X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty piekne zdjecia:) wyglądacie jak z żurnala:) super te stroje:)

Ola współczuje bol musi byc straszny. Moze poradź sie innego dentysty. Wiem , ze kazdy reaguje alergia na kobietę w ciazy zadzwoń do kliniki tam nie powinni sie bać tylko pomoc.

Santoocha bedzie dobrze kochana kciukam tam i tu:)

A propos mężów ja mojemu zazdroszcze, ze wychodzi z domu, do pracy itp widzi ludzi itp.

Ja jeszcze uziemiona jestem chociaż dzis bylismy w przychodni i ważymy 3800:)
    Poza tym wczoraj skończyliśmy 3 tygodnie:)

Macierzyństwo jest wykańczające pod kazdym względem....ale daje tez radość:)

Lena dbaj o siebie:) odpoczywaj
    Anaaaa trzymaj sie:)

Anaaa:), Misty87, sara_nar lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Sana Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładna waga :) wszystkiego najlepszego z okazji "tygodniówki" dla Maleństwa :)

Fidelissa lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa masz rację, macierzyństwo to nie lada wyzwanie :) wykańcza, ale uśmiech dziecka wynagradza wszystko <3

Sana jak się czujecie? :)

Fidelissa lubi tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już lepiej :) chociaż wchodzi mi tylko herbata z cytryną i cukrem. Na samą myśl o tabletkach niedobrze mi :/

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny.
    Dziś jestem już dużo spokojniejsza.
    Ale od dziś zacznę używać monitora oddechu, przynajmniej na noc, bo Młody śpi w swoim pokoju.

A w leżaczku prezentuje się tak:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b8c9845b531.jpg

Idę się zdrzemnąć, bo wstawałam do niego w nocy co 2 godziny, ssak z niego okropny.

Little Frog, Anaaa:), olka30, zizia_a, Misty87, Myszka86, Sana, Maniuś, Fidelissa, sara_nar, Natka098 lubią tę wiadomość

Wysłany: 3 grudnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję i tulę mocno <3 musisz się przemęczyć :*

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki.

Misty super zdjęcia.

Santocha biedaku współczuję, ale myślę że gdyby było na prawdę źle to by was nie wypuścili do domu.

Pomarańczka mi na śluz pomógł oeparol femina - 3 x dziennie po 2 tabl. do owulacji, tylko efekt nie jest od razu, trzeba mies. - dwa odczekać.

Ja ledwo żyję. Dwa dni pod rząd leczenia kanałowego bez znieczulenia - jakby ci szczękę rąbali siekierą, polecam jak ktoś potrzebuje mocnych wrażeń. A poprawy brak - ropa jest pod zębem, ale nie spływa przez kanały - już to kiedyś przerabiałam. Rozważam wyrwanie tego zęba wpizdu tyle, że to 6 u dołu, więc będzie widać. Ale już nie mam pomysłu co robić. Kliniki na takich zadupiach nie ma niestety. Zęby wszystkie miałam wyleczone przed ciążą, a ten konkretny dawał mi w dupę jakieś pół roku temu dzięki czemu mam jego rtg, tyle że wtedy dr odmówiła mi leczenia kanałowego, bo mam skomplikowane korzenie. Szkoda że wtedy kogoś innego nie poszukałam, żeby mi to zrobił, ale z tym zębem bawiło się 2 dentystów i w końcu się uspokoił - nie na długo jak widać. A to wszystko przez to, żem nerwus i tak mocno zagryzam zęby przez sen, że sama je sobie uszkadzam :/ Gin mnie nastraszyła skracającą się szyjką i dorobiłam się od tego problemu z zębem.

Najgorsze, że moje baby to mały wiercipięta. Kopał praktycznie non stop z malutkimi przerwami - i w dzień i w nocy, a teraz prawie w ogóle :( Rano go trochę poszturchałam to oddał 2 razy i cisza :( Boję się, czy z nim wszystko ok. Może mu ten Apap zaszkodził :( Albo siedzi cicho wystraszony. Dobrze, że dziś w nocy chociaż spałam, bo dwie nocki z rzędu zarwałam, trzeciej bym chyba nie zniosła. Jeszcze w sobotę mam 30-stkę M, cała rodzina zaproszona, ponad 30 osób, a ja czuję że mi to tak szybko nie przejdzie. Jak pomyślę o pieczeniu i gotowaniu to ręce mi opadają, dobrze że chociaż mama się zgodziła, a w zasadzie sama zaproponowała, że zrobimy to u niej, bo tak jeszcze by mnie czekało wynoszenie wszystkiego na 3 piętro, bo nie ma u siebie kuchni..

Dobra nie smęcę już.

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santocha jaki słodziak, zeżarłabym w całości :)

Anaaa:) lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png

Wysłany: 3 grudnia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santoocha to i tak dobrze! Ja w szpitalu wstawałam co 1-1,5h! :D
    Szymek prezentuje się bosko! <3 Przesyłamy buziaki dla przystojniaka :D :*
    Odpoczywaj Kochana :*

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santoocha, jest cudny! Mam nadzieję, że będzie tak jak piszą dziewczyny - jego wada nie będzie dużą przeszkodą w jego życiu.

Ojjjj, w końcu piszecie tu dobre aspekty bycia mamą ;] Ostatnio to same kłótnie z mężami, bóle, niewyspanie, zmartwienia i problemy. Szczerze mówiąc aż się trochę przestraszyłam, że jak w końcu mi się uda, to nie podołam temu wszystkiemu...

A ja dziś jakoś naładowałam się pozytywną energią. Jedna z nauczycielek pytała się mnie czy może bym chciała napisać test kończący za tydzień, a mi aż serce stanęło w poprzek. Zaraz jej powiedziałam, że nie czuję się jeszcze na siłach. W sumie z jednej strony mogłabym spróbować, ale z drugiej wolę się czuć pewniej jak będę pisać. Ale mimo wszystko czuję się dowartościowana :)

Olka, nie wyobrażam sobie tego :/ Wiem, że z zębami to ciężka sprawa, ale mam nadzieję, że Ci się to uspokoi. A co do imprezy, to podziwiam. Ja w tym roku miałam 25, a mąż 30 i tak wyszło, że kompletnie nic nie zorganizowaliśmy z tej okazji. W sumie teraz nie mam zbytnio na to warunków, a z drugiej strony, to też nie chce mi się wolnego spędzać przy garach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 14:17

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba gratuluje postepow! :* zuch dziewczyna :D

Santoocha slicznego masz tego bobaska!

Swoja droga jak ktoras cos martwi, niepokoi itp to wystarczy na forum u nas wklepac i zaraz ktoras sie znajdzie z takim samym problemem i zaraz podniesie na duchu :)

Co do tych wszystkich trudnosci zwiazanych z wychowaniem takich malych szkrabow to owszem jest czasem ciezko, wiele strachu, smutku, lez bo dziecko cierpi a my nie wiemy jak pomoc, klotnie z mezem, choroby, wydatki itp. Ale na wszystko jest jedno lekarstwo-tak jak mowi Anaaa-wystarczy jeden usmiech malucha <3
    Tym bardziej u nas, bo dlugo wyczekiwane! Dopiero w zeszlym tyg zakumaly o co biega i sie coraz wiecej usmiechaja :D poza tym samo patrzenie na szczesliwe zdrowe dziecko, najlepiej spiace, wtedy takie niewinne...CUDOWNE! <3 zycze kazdej tych nieprzespanych nocy :)

Little Frog, Anaaa:), Maniuś lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santoocha jaki z niego przystojniak :) ach ach :)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santoocha, śliczny jest Szymon, pięknie wygląda w tych ciuszkach :)

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczyt glupoty-zrobic pranie prawie 3h bez plynu do prania i do plukania!....

Fidelissa, olka30 lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty oj tam od razu szczyt głupoty, prędzej szczyt roztargnienia :)

Dziewczyny czy ginekolog z nfz daje zdjęcie maluszka wydrukowane? Czy takie luksusy tylko prywatnie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 18:40

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana nie wiem bo nie byłam nigdy na nfz.

Misty to z przemęczenia :) ja też mam dziś dzień prania :)

Santoocha cudny dzidziolek :D <3 będzie wszystko dobrze !

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Sana Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że tak bo ja jednak chciałabym zostać przy jednym ginekologu, z nfz :)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

Ja już w domku, Króliś ma 0,63 cm i bijące <3 ..

Sana jeśli poprosisz to dostaniesz :)

W szpitalu dostałam 3 - nawet nie musiałam się upominać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 18:53

Sana, Little Frog, Fidelissa, olka30, Maniuś, sara_nar, martusia1986, Misty87, Anaaa:) lubią tę wiadomość

• Sana Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super Lena, dzięki :) gratuluję bijącego serduszka :)

Lena87 lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka, super że wszystko ok. Martwiłam się. Trzymajcie się tam i odpoczywajcie :)

Misty, jak to się mówi - najlepszym się zdarza :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 19:15

Lena87 lubi tę wiadomość

‹‹ 1414 1415 1416 1417 1418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ