Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No widzisz Santoocha:D trzymam kciuki zeby sie poukladalo...
Sana dolaczam sie do pytania Leny:D
witam sie dziewczynkiAnia_84 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasiu co do Twojego wpisu pod wykresem.. cudu nie bedzie , maz mnie namowil zrobilam kolo 17 test i jedna tlusta krecha
zero cieniow wiec po porstu owulka byla pozniej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
martusia1986 wrote:Hej kochane
Pobrali 15 kumulusów i zobaczymy co z tego wyjdzie..
martusia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
martusia1986 wrote:Marzę o tym żeby był jeden najważniejszy i został z nami na 9 miesięcy
a reszta bedzie czekala jak juz ten jeden sie urodzi
co by pozniej bylo rodzenstwo
Natka098, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki
U nas weekendzik nadmiernie intensywny!
Na weekend przyjechali znajomi z Podkarpacia z 2,5 letnim zywiolemprzyniosl chlopcom dwa male aniolki z Wadowic
a na drugi dzien kupili sliniaczki z imionami, w Zakopcu
Wieczorem zostawilam mamusi dzieciI pojechalismy z tymi znajomymi na salatke i lody
Dzis bylismy wszyscy w koscielemaluszki spaly spokojnie,pozniej przeszliśmy sie na tradycyjne najlepsze pod sloncem lody w Nowym Targu
przeparadowalismy przez ryneczek
jaka to duma hmmm wszyscy patrza na blizniaczy wozek z zainteresowaniem
Pozniej, uwaga-chlopcy mieli gosci! 6 cioci, 2 wujkow i 2tygodniowa kuzyneczka (rodzina mojego meza) pozniej jeszcze wpadli znajomi, a potem kolega na motorku
Jestem wykonczona
Sana! Czekamy...
Ciekawe jak Anaa...cos czuje,ze juz tuli Hubercika
Natka098, martusia1986, Maniuś, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przepraszam że piszę dopiero teraz ale dopiero teraz mam dostęp do internetu. Zrobiłam test i nie wykazał nic, pusty
Nie było nawet tej jednej kreski która jest zawsze. Albo wadliwy test albo ja już nie wiem... @ nadal nie ma.
Julia07.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySana wrote:Dziewczyny przepraszam że piszę dopiero teraz ale dopiero teraz mam dostęp do internetu. Zrobiłam test i nie wykazał nic, pusty
Nie było nawet tej jednej kreski która jest zawsze. Albo wadliwy test albo ja już nie wiem... @ nadal nie ma.
Sana a widziałaś jak barwnik przechodzi? -
Cześć dziewczyny. U mnie bezowulacyjny.
Boli mnie serce od dwóch dni. W sobotę zemdlałam. Wszystko się pierdzieli. Ech...
Sana trzymam kciuki! Może za krótko sikałaś? Albo za mało kropelek wpuściłaś? Nie wiem jaki miałaś test, ale trzymam kciuki, żeby kolejny był dwukreskowy!
Miłego dnia!