My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMyszko ja złożyłam życzenia, ale dopiero wieczorem lepiej późno niż wcale
A co do brata jeszcze: heh mam podobnie tzn.na szczęście nie wygłasza takich tekstów, ale jest starym (naprawdę!) kawalerem i super mu się żyje z rodzicami... wszystko wyprane, ugotowane jak wraca z pracy i ogólnie rodzice skaczą koło swojego jedynego syneczka, dramat. -
Witajcie dziewczyny
Wracam do was po cenne porady, po prawie dwóch mies chorowania...eh..jakoś niefajnie mi się ten rok zaczął...a ja tu liczę że ten rok już na pewno będzie szczęśliwy:)
Sarrrra widzę że jesteśmy w podobnym wieku,i również biorę Euthyrox ( z tym że na hashimoto i od dwóch tygodni większą dawkę bo 50 )
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
nick nieaktualny
-
Dzień cyklu? Trudne pytania zadajecie. Ale sprawdziłam - 25.
Ja swojemu dałam z okazji dnia męczennika czekoladę i żelki a tata i szwagier dostali po piwku. Niech im się wydaje, że doceniam ich męczeństwo.Krokodylica lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
sylwia1986 wrote:Witajcie dziewczyny
Sarrrra widzę że jesteśmy w podobnym wieku,i również biorę Euthyrox ( z tym że na hashimoto i od dwóch tygodni większą dawkę bo 50 )
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie
ja dzisiaj w 22 dniu cyklu jestem wczorak bete robiłam . Wynik >2 , brak ciąży .
Może za wcześnie ją zrobiłam ale to przy okazji progesteronu:) o nic poczekam do dnia miesiaczki i od nowa:)
-
hej dziewczyny jestem zrypana jak dziki osioł po westernie... od piatku zasuwam na 100 %... W piatek po pracy robilam tort dla mojego męża i przygotowywalam słatki, przekaski na sobotę bo mielismy parapetówe i zeszlo mi sie do 2 w nocy, po czym w sobote od 7 juz sprzatala i dalej przygotowania, w sobote posiedzielismy tez do 2 w nocy a rano nie wiedziec czemu sie zerwałam, stwierdzilam ze pojadę do kosciola na pierwszą mszę, więc wyszykowalam córkę (mąż nie byl niestety w stanie ) i lecialam z jezykiem na brodzie bo cos mi się poprzestawiało w tym moim łebku ze msza na 8: 30 a juz bylo 20 po i zdązylam się poklocic z mężem ze gdzies kluczyki wsadzil a ja nie zdąże, ale zdązylam, punky 8:30 podjechałam na plac pod kosciolem, ale patrze a tam prawie pusto i dotarlo do mnie ze...msza na 9:00... no cóż.. dzis znow mielsimy gosci i teraz chwila oddechu PS. byli u nas wczoraj znajomi z 3 ms brzdacem i taki cudny, tak bym chciala tez takiego miec.. A co tam u Was?
Krokodylica lubi tę wiadomość
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
Auricomka wrote:DUża masz niedoczynność? ja teoretycznie mam wynik wnormie ale dali mi eutyrox mam zacząć brac jak już @ przyjdzie.
nie mam zbyt dużą bo tylko 2,5 cos ale miałam 5 dni wcześniej skok do 4 mimo, że 4 miesiace wcześniej było 2,53. Lekarz uznał, ze nie powinno byc skoków a poza tym widzi lekką niedoczynnosć. Bardziej go zaniepokoiła witamina D3 a mnie natomiast progesteron, który lekarz chyba uznał, ze jest normalny bo nic nie zrobił. -
Ja dopiero 15 dc...więc właściwie skończyły się potencjalnie płodne dni
U mnie ♥ były w 9,13 i 15 dc..niestety tylko wtedy mieliśmy możliwości..myślicie że szanse są przy cyklach 26/27 dniowych?
Wiem że wróżkami nie jesteście co by zgadnąć kiedy miałam owulacje, ale jakieś tam na pewno większe pojęcie macie01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Auricomka wrote:A Sarra jak Twój progesteron?
u mnie jest 13,2 progesteron. dziewczyny z wątki rocznik 86 pisały mi, ze za niski. Także na bank nie wyjde od gina dopóki mi nie da dupathoronu .
Co do witaminy to biore jednostek 4000 . Miałam bardzo niską ale nie pamiętam już ile, jakoś chyba 11 a normy są od 30. -
no To podobnie, ja miałam 12 ale syzbko się nawet uzupełniła. NO niski ponoć to taka lekka neidomoga ciałka żołtego jest jak jest poniżej 15 tak mówi moja gina. Ja biore luteinke - ale straszne objawy uboczne mam więc myślę czy nie zmienić n a dupka...