My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszko cudownie ze torbieli brak! trzymam kciuki za Twój wykresik i trzymam kciuki za meżowatego!!!
Choco gratuluje az tylu komórek..trzymam kciuki za piękny i owocny seksik na szkle!
Biedronko współczuje choroby dziewczynek, mam nadzieje ze im szybko przejdzie
Aniu jak po wizycie?trzymam kciuki za Antka:)
Sylwia witaj w tak zacnym kręgu
Kuba to moze jakieś inne ćwiczenia?może zacznij od spaceru, albo brzuszki..ćwiczenia na piłce??
ja swojemu psiakowi kupiłam smycz pod choinkę i dzielnie z nim spaceruje wczoraj chodziliśmy dwie godziny:)
jutro mój wielki dzień..wizyta w ośrodku trzymajcie kciuki
Kroko jak twoja torbiel?kiedy wybierasz sie do lekarza?
Lara jak Twój bąbelek w brzuszku? i jak psinka?
Katja mam nadzieje ze skurcze Ci przeszły, niech Tamarka siedzi w brzuszku!
Izo jak śledzie na balkonie?przetrwały?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 15:01
Ania_84, Kuba12, LaRa, choco, Myszk@, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
JUż po wizycie więc tak .. 16 stycznia i 26 stycznia mam kolejne wizyty żeby sprawdzać czy nic się nie dzieje - wstępnie wszystko jest ok dr mówi że nie powinno nic się dziac bo pozamykane wsio na 4 spusty i planowana CC na 9 lutego jeśli coś by się działo wcześniej będzie zmiana ..od 16 stycznia bede brała wit K dla maluszka oraz jakiś probiotyk żeby ładnie pracowyły jelitka małemu po CC , 16 albo 26 stycznia ustalimy jedno NTS w zależności od tego jak będze wyglądało podwozie
insulinke mam sobie aplikowac do dna porodu ale cukry mam bardzo ładne
Kuba a może to od kręgosłupa - ja mam takie mega bóle glowy od kręgosłupa jakby mi ktos dosłownie wbijal coś w głowe
Zizia i jak tam dowiadywaliście się coś odnośnie adopcji ??Kuba12, Foto_Anna, choco, Myszk@ lubią tę wiadomość
-
Czy któraś z was miała może podobny do mojego problem ? z plamieniami przed okresem?01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Zizia, trzymam kciukasy za jutro!
A u nas? Ok, psiak juz sie nauczył siusiac i Kupkac na dworze, pocieszny maluch.
A w brzuszku? Tez ok. 30.01 połówkowe, moze dowiem sie kto u mnie mieszka. Poki co zaczyna na nowo bolec kość łonowa i boje sie ponownego rozejścia sie spojenia ;( -
sylwia1986 wrote:Czy któraś z was miała może podobny do mojego problem ? z plamieniami przed okresem?
Sylwia, ja mam taki problem od 2-3 miesięcy. Biorę Inofolic i podejrzeam, że to może być jego sprawka...
Przyjmujesz ten suplement? -
Foto_Anna u mnie niestety problem plamień ciągnie się już dobre kilka lat, ginekolodzy do ktorych z tym chodziłam raczej ignorowali. Ja sama też dopiero ponad rok temu bardziej się na tym skupiłam, kiedy to zaczęliśmy z chłopakiem starania o dzidzie.
Jeden lekarz u którego byłam, podobno dobry, też zignorował moje opowieści o trwających tydzień plamieniach przed okresem, powiedział że ze mną jest wszystko ok.
Teraz jestem na bromergonie+ duphaston + euthyrox i liczę że to przyniesie jakieś efekty01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
Sylwia a badalas progesteron moze masz niski i stad plamienia
Albo wysoka prl
Ja muakam plamienia ale srodcykliczbe winowajca byl polip -
Tak właśnie jest , wysoka prolaktyna !
Od tego cyklu biorę leki: bromergon ( co drugi dzień 1 tabletka)duphaston od 16 dc
dziś 26 dc plamienia są już od kilku dni na jutro spodziewam się @
Martwi mnie tylko, że po tych lekach plamienia są jakby intensywniejsze..ale no zakładam że po prostu organizm musi się przyzwyczaić i tak hop siup się to nie unormuje....mam nadzieję że w kolejnym cyklu będzie coś lepiej01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
Sylwia ja miałam plamienia ok 3 dni przed okresem. Winna okazała się prolaktyna. Ale po bromergonie bardzo szybko spadła.
Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Dziś będę dzwonić do kliniki. Mam stresa strasznego, już w nocy zasnąć nie mogłam. Napiszę wam wieczorem co się dowiedziaĺam.**********************Gang 18+***********************
-
Dziękuję dziewczyny za pocieszenie
ja niestety muszę zmniejszyć dawkę bromergonu na 1/2 tabletki co drugi dzień bo masakra jest po nim...dwa tyg wytrzymałam na całej tabletce..ale tak wysusza mi nos i zatyka że nie da się oddychać. Całą noc nie spałam...a tu trzeba się do pracy zbierać....do tego wszystkiego jeszcze jestem zaziębiona, mam kaszel i czekam aż z tych plamień zrobi się już @01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
Sylwia jest jakiś zamiennik bromergonu
Niestety nie pamiętam nazwy. Ale poszukaj w necie albo nawet na forum popytaj dziewczyn.
... dzwoniłam... jest jeden zarodek jupiiii. Pani embriolog mówi że wygląda ok, i że powinnien dorwać do soboty. Jutro mam zadzwonić jeszcze raz ale strasznie się boję, że nie dotrwa. No i szkoda że tylko jeden. Wyniki miałam tak piękne w tym cyklu że miałam ochotę je sobie na ścianie powiesić. W porównaniu do poprzednich procedur to normalnie kosmos.
**********************Gang 18+***********************
-
Jak nie dostanę zawału to postaram się na bierząco informować. Czuję się jakby mi ktoś wsadził kołek w tyłek i od środka po jajnikach walił (sorki jeśli zbyt obrazowo). W dodatku mam nerwobóle w plecach.**********************Gang 18+***********************
-
Ania bylismy dzisiaj w ośrodku i jesteśmy juz umówieni na kolejna wizyte takze do przodu wszystko idzie
Juz niedługo antek bedzie na swiecie,..ale cudnie:)
Lara trzymam kciuki za dobre samopoczucie i za połowkowe
zamiennik bromergonu to chyba dostinex..
Choco trzymam kciuki za malucha!!!!choco, LaRa lubią tę wiadomość
-
Narazie spróbuje z tą mniejszą dawką 1/2 tabletki może będzie do przeżycia,
o zamiennikach już czytałam niestety są bardzo drogie01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
narazie spróbuje na tej połówce bromka...po mies mam sprawdzić poziom prolaktyny...zobacze wtedy co zaleci gin
narazie czekam na @ która powinna być dziś..ale po tych lekach teraz mogło się pewnie przesunąć...w razie co jednak nie biorę żadnych lekarstw narazie mimo okropnego przeziębienia..dziś mnie tak rozłożyło
dołączam się i również trzymam za was kciuki dziewczyny !
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia )