Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z. wrote:Kasiu, ja Ci po prostu z całego serducha życzę co najlepsze, żeby życie Ci się w końcu poukładało. I dodam, że podziwiam Cię jako kobietę, która tak świetnie radzi sobie ze wszystkimi przeciwnościami losu
Lena, ja Ci nie ukradłam słońca, choć chciałabym bo u mnie też szaro buro i ponuro
Maniuś, jak Wasze wyniki?
Pozdrawiamsantoocha, Z., Lena87, Anutka, przedszkolanka:), martusia1986, Fidelissa, ania14, olka30, Little Frog, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Wpadłam tylko się przywitać bo mam dużo pracy. Dzień dobry kochane. Wpadnę jutro jak będę już w szpitalu, mam nadzieję, że już nie przeloza cc
Z., Lena87, Little Frog lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Maniuś wrote:Dziekuje ze pytasz Rewelacyjne wrecz nie moge w to uwierzyc jeszcze,nie mam przed soba wynikow,ale morfologia z 1% skoczyla na 7%,ruch duzo lepszy,ilosc juz i tak ze sporej armi skoczyla do 155 mln jak sie nie myle Jutro rano napisze dokladnie wszystkie parametry...nie wierze jeszcze ze jest tak dobrze
Pozdrawiam
Super! Cieszę się bardzoManiuś lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myszka86 wrote:Hejka!
Ale dziś pogoda paskudna u mnie. A ja mam straszną zgage, czy to normalne tak szybko? ? Tak mnie pali w przełyku, że nie daje rady. No i te mdłości i wymioty też są. -
nick nieaktualnyhej,
A u mnie dupa znów brak pęcherzyka. Brak słów, jestem załamana, nie ma nadziei.
Mierzenie tempki staje się niepotrzebne, dopóki nie znajdzie się powód braku owulacji nie mamy szansy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 20:07
-
Maniuś wrote:Dziekuje ze pytasz Rewelacyjne wrecz nie moge w to uwierzyc jeszcze,nie mam przed soba wynikow,ale morfologia z 1% skoczyla na 7%,ruch duzo lepszy,ilosc juz i tak ze sporej armi skoczyla do 155 mln jak sie nie myle Jutro rano napisze dokladnie wszystkie parametry...nie wierze jeszcze ze jest tak dobrze
PozdrawiamManiuś lubi tę wiadomość
-
czuje że dostane od Was zimny prysznic i pewnie mi się przyda
odłożyłam dzisiaj dupka sama przez to że tempka spadła bo juz raz czekałam prawie rok na rezonans a później odwołałam bo byłam po owulacji, teraz jak mi się cykle przedłużą znów wyjdzie rezonans po owu a tego nie chce, musze go w koncu zrobic. jestem głupia, zrobiłam wieczorem test i wiecie co ja głupia robie ?? podswietlam go latarką od telefonu od dołu w poszukiwaniu drugiej kreski - zachowanie desperatki - nie ma co ukrywac ;/ wczoraj tam nic nie było a dzisiaj znow zrobiłam test i jest lekka kreska ale nie normalnie na tescie tylko przy tym cholernym podświetlaniu ;/ -
nick nieaktualny