Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe, nie jestem przyzwyczajona do przechwalania się i jakoś tak mi głupio
Ale napiszę Wam, że 14 lutego dwa testy pokazały w sumie 4 kreski a wczorajsza beta wynosiła 388. I żyję nadziejąZ., Misty87, Lena87, niecierpliwa21, przedszkolanka:), olka30, santoocha, Laura, Maniuś, Marta1986, Macierzanka:), Anaaa:), zizia_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zabko nie wytrzymam,oszaleje i to na Walentynki ale sie ciesze kochana!!! Kolejna,ktora zniknela z forum i zaciazyla
No to prosimy o suwaczek
Reszta dziewczyn wzywana odezwijcie sie,plisss
Buziaczki i wiruskiLaura, Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
Ach zajrzałam
Delektuję się wolnym czasem. Upuszczam krwi trochę po laboratoriach i dawaj eskapada po gabinetach Ale ja, jak to ja, nie mogę się doczekać kolejnej wizyty
Póki co reperuję śluzę
Żabko powielam wszystkie zewsząd płynące GRATULACJE!
Twoje obwieszczenie jest jak miód na moje uszy, a raczej oczy
A Staś i Szymek do schrupania!
dobrej nocy!Z., Little Frog, olka30 lubią tę wiadomość
-
O jejku co za wieści! Co ja widzę?!
ŻABKO MOJE GRATULACJE! SPOKOJNEJ CIĄŻY KOCHANA! :*
Cieszymy się z całego serca w końcu się udało! Piękny prezent Walentynkowy
Laura, dołączam do Leny: gdzie zdjęcie usg? pochwal się maluszkiem :*
Macierzanko cel jest tego wart mam nadzieję że wszystkie badania będą dobre :* póki co wypoczywaj Kochana
Z., Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Macierzanko, teraz będzie Twoj czas, ja Ci to mówię!
W niedzielę chrzcimy Szymka, dokładnie w rocznicę jego poczęcia!
Żaba, a jak Ty sie w ogóle czujesz? Dotarło juz do Ciebie, ze Jestes w ciąży?Z., Lena87, Anaaa:), Maniuś, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Bry Dzień,
Ja też mam nadzieję Macierzanko, że czas teraz aby i u Ciebie pojawiła się zielona kropeczka Kibicuję bardzo i życzę samych pozytywnych wieści na tych wizytach
No właśnie Żabko napisz nam coś więcej Jak mąż zareagował? Jak Ty się czujesz? Zamierzasz powtarzać betę?
U mnie dziś słaba noc, ciężko mi się oddycha ale nie narzekam!
Miłego dnia życzę
Little Frog lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyCześć Cioteczki
Santocha jak będę miała Synka to tę czapeczkę zamawiam u Ciebie
To żeście wybrali pamiętną datę na chrzciny
Anaa, jak się czujecie i jak sytuacja z mężem ?
Marto, Macierzanko, Złota - teraz WY musicie się dopchać do kolejki o ten cud !!
Z. niestety musisz szukać sobie dogodnej pozycji do spania, chodź czego się nie zrobi dla takiego brzdąca
Ja od 2 m-cy notoryczne pielgrzymki robię do wc w dzień a najgorzej w nocy
Nie można pospać, bo dzieciątko tuli mój pęcherz co 30 minut co godzinkę i trzeba iść
Przygotowuje Mnie do tego, co Mnie czeka na po urodzeniu
Misty, jak dzieciaczki ?
Z., Macierzanka:), Marta1986 lubią tę wiadomość
-
Lena, szukam szukam tej pozycji, na lewym boku, na prawym boku, na pół siedząco, z nogami na mężu ( niedługo chyba na księżycu ), ze specjalną poduchą tylko ponoć lepiej nie będzie. Dobrze, że chociaż zgaga na razie odpuściła I plus, że nie wstaję aż tak często do toalety, chyba mam pojemny pęcherz
A tu mi się tak skojarzyło:
http://tak-jak-matka.blog.pl/files/2014/10/pecherz-287x300.jpgprzedszkolanka:), Maniuś, Lena87, Little Frog, Macierzanka:), Misty87, olka30 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017