Na poczatku 2015 znajde 2 kreski ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry , no cisza jakaś cisza .
Ja to praca 7 dni w tygodni , wykończe się w końcu , mimo , że to praca przy komputerze . Ja dziś 2 dzień biorę tabletki wywołujące okres bo jakbym miała czekać to do usranej śmierci bym mogła przy moich długich cyklach także 8 dni jakoś i @ przyjdzie i nowe staranka czas zacząć będzie
A prócz pracy to mój weekend wyglądał tak , praca , zakupy , a dziś dodatkowo po zakupach bo lece buciki sobie kupić to spacerek bedzie bo pęknne jesienne słoneczko zawitało do Nas i wykorzystać wypada taka pogode jakieś piękne zdjęcia porobimy z koleżanką bo ma córeczke 5 miesięczną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 12:52
-
Udanych łowów w takim razie, niech się znajdą wspaniałe buty
Ja też zaraz idę na długi spacer. Choć pogoda raczej średnia, dużo mgły. Ale trzeba wypocząć na świeżym powietrzu.
No i zająć czymś myśli. U mnie po owulacji, czekam.. Wiem, to wątek o 2015 roku, ale jednak nadzieja umiera ostatnia -
ZakręconaOna wrote:Dzień Dobry , no cisza jakaś cisza .
Ja dziś 2 dzień biorę tabletki wywołujące okres bo jakbym miała czekać to do usranej śmierci bym mogła przy moich długich cyklach także 8 dni jakoś i @ przyjdzie i nowe staranka czas zacząć będzie
kochana a jakie bierzesz tabletki ? powiedz mi z jak długiego cyklu Ci skracają i do ilu ? masz wtedy normalną owulację tylko szybciej ? ja mam nieregularne cykle i tak się zastanawiam może by mi to pomogło ? -
Lianna wrote:Udanych łowów w takim razie, niech się znajdą wspaniałe buty
Ja też zaraz idę na długi spacer. Choć pogoda raczej średnia, dużo mgły. Ale trzeba wypocząć na świeżym powietrzu.
No i zająć czymś myśli. U mnie po owulacji, czekam.. Wiem, to wątek o 2015 roku, ale jednak nadzieja umiera ostatnia -
Fatim wrote:kochana a jakie bierzesz tabletki ? powiedz mi z jak długiego cyklu Ci skracają i do ilu ? masz wtedy normalną owulację tylko szybciej ? ja mam nieregularne cykle i tak się zastanawiam może by mi to pomogło ?
-
nick nieaktualny
-
Moze to wyda Wam sie glupie, albo smieszne, ale skoro mialo mi byc dane zostac mama w 2015 roku, to nia ZOSTANE i koniec! Poza tym, to taka ostatnia chwila przed swietami. Marzy mi sie maluszek lezacy w bujaku przy choince zapatrzony w lampki, zachwyt rodziny nam moim malenkim cudem i wylegiwanie sie wraz z tatusiem i dzieciatkiem przy kominku. Przyziemne, dla mnie piekne i chcialabym zrobic wszystko zebym w przyszlym roku na swieta byla szczesliwa, a nie rozpamietywala co starcilam...
ZakręconaOna, Lianna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka88 kiedy zaczynasz starania bo widzę ze podobnie strata była do mojej. Długo się starałaś o tamto maleństwo ??
Zakręcona, oczywiście będę brała progesteron, teraz to też jestem zdeterminowana by zrobić wszystko. Póki co przez ten tydzień, dieta bez glutenu i mleka zaowocowała lekkim spadkiem wagi Choć nadwagi nie mam to chyba każdą kobietę cieszy taki skutek uboczny -
Przed zabiegiem mialam powiedziane, ze po 2 cyklach bede mogla zaczac starania, ale zobaczymy w srode po wizycie co dalej. Mam nadzieje, ze nic "ekstra" nie wykaze. Poki co, o ile moj organizm nie rozregulowal sie totalnie, mamy zamiar zaczac pod koniec grudnia/poczatek stycznia.
Udalo nam sie za pierwszym razem...
A Wy kiedy planujecie starania? -
nick nieaktualny
-
Mnie też udało się za pierwszym razem ale z CLO Natka88 bo takto wiele nie udanych prób było ;( Ja zaczełam nowy cykl dziewczyny i teraz bez spięć kolejne starania z CLO plus Duphaston tym razem .
Minimi super ,jasne , że dla kobiety nawet szczupłej kilogram w tą czy w tą to dużo i przyjemniej aż . -
nick nieaktualny
-
Ja nie znam poza porodówką na TLC No i wykrakałam kobiety. Dostałam nakaz wstrzemięźliwości do poprawy wyników. Mam nadzieję, że będę mogła się starać już w styczniu i będę podziwiać 2 kreseczki. Ja też do marca MUSZĘ być już w zdrowej ciąży w Marcu mam urodziny i chcę je już świętować z fasolką w brzuchu