywny ranking najlepszych na rynku aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ