X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak myślisz kto nabzgral tyle stron xD

MY ❤❤❤

A ja za niedlugo jade z moim na zakupy:-)

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Hej Laski :) Zdecydowałam, że nie robię dzisiaj żadnego testu. Czekam do środy, czyli do dnia miesiączki. ;)

Bądź cierpliwa kochana! Trzymam mocno kciuki za Ciebie! Odliczam razem z Tobą :*

aktap lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandersik wrote:
    Bądź cierpliwa kochana! Trzymam mocno kciuki za Ciebie! Odliczam razem z Tobą :*

Dziękuję:) Z Wami łatwiej:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś na 12. Jak nie ma dzieci idę na popołudnia.Moge polezec i poleniuchowac.
    Ale już nie mogę doczekać się urlopu... Odpocząć chce!!!!
    Byle do 18go lipca.. :)
    Myśmy czekali przez weekend że względu na to plamienie czy to może zagnieżdżenie, no i na ten test dziś ciemniejszy. Ale test taki sam, na betę powtarzać nie idę, więc sobie wieczorem po pracy odbije weekend braku seksu se se se se

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam w ten piękny poniedziałek :D

Ja też zabalowałam ze szwagierką, tylko że za dużo wina... :D

A co do objawów to dziewczyny ja już ich miałam tyyyyyyle. Nawet mdłości, wyczulony węch, wszystko psychika. Jak mówi Phia - na spokojnie :)
    Jestem płodna - wszystkie jesteśmy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:
    Przerażona? Haha jutro rano idę na betę, boję się, że nie będzie rosła... Ogólnie czuje się dobrze, głowa pobolewa i mam czasami młodości choć zastanawiam się czy to nie wpływ psychiki po prostu haha ;)
    Wyniki dzisiaj? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chasia wrote:
    Nie stresuje sie jakos na lajcie :) Co ma byc to będzie :D

hahahah <3 Jestes niesamowita :P
    Chasia od jakiej dawki zaczynałaś zbijanie TSH od 25? bo widzę, że po miesiącu Ci tak ładnie spadło a startuje z identycznego poziomu 5.1 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 ale termin @ masz jutro? to może mają prawo wychodzić słabe kreski i wszystko jest w porządku? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 nawet jak Cię tu nie ma wiedz że trzymamy kciukasy mocniasto!!! Ktoś Nas musi tu zarażać wiruskami :)

Mi by się przydało dziś śniadanie do łóżka... Ale tak dobrze nie ma cholera

Malwa13 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze tu same balangowiczki xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Mama36 ale termin @ masz jutro? to może mają prawo wychodzić słabe kreski i wszystko jest w porządku? :)
    Malwus, niby tak, ale w zeszłym Msc miałam przy becie 13 kreskę nawet trochę Ciemniejsza niż ta dziś. Więc jeżeli ciąża by się dobrze rozwijała, to z poziomu 6,8 do dziś powinna skoczyć na tyle że kreska powinna być bordowa.
    Już się postawiłam do pionu, i już mi nie jest tak przykro. Głowa mnie od paru dni tak boli ze przynajmniej sobie tabletkę normalna lykne :)
    Jutro termin @ i mam nadzieję że przyjdzie i się sama oczyszcze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja co cykl mam objawy. Ale jak byłam w CB to objawy były inne. Intensywne i przychodziły falami. I wtedy wiedziałam, że to to. Nie pytałam, nie doszukiwałam się.

Z tym, że ja już wiem dlaczego mam takie objawy co miesiąc - dotąd nie miałam normalnych miesiączek i teraz jak mam to to są właśnie ich objawy. I tyle. Wiem, że te objawy nastąpią i kompletnie mnie nie ruszają.

Objawy przedmiesiączkowe u mnie:

- senność
    - zwiększone pragnienie
    - ból brzucha
    - wrażliwe sutki
    - sikam co 30 minut
    - głupie sny
    - uderzenia gorąca
    - mdłości

W CB były ponadto:
    - metaliczny posmak w ustach
    - biały gęsty śluz
    - dwie kreski na teście (druga jaśniejsza)

Więc różnica nie jest duża ;)
    Póki mi się @ nie zatrzyma i nie zobaczę dwóch tłustych kresek to się nie nakręcam.

Ewa89_89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Malwus, niby tak, ale w zeszłym Msc miałam przy becie 13 kreskę nawet trochę Ciemniejsza niż ta dziś. Więc jeżeli ciąża by się dobrze rozwijała, to z poziomu 6,8 do dziś powinna skoczyć na tyle że kreska powinna być bordowa.
    Już się postawiłam do pionu, i już mi nie jest tak przykro. Głowa mnie od paru dni tak boli ze przynajmniej sobie tabletkę normalna lykne :)
    Jutro termin @ i mam nadzieję że przyjdzie i się sama oczyszcze.

Najważniejsze to dobre nastawienie :*
    niestety my zaczynamy testować tak wcześnie, a tak to nawet byśmy nie wiedziały o ciąży biochemicznej, która bardzo często się niestety zdarza.
    Ale głowa do góry i trzeba działać dalej!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Najważniejsze to dobre nastawienie :*
    niestety my zaczynamy testować tak wcześnie, a tak to nawet byśmy nie wiedziały o ciąży biochemicznej, która bardzo często się niestety zdarza.
    Ale głowa do góry i trzeba działać dalej!

U mnie od razu widać, że @ po CB, bo jest bardzo obfita, bolesna i u mnie trwała 6 dni. A zwykle mam 2-3 dni.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia - a w przymierzalni albo w kinie ciągle chce spróbować. Raz było w przymierzalni, ale stchórzyłam w końcu :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    U mnie od razu widać, że @ po CB, bo jest bardzo obfita, bolesna i u mnie trwała 6 dni. A zwykle mam 2-3 dni.
    U mnie zaczyna się od brązowych mocnych plamien cb, normalna @ od razu czerwona.
    Ja za malolata szalalam z z seksem, teraz już się wyszalalam, spróbowałam wszystkiego (i nie żałuję) i jestem na tyle spełniona że najzyczajny w świecie seks w domu zupełnie mi Wystarcza :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandersik wrote:
    Marza kochana jak się czujesz??
    MammaN a jak tam Twoje samopoczucie? :)
    Hej Kobietki, wczoraj byłam trochę zajęta. Goście, córki przy takiej pogodzie wołając co 3 minuty maaamoooo :)
    Czuję się dobrze... Dziwi mnie tylko, że już lekko odstaje Mi brzuch... Heh podobno co ciąża to szybciej.
    I miałam wczoraj po raz pierwszy w życiu zgagę. Jenyyyyy co to za paskudztwo. Nie mogę jeść słodyczy i bananów. Od razu mi źle :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz staram się Was nadrobić :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36, Dobrze ze już lepiej :* też miałam różne objawy. Wydawało mi się, że ciążowe a zawsze @ przychodziła. Aż w końcu dałam sobie spokój. Zero sprawdzania temp,obserwacji śluzu, zero czegokolwiek. I nagle pyk, czyste zaskoczenie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    U mnie zaczyna się od brązowych mocnych plamien cb, normalna @ od razu czerwona.
    Ja za malolata szalalam z z seksem, teraz już się wyszalalam, spróbowałam wszystkiego (i nie żałuję) i jestem na tyle spełniona że najzyczajny w świecie seks w domu zupełnie mi Wystarcza :)

A u mnie na odwrót. Wszystkie @ od zawsze zaczynają mi się brązowym plamieniem. A przy CB miałam od razu skąpe, jasnoczerwone krwawienie, które w ciągu 6 godzin rozszalało się na dobre.

‹‹ 397 398 399 400 401 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ