Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ponieważ praca kasjera/ sprzedawcy wiąże się ze staniem i przewalaniem towaru. Często w Kauflandzie ludzie kupują zgrzewkami. Teraz akurat mamy najazd klientów z Litwy którzy kupują pełnymi wózkami i między innymi są to np. napoje 2l po 6 w zgrzewce. Podczas pracy nie mam możliwości zmierzenia poziomu cukru, a choruję na cukrzycę. Więc nie mam możliwości w porę zareagować gdy poziom cukry jest za wysoki lub za niski. A niestety ma to wpływ na dziecko. W dodatku od stania puchną mi stopy i łydki.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Sara nie masz co się nikomu tłumaczyć,zwłaszcza źe ktoś tu wtargnął nagle jak filip z konopii.. jesteś w ciàży i wszystko zrozumiałe
przedszkolanka nie rozumiem Twojego wpisu. Zadałam to pytanie bo sara_nar o ciąży dowiedziała się dzień wcześniej a jest w niej prawdopodobnie już od kilku tyg. Zatem na zwolnienie powinna już dawno iść. Po co ta agresja - po co ten jad ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 09:46
-
OOOjjjjjjj....
Never give up...przedszkolanka to fajna osobka i dala oczko na koncu ale faktycznie brzydko zabrzmial jej post. Wierze ze nie miala nic zlego na mysli
Wiosna dziewczynki przepiekna cieszyc sie pogoda bo wiadomo wszytko sie budzi do zycia to moze i nam sie w koncu malenkie zycie uda zmajstrowac wszytkim:D czego sobie i wam zyczesara_nar lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Łoj
Ja odebrałam złośliwie posta never give up,stąd moje oburzenie wiem że jest nagonka na ciężarne że za szybko idą na zwolnienie,stąd mój "napad"
Że ja fajna?? haha!
Ej niby wiosna a wiatr zimny okropnie...ale słoneczko było więc niech Wam będziesara_nar lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Łoj
Ja odebrałam złośliwie posta never give up,stąd moje oburzenie wiem że jest nagonka na ciężarne że za szybko idą na zwolnienie,stąd mój "napad"
Że ja fajna?? haha!
Ej niby wiosna a wiatr zimny okropnie...ale słoneczko było więc niech Wam będzie
I już Cię lubię przedszkolankaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny ,
Saro Moje Gratulacje ! To Ci niezła niespodzianka
Jak reakcja męża ?
Przedszkolanko spokojnie !
Kaśka Tobie koniecznie Musi się udać ! Kwiecień tuż tuż
Żabko uwielbiam czytać Twoje Historie z Życia Wzięte !
Santocha jak po świętach ?
Jak Szymek przechodzi ząbkowanie ?
Macierzanko Ściskam Mocno
Maniuś co tam słychać u Was ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 12:55
sara_nar, przedszkolanka:), Maniuś lubią tę wiadomość
-
Lilly fakt się zdaje 1 kwietnia w piątek maz bardziej sie ucieszyl niz na wiesc o pierwszym dziecku, bo wtedy to byl w szoku i niedowierzaniu, a tu od razu usmiech i wzruszenie
heh lekarza mam na 18:30.
w pracy myslalam ze umre kazali mi rozkladac towar z rekoma w gorze na skrzynce od piwa, a jak sie zrobil ruch to jedni klienci wyjatkowo smierdzacy woda omal nie doprowadzili mnie do wymiotow. Masakra.
Umowe mam na okres probny do 31maja.... i nie wiem czy na zwolnienie moge isc w kazdej chwili czy musze przepracowac miesiac zeby pracodawca zaplacil ubezpieczenie za msc.?
Infolinia zus zajeta jak zwykle. ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 16:02
-
Lila ja kwiecien raczej bede miala stracony bo jak sie uda i do jutra okres dostant to w poniedzialoek laparoskopia a to to bedzie 6 dzien cyklu i raczej nie wypuszcza mnie ze szpitala zeby dowiedziec sie czy jakies pecherzyki rosna itp ten cykl bez stymulacji wiec i pewnie bez iui narazie chce na spokojnie laparo zrobic i zobaczyc czy te moje jajowody faktycznie oba zatkane i czy bedzie dalo sie je przepchac:D trzymajcie kciuki:D
Never give up nie przeszkadzasz:D opowiedz troche o sobie
sara ja nie pomoge bo nie znam sie na zusowych sprawachDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
jest jest jest:D:D:D:D przylazla ciesze sie bo laparo sie nie opozni i bede miala to z glowy:D:D:D:DD:D:D
przedszkolanka:), santoocha, XxMoniaXx, Maniuś, sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Never give up to opowiedz nam coś o sobie,jak starania
Lilly !
Sara ja bym rzuciła pracę ale jak to z prawnej strony wygląda-nie mam pojęcia..
Kaśka czyli teraz cieszymy się z @ a później precz z nià
A wiecie że ja nie mam.@ prawie 2 lata już?;o tzn.w maju będzie :osara_nar lubi tę wiadomość
-
Sara, gratulacje! zdrowka dla Was! Uważaj na siebie!
Kaśka, no to kciuki za te Twoje jajowody!
LillaMy, no u mnie to zazwyczaj wieje nudą
A jak tam u Ciebie? Jak samopoczucie?
Przedszkolanko, to przegonilas te @ u mnie póki co też brak, ale to dopiero ponad rok bez koleżankisara_nar lubi tę wiadomość
-
HEJ !
Swięta, święta i po świętach .... wreszcie... i jak tu sie odchudzać ? oj słodycze to zguba
Kaśka gratuluje @ fanie że przyszła i nie pokrzyżuje Ci planów a potem a kysz wredoto
ja właśnie dziś umieram ... pierwszy dzień okresu ..
co u nas ? czas leci 10-ty miesiąc biegnie .. mała kochaniutka śmieszka ogromna mamy 4 ząbki i wszystko jej smakuje apetyt ma niemożliwy.
teraz kombinuje jak poczynić żeby skończyła jeśc w nocy bo przed snem 300 ml mm z 5 miarkami kleiku a w nocy budzi sie jeszcze z 2-3 razy na 150 mm . To chyba bardziej z przyzwyczajenia sie budzi ale ani woda ani herbatka jej nie uśpi ponownie tylko mleko. masakra...
pozdrawiamy
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
Sara gratulacje Ja też miałam @ 21 grudnia ostatnią
Na chorobowe możesz iść po 30 dniach nieprzerwanego opłacania składek na ubezpieczenie chorobowe, czyli 30 dni musisz być zatrudniona. Dla ciebie najlepiej by było, żebyś jednak pociągła i żeby ci przedłużyli umowę.. Nie da rady zagadać, że jesteś w ciąży i żeby ci dali lżejsze stanowisko?? Np. na serach Nie wiem jakie masz kierownictwo, są ludzie z którymi wszystko załatwisz, a z innymi nic..
Ja od piątku wracam do pracy i okaże się na ile. Ale trochę już mi się włączył luz i się tak nie denerwuję, co mi w końcu mogą? Naskakać? Nie będą chcieli żebym wracała to łachy bez..
Rodzinka już wie o ciąży, jest ok. Mój rozłożył na czynniki pierwsze kinder niespodziankę, włożył tam skarpetusie i liścik "do zobaczenia jesienią" i tak ją złożył, że wyglądała jak oryginalna. Uśmialiśmy się, bo mama nie chciała słodyczy i trafiło się mojemu ojcu. Ciekawą miał minę jak wyją te skarpetkiZ., przedszkolanka:), Little Frog, sara_nar, Maniuś, Fidelissa lubią tę wiadomość