My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry w ostatni dzień 2016 roku
Mam nadzieje że 2017 rok będzie o wiele lepszy przynesie wszytskim dużo szczęscia spełnią się w nim wasze wszytskie marzeniazizia_a, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy się w Nowym 2017 Roku
Niech się sprawuje lepiej niż 2016zizia_a, Izoleccc, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, żeby przyniósł same pozytywne zdarzenia.
Dziewczyny punkcje mam jutro o 10 więc proszę o nieprzestawanie trzymania kciuków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 18:27
Myszk@, marissith, Ania_84, LaRa, zizia_a, Izoleccc, Kuba12 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Witam się w nowym roku! spełnienia marzeń dla wszystkich! Oby ten rok był lepszy od 2016 :*
nie było mnie szmat czasu, bo prysłam już dużo przed świetami, ale nadrobiłam i Was, i wykres
Noo Katjaa super że się zaczęło układać, widzę że u Was czasem burzliwie, ale oby się teraz wszystko układało
Selina i jak tam?
Izolecc, kurczę, jakbym wiedziała to bym się śledziem poczęstowała, w jakiej dzielnicy mieszkasz? A jak Tomcio?
Chocoo, kciuki zaciśnięte :*
Aniu to aż niemożliwe że czas tak zasuwa.
Jako że przed świętami, ale juz po okresie udalo mi się jeszcze umówić wizytę u ginekologa, okazało się, że to była torbiel czynnościowa i po okresie znikła! strasznie mi ulżyło, aż się poplakałam ze szczęścia, ale tym bardziej odczułam że siedzę jak na jakieś bombie i nie wiadomo jak długo jeszcze endomenda mnie oszczędzi, co mam zrobić żeby szybko zajść w ciążę??choco, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChoco jak tam??????
Myszka koło factory. Jakbyś była na zakupach to zapraszam na kawę
Katja może tak być. Dopóki nie są regularne i oprócz tego nic się nie dzieje to nie ma powodu do niepokoju. Możesz wziąć magnez i ciepły prysznic a jakby ci mocno przeszkadzały to no spe.choco lubi tę wiadomość
-
Cześć, ja już po. Właśnie wracam do domku. Z 7 pobranych komórek jest 6 do zapłodnienia. Teraz trzeba poczekać czy się zapłodnią i czy będą z tego jakieś blastki. Dzięki za kciuki.
LaRa, marissith, Ania_84, Myszk@, zizia_a, Izoleccc lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Choco no to super jest nadzieja trzymam mocno nad kciuki aby dały sie ładnie zapłodnic kiedy bedziesz coś wiedzic jak sie rozwijają??
Kochane wszystkim życze w nowym roku spełnienia tego najważnijszego dla każdej która pragnie bobaska życzenia
u nas chorobowo Zuza i Lila anginachoco lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Choco cudnie trzymamy z Antosiem kciuki
Katja kurcze niech Tamarka Cie nie straszy jeszcze ..
ja jutro mam wizyte zobaczymy jak tam moja szyjka ale coś mi się zdaje że ten ostatni miesiac bedzie mega do pupska już chodze jak kaczka
Myszka cudownie ze się wchłoneła
Biedroneczko zdrówka dla dziewczynekchoco lubi tę wiadomość
-
Izoleccc, mieszkałam kiedyś na nowym dworze jak stawiali factory. A wiesz że przed świętami byliśmy i kupowaliśmy drzwi w leroyu, ech jakbym wiedziała że gdzieś niedaleko śledź leży to pewnie że bym się poczęstowała
Choco tylko wiesz, zdawaj nam tu relacje czekamy niecierpliwie na wieści
Aniu, a może nie będzie tak źle, na pewno nie będziesz mogła biegać jak dotychczas.
A ja proszę jutro o kciuki za mojego męża, ma operację usunięcia woreczka żółciowegochoco lubi tę wiadomość
-
Witam ,
jestem tutaj nowa i próbuję się odnaleźć na forum. a Ten wątek też do mnie pasuje jako że w zeszłym roku skończyłam 30 ;/ i strasznie nad tym ubolewam bo rok starań i nic
Do tej pory lekarze ignorowali , teraz zaczynam z lekami (eutyrox, bromergon, duphaston)i mam nadzieje że coś pomoże jeśli nie przyniesie upragnionego bobaska to choć znikną męczące regularne plamienia na tydzień przed @
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Myszka, jak Twój mąż się czuje? Niech szybko wraca do siebie po zabiegu.
Sylwia, witaj.
Ania, i jak tam po wizycie?
Choco, kiedy nowe wiadomości? Czuję się dziwnie podekscytowana. Nie mogę się doczekać nowych wieści
Biedroneczka, całusy dla Dziewczynek
A ja wczoraj zgodnie z postanowieniem noworocznym zaczęłam ćwiczyć. No i poszła w ruch skakanka. W pewnym momencie złapał mnie potworny ból głowy. Ale taki, ze jeszcze czegoś takiego nie czułam. Tak siecorzestraszylam ze jakiś guz albo tętniak... Boże myślałam ze umrę. Ale po kilku godzinach ból został tylko w okolicy szyi. Kiedy mój K wrócił z pracy doszliśmy do wniosku ze to jakiscuraz mięśnia albo coś w tym rodzaju. I tak nici z cwiczen ; (Biedroneczka83 lubi tę wiadomość