My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Już jestem spokojna Mamy dwa serducha i oba ładnie biją, mniejszy dogonił większego więc teraz mogę się odprężyć... Aż z tych emocji pójdę chyba spać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 14:38
mikka, Selina, choco, ara, Krokodylica, zizia_a, Izoleccc, Myszk@, Toonney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, dziewczyny mam pytanie, myślimy z mężem o dziecku, zrobiłam różne badania które zleciła mi ginekolog, niestety wyszła mi toksoplazmoza, lekarka powiedziała żeby się wstrzymać z decyzją i skierowała mnie do zakaźnika. Czy ktoś był w takiej sytuacji,ile trzeba czekać,
-
nick nieaktualny
-
Anuśka- no i super!
calineczka- nie jestem w tym ekspertem bo ja mialam akurat wyniki toxo w normie- wyszlo mi tylko to ze przeszlam juz kiedys toxo, ale z tego co mówila mi kiedys moja lekarka leczenie jest indywidualne i moze trwac krotko lub nawet kilka miesiecy zalezy od reakcji organizmu na leki itd. tak więc musisz porozmawiac z lekarzem.Anuśka lubi tę wiadomość
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
Selina wrote:Anuska swietne wieści czy w cyklu w którym zaszlas bralas Clo albo coś podobnego?
Nie brałam, ale już miałam receptę w ręku Od przyszłego cyklu miałam brać. W ogóle ten cykl zapowiadał się kiepsko, w prawym jajniku pęcherzyk urósł do 14mm i zaczął się zmniejszać a w lewym tak wolno rósł, że nie było pewności, czy w ogóle pęknie. Jednak jakimś cudem w Wielką Sobotę rano coś wypadło z lewego jajnika To było już dość późno, więc też nie było wiadomo, czy coś z tego wyjdzie I tak oto jednak coś wyszło i to wyszło podwójnieSylwiaLu, Myszk@ lubią tę wiadomość
-
Hej Jestem nowa, wiec cześć wszystkim U mnie bąbel urodził się dosłownie kilka miesięcy przed 30. Raczej nie miałam żadnych większych problemów w ciąży. Przed porodem brałam normalnie folik, a potem mama dha premium, bo potrzebowałam jeszcze jodu i magnezu. No i lekarz dał mi żelazo, bo miałam niedobory. Po urodzeniu Adasia też się jeszcze suplementuję, ale przede wszystkim staram się jak najlepiej odżywiać.
-
Cześć dziewczyny
Widzę, że tworzycie mega grupę wsparcia, więc postanowiłam dołączyć. Ja dopiero jestem na początku swojej drogi (starania). Próbujemy od jakiegoś roku, ale chyba dopiero teraz moja gowa jest gotowa na to wszystko.
Pierwszy miesiąc z monitoringiem owu u gin, więc zobaczymy.Toonney, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
KateKum wrote:Cześć dziewczyny
Widzę, że tworzycie mega grupę wsparcia, więc postanowiłam dołączyć. Ja dopiero jestem na początku swojej drogi (starania). Próbujemy od jakiegoś roku, ale chyba dopiero teraz moja gowa jest gotowa na to wszystko.
Pierwszy miesiąc z monitoringiem owu u gin, więc zobaczymy.
Witamy