My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Hej laski.
Ja właśnie z plamieniem jadę do kliniki Dwa miesiące temu straciłam ciążę dokładnie w tym samym dniu cyklu Jestem zrozpaczona
Trzymajcie kciuki
Nie, no #$%^%$#@!@#$%, takie zbieżności terminów się chyba nie trafiają? Bo jeśli tak, to los jest wyjątkowo wrednym s***synem . Trzymam kciuki, daj znać szybciutko!Anuśka lubi tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
O #$%^*&^$##%%^^&&*!!!!! Teraz to nie wiem co myśleć nawet Plamienie się zmniejsza, gin mówi, że to mogło pęknąć naczynko jak się zagnieżdżały i teraz ze śluzem się oczyszcza. Więc jest dobrze... Aż za dobrze
W przyszły piątek kolejna wizyta serduszkowa już...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a0ce4ee6736.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 16:31
zizia_a, Daven, ara, choco, Myszk@, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
No widzisz, a kilka stron wcześniej odgrażałaś się bliźniakami, to i masz ty czarownico (tu powinien być emotek z oczkuem, ale jak wstawiam na telefonie to mi później posty ucina).
Super wieści, rośnijcie zdrowo.Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
hej ja po prenatalnych
Maluch ma 57,7mm o dwa dni starszy wychodzi płci nie dał dojrzec zreszta pani dr mówiła ze za wczęsnie, wstydniś jak dziewczyny hehehe. Serducho 174 uderzenia sporo ale w normie
term pokazało na 19 listopada
NT 1,5 wiec ok jest, kość nosowa jest ufff kolejna wizyta 2 czerwca u mojej lekarki a potem oczekiwanie na 20tydzAnuśka, Myszk@, Ania_84, zizia_a, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Kuźwa no do roboty chodzę, znów mi ktoś sprzątnął fajną ofertę sprzed nosa
Kroko super wieści niech rośnie dalej
Aniu, ach domowa sielanka
Anuśka, gratulacje, niech oba maluchy siedzą i rosną do stycznia
Biedronka ale duży się wydaje Twój maluchKrokodylica, Anuśka lubią tę wiadomość
-
No to problem z głowy - lajki same świadczą, że został przyjęty z otwartymi ramionami .
Ty, a jak będzie Łucja to będziesz próbowała do Frankowego skutku ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 20:30
Krokodylica, Anuśka lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015