My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Anuśka pięnie niech maluchy pięknie rosna
Kroko wspołczuje a przy Zuzi też tak było ?? czy jednak będzie Franio
Toonney trzymam kciuki bo widzę że wykres ładny
Myszka jak się czujesz ??
lecę Was nadrobić bo niestety ja ciągle w bieguToonney lubi tę wiadomość
-
Toonney wrote:Moj progesteron z piatku 19ng/ml wg kliniki powinno byc min 25ng
Toonney lubi tę wiadomość
-
Aniu dzięki że pytasz, ja tak średnio, piersi nadal bolą, nawet w nocy się budzę jak się bokiem na nich uwalę, mdli mnie ale nie nic więcej, chociaż dzisiaj rano walczyłam ze sobą. Dziś byłam na wizycie no i jest pęcherzyk i ciałko żółtkowe ale zarodka brak, mam się znów stawić za 10-14 dni, potwornie boję się powtórki, a może te objawy sobie wmawiam?
-
nick nieaktualnymonia8729 wrote:
Proga badamy 7-8dpo, więc 20dc niewiele mówi, kiedy miałaś owu? Mogłaś go zbadać za wcześnie. Napisz jeszcze w jakich jednostkach masz podany wynik -
Hej dziewczęta, pisałam w środę że lekarz nie widział zarodka, w piątek w pracy poczułam że jest coś nie tak, poszłam do łazienki a tam plamienie na beżowo, wystraszyłam się trochę że zaczyna się poronienie, a tu weekend za pasem, wróciłam do biurka i sprawdziłam czy jest jakaś wizyta u gina na piątek właśnie (w pracy mam wykupiony luxmed), były ale na drugim końcu miasta no i w godzinach pracy, głupio mi się było zwalniać, poczekałam chwilkę i zwolniła się wizyta w placówce w tym samym budynku co pracuję, więc bez namysłu ją zaklepałam, odczekałam to półtorej godziny i poszłam... Lekarz zgarnął mnie na USG i pokazał 8 mm zarodeczka z bijącym serduchem!!! Łza mi się po policzku potoczyła, głupie myśli natychmiast z głowy wyparowały! Moje maleństwo zrobiło mi prezent na Dzień matki postanowiliśmy z małżem od razu powiedzieć naszym mamom, więc pojechaliśmy do domów, dopiero wróciliśmy z weekendu i dorwałam się do kompa żeby Wam przekazać nowinę.
Nie dostałam zwolnienia, bo brudzenie jest mikroskopijne i po prostu mam się bardziej oszczędzać, ale dostałam receptę na dupka i kartę ciążyAsiula86, zizia_a, Izoleccc, mikka, Taliana85, Biedroneczka83, SylwiaLu, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie 7 dzień po owulacji. Śluz jakiś dziwny galaretowaty tempka taka jak powinna czyli 37,1. Piersi bolą raz na jakiś czas ale to pewnie z progesteronu . Mam nadzieje, ze wysoki:) Czekam spokojnie na termin miesiączki. Jutro idę zrobić proga, witaminę d3 , tsh i inne. bete robię tym razem w 16 dniu po owu
-
Witajcie dziewczyny! Serdeczne gratulacje dla wszystkich przyszłych mam Chciałabym dołączyć, bo też staraliśmy się o dziecko. Dwa miesiące temu odłożyłam tabletki antykoncepcyjne i zaczęłam zażywać mama dha premium z kwasem foliowym. Teraz jestem już w 3 tygodniu ciąży. Na razie wiedzą tylko nasi rodzice, ale już zaczęłam czytać fora i artykuły
PS: Myszk@ - zazdroszczę tego, że masz taki pakiet medyczny, to mega ułatwia życie, a przy ciąży, to pewnie już w ogóle -
cześć dziewczyny!
Co u was?
Ja dzis byłam u reumatologa na kontroli ( w przychodni przyszpitalnej) dostałam skierowanie na badania itd. po czym pytam kiedy teraz mam przyjsc, a pani dr mówi ze musi spojrzec w kalendarz i da mi karteczkę do rejstracji bo tak to terminy UWAGA- za 2 lata !!! no normalnie myslalam ze mnie z krzeselka ściagnie i śadziłam ze sie przesłyszałam...
no i jak w tym chorym kraju mozna się leczyc państwowo?! Nosz k***a mać...!"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II