Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dziś na 12. Jak nie ma dzieci idę na popołudnia.Moge polezec i poleniuchowac.
Ale już nie mogę doczekać się urlopu... Odpocząć chce!!!!
Byle do 18go lipca..
Myśmy czekali przez weekend że względu na to plamienie czy to może zagnieżdżenie, no i na ten test dziś ciemniejszy. Ale test taki sam, na betę powtarzać nie idę, więc sobie wieczorem po pracy odbije weekend braku seksu se se se se -
nick nieaktualnyI ja się witam w ten piękny poniedziałek
Ja też zabalowałam ze szwagierką, tylko że za dużo wina...
A co do objawów to dziewczyny ja już ich miałam tyyyyyyle. Nawet mdłości, wyczulony węch, wszystko psychika. Jak mówi Phia - na spokojnie
Jestem płodna - wszystkie jesteśmy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Mama36 ale termin @ masz jutro? to może mają prawo wychodzić słabe kreski i wszystko jest w porządku?
Już się postawiłam do pionu, i już mi nie jest tak przykro. Głowa mnie od paru dni tak boli ze przynajmniej sobie tabletkę normalna lykne
Jutro termin @ i mam nadzieję że przyjdzie i się sama oczyszcze. -
nick nieaktualnyJa co cykl mam objawy. Ale jak byłam w CB to objawy były inne. Intensywne i przychodziły falami. I wtedy wiedziałam, że to to. Nie pytałam, nie doszukiwałam się.
Z tym, że ja już wiem dlaczego mam takie objawy co miesiąc - dotąd nie miałam normalnych miesiączek i teraz jak mam to to są właśnie ich objawy. I tyle. Wiem, że te objawy nastąpią i kompletnie mnie nie ruszają.
Objawy przedmiesiączkowe u mnie:
- senność
- zwiększone pragnienie
- ból brzucha
- wrażliwe sutki
- sikam co 30 minut
- głupie sny
- uderzenia gorąca
- mdłości
W CB były ponadto:
- metaliczny posmak w ustach
- biały gęsty śluz
- dwie kreski na teście (druga jaśniejsza)
Więc różnica nie jest duża
Póki mi się @ nie zatrzyma i nie zobaczę dwóch tłustych kresek to się nie nakręcam.Ewa89_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Malwus, niby tak, ale w zeszłym Msc miałam przy becie 13 kreskę nawet trochę Ciemniejsza niż ta dziś. Więc jeżeli ciąża by się dobrze rozwijała, to z poziomu 6,8 do dziś powinna skoczyć na tyle że kreska powinna być bordowa.
Już się postawiłam do pionu, i już mi nie jest tak przykro. Głowa mnie od paru dni tak boli ze przynajmniej sobie tabletkę normalna lykne
Jutro termin @ i mam nadzieję że przyjdzie i się sama oczyszcze.
Najważniejsze to dobre nastawienie :*
niestety my zaczynamy testować tak wcześnie, a tak to nawet byśmy nie wiedziały o ciąży biochemicznej, która bardzo często się niestety zdarza.
Ale głowa do góry i trzeba działać dalej! -
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Najważniejsze to dobre nastawienie :*
niestety my zaczynamy testować tak wcześnie, a tak to nawet byśmy nie wiedziały o ciąży biochemicznej, która bardzo często się niestety zdarza.
Ale głowa do góry i trzeba działać dalej!
U mnie od razu widać, że @ po CB, bo jest bardzo obfita, bolesna i u mnie trwała 6 dni. A zwykle mam 2-3 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:U mnie od razu widać, że @ po CB, bo jest bardzo obfita, bolesna i u mnie trwała 6 dni. A zwykle mam 2-3 dni.
Ja za malolata szalalam z z seksem, teraz już się wyszalalam, spróbowałam wszystkiego (i nie żałuję) i jestem na tyle spełniona że najzyczajny w świecie seks w domu zupełnie mi Wystarcza -
nick nieaktualnySandersik wrote:Marza kochana jak się czujesz??
MammaN a jak tam Twoje samopoczucie?
Czuję się dobrze... Dziwi mnie tylko, że już lekko odstaje Mi brzuch... Heh podobno co ciąża to szybciej.
I miałam wczoraj po raz pierwszy w życiu zgagę. Jenyyyyy co to za paskudztwo. Nie mogę jeść słodyczy i bananów. Od razu mi źle :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:U mnie zaczyna się od brązowych mocnych plamien cb, normalna @ od razu czerwona.
Ja za malolata szalalam z z seksem, teraz już się wyszalalam, spróbowałam wszystkiego (i nie żałuję) i jestem na tyle spełniona że najzyczajny w świecie seks w domu zupełnie mi Wystarcza
A u mnie na odwrót. Wszystkie @ od zawsze zaczynają mi się brązowym plamieniem. A przy CB miałam od razu skąpe, jasnoczerwone krwawienie, które w ciągu 6 godzin rozszalało się na dobre.