Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLola_M wrote:Nikt nie jest wybrakowany. Czasem tylko ktos poddaje nas próbie
Ciekawe czyczy moje sie spotkalo. W tym mies tez mialal ladne endo 14 a w 13dc pecherzyk 19
Kiedy robisz test ?
-
nick nieaktualnyTak. Za 10 dni. Ale jeszcze się staramy
Mam takie kongo w pracy że nawet nie zwracam uwagi na objawy mojego ciała .. nie kojarzę jakiegoś kłucia czy bólu.
Ale czy zawsze można wyczuć owulacje - chyba nie ?
Czytam że endo mam dobre - nadaje się na przyjęcie.
Tylko jakim cudem w pon lek nie widział nic, wczoraj 16,6 mm a dziś już pęknięty ? Mam jakieś turbo przyspieszenie włączone czy co ?
-
ciasteczko82 wrote:Tak. Za 10 dni. Ale jeszcze się staramy
Mam takie kongo w pracy że nawet nie zwracam uwagi na objawy mojego ciała .. nie kojarzę jakiegoś kłucia czy bólu.
Tylko jakim cudem w pon lek nie widział nic, wczoraj 16,6 mm a dziś już pęknięty ? Mam jakieś turbo przyspieszenie włączone czy co ?
To jest dziwne ze nic nie widzial ale czasem trzeba patrzec przez palce na tych lekarzy. Najwazniejsze ze byl i ci pekl. A kiedy masz przewidywana @?
Ja narazie siedze sobie na urlopie jak wroce do pracy to tez sie pewnie zacznie
A klucie to nie kazdy odczuwa i nie w kazdym cykluciasteczko82 lubi tę wiadomość
Pcos
-
nick nieaktualnyLola_M wrote:To jest dziwne ze nic nie widzial ale czasem trzeba patrzec przez palce na tych lekarzy. Najwazniejsze ze byl i ci pekl. A kiedy masz przewidywana @?
Ja narazie siedze sobie na urlopie jak wroce do pracy to tez sie pewnie zacznie
A klucie to nie kazdy odczuwa i nie w kazdym cyklu
-
nick nieaktualnyciasteczko82 wrote:Tak. Za 10 dni. Ale jeszcze się staramy
-
Lola_M wrote:W tej kwestii ci nie pomoge mialam usowana nadzerke laserem a to sie goilo chyba 6 tyg. Ale to di smarowania jest dobre apytanie czyy sie zagoi zai dwa tyg to zalezy od wielkosci i jak twoj organizm bedzie sie goil. I tak mie ma wyjscia trzeba to wyleczyc
-
futuremama wrote:No właśnie to nie takie proste, gin stwierdził w styczniu że jak chcemy dzidzie to to nie jest powód zeby się wstrzynywać, bo nadżerka jest mała a ciąża i poród różne rzeczy mogą z nią zrobić. Żadnych wypalań i laserów przed dzidzią, bo zostaną blizny a ta nadżerka ponoć nie jest jakaś wielka. Tylko ta cytologia...
A cytologia ci wyszla przez nadzerke czy tak po prostu od czegos innegoPcos
-
Gabriella wrote:Miałam tak w styczniu na monitoringu jak poszłam to pęcherzyk miał 14 mm, a za 2 dni to już go nie było. Też nie wiem co się z nim stało przez te 2 dni.
Moze pekna. Co ci napisal jak dawal zdjecie usg?
Bo jak plyn w zatoce to byl i sam peknaPcos
-
Lola_M na pewno
Mnie w sumie ta cytologia na ziemię sprowadziła, bo już miałam chwilę zwątpienia po co czekać a tak posmarujemy, "stop" na seks złożymy wniosek o kredyt i stres z tym związany nie będzie dzidzi szkodził bo owu będzie później
A za 1,5 mca ja będę prosić o kciuki -
futuremama wrote:Lola_M na pewno
Mnie w sumie ta cytologia na ziemię sprowadziła, bo już miałam chwilę zwątpienia po co czekać a tak posmarujemy, "stop" na seks złożymy wniosek o kredyt i stres z tym związany nie będzie dzidzi szkodził bo owu będzie później
A za 1,5 mca ja będę prosić o kciuki
Trzeba czasemczasem poukladac wszystko ze spokojem. Moze to jakis znak.
Bedziemy trzymacPcos
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Ja będę wiernie kciuki trzymać za Wasz sukces
Uffff - Mission completed znowu
Pecherzyki czasem się wchłaniają same ...
A propos dzisiejszy gin powiedział że nóg nie trzeba trzymać do góry ale poleżeć kilka minut warto
No to se leżę - ale nogi mam na ścianieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 22:33
-
Moja cytologia prawdopodobnie przez nadżerkę bo szczerze ja tego nie czuję jak czasem coś trochę się dzieje to iladian i częstsze podmywanie i spokój. Żadnych "poważniejszych" stanów zapalnych nie stwierdzam. W tamtym roku to stwierdził, dał gynalgin i kazał w styczniu powtórzyć.
-
futuremama wrote:Moja cytologia prawdopodobnie przez nadżerkę bo szczerze ja tego nie czuję jak czasem coś trochę się dzieje to iladian i częstsze podmywanie i spokój. Żadnych "poważniejszych" stanów zapalnych nie stwierdzam. W tamtym roku to stwierdził, dał gynalgin i kazał w styczniu powtórzyć.
Czasem nadzerki sie zdarzają moze tak same z siebie. A to ze nie masz stanow zapalnych to masz dobrze ja to przynajmniej raz w roku mamPcos