Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie w ten ładny ale mroźny dzień tak sobie myślałam i myślałam postanowiłam na ten miesiąc nie brać żadnych dodatkowych medykamentów z wyjątkiem euthyroxu i bromergonu zrobię w tym czasie wyniki hormonów i pokonsultuje się z lekarzami już gin mam umówioną na 4 kwietnia a jeszcze do endo muszę się umówić
mamuśka31 lubi tę wiadomość
-
Mamuśka przykro mi ale może się nie rozkręci i tylko jednorazowa akcja?
Ania pewnie taki detoks się przyda Te podstawowe na hormony żeby się nie rozregulowały i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Ja mam pracy masę a totalny bajzel w głowie. Ale dobrze że jutro już weekend. -
nick nieaktualnyCześć; Future bardzo mi przykro ale spokojnie, omów sprawę z mężem. Bardzo mi przykro że tak się to pokomplikowało
Lola- to czekam z Tobą na usg ! Będzie wszystko dobrze !! A brzuch to ponoć może pobolewać na początku. Dopadły Cię już jakieś dolegliwości wczesno ciążowe ?
Ja dziś w domku, Temp spadła, ale czuję się chora... ciekawe gdzie się zaraziłam (nie przebywam z dziećmi). Teraz nie wiem czy możemy spokojnie sobie brykać w tym cyklu czy też nie / póki co mam końcówkę @, owu powinnam mieć 14 marca... niech ten wirus sobie szybko pójdzie - neosine bardzo pomaga.
Fatalnie ... ginek mam tylko jedna wizytę z pakietu medycznego 12 marca. -
Ciasteczko daj spokój to jest cyrk na kółkach. Pracuję dziś zdalnie, ale z teściem nie gadam. A on mojego męża męczy, dzwoni do niego żebyśmy brali kredyt i milion rad udziela jak zwykle. Żeby było po jego.
Mam taki burdel w głowie że to jest kino. Bo z jednej strony bym to załatwiła, wtedy zaraz byśmy się starali. Mojemu lubemu już się szykuje nowe miejsce pracy więc mógłby płynnie przejść itd...
A z drugiej, ja teść ma nam pomóc a jednocześnie gadać jacy my wyrodni to chyba mi się nie chce. Zwłaszcza, że już wszyskich braci mojego męża obdzwonił żeby oczywiście przedstawić sytuację ze swojej strony.
Mam dość zdecydowanie. To nie pierwsza taka jazda. Ale zawsze na drugi dzień się zachowuje jak gdyby nigdy nic. A tyle przykrych słów wykrzyczał że to szkoda gadać.
A wy brykajcie Zanim owu itd. to powinnaś spokojnie się wyleczyć. Bostonka to kilka dni. Mały mój tez miał jakiś czas temu. Zdrowiej :*
U nas takiego brykania jak wczoraj to już sporo czasu nie było. Musieliśmy odreagować, a że ja po owu to nie trzeba było uważać. Tak mi brakuje tej swobody )))))Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 13:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny wiecie może jak poradzić sobie ze skrzypiącym łóżkiem? Ostatnio zrobiłam remont pokoju wiec przeniosłam swoje drewniane łóżko i od tamtej pory jest masakra aż wszystkiego mi się odechciewa. A do tego niewyspana ciągle jestem bo każdy obrót powoduje skrzypienie a to mnie budzi... szkoda słów
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciasteczko82 wrote:Wymienić łóżko ?
Eeee - brykać w kondomie ??
Już nad tym pracuje tylko materac nowy mam teraz czas na resztę
Wiem, że to mała przyjemność brykać w kondomie ale jak bardzo się chce i jak mus to cóż...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 17:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia2014 wrote:Dziewczyny wiecie może jak poradzić sobie ze skrzypiącym łóżkiem? Ostatnio zrobiłam remont pokoju wiec przeniosłam swoje drewniane łóżko i od tamtej pory jest masakra aż wszystkiego mi się odechciewa. A do tego niewyspana ciągle jestem bo każdy obrót powoduje skrzypienie a to mnie budzi... szkoda słów
-
nick nieaktualnyWD 40 jeszcze nie próbowałam ale wszelkie Woski, filce już były i chwilą spokoju a potem znowu skrzypienie muszę się zastanowić nad tym
A tak z innej beczki drugi cykl mam śluz z niteczkami krwi tak mało że tylko na papierze go widać ale jest w tym miesiącu w 11 dc w zeszłym w 12 dc nie mam pojęcia co to może być nigdy wcześniej tak nie miałam -
Ania2014 wrote:WD 40 jeszcze nie próbowałam ale wszelkie Woski, filce już były i chwilą spokoju a potem znowu skrzypienie muszę się zastanowić nad tym
A tak z innej beczki drugi cykl mam śluz z niteczkami krwi tak mało że tylko na papierze go widać ale jest w tym miesiącu w 11 dc w zeszłym w 12 dc nie mam pojęcia co to może być nigdy wcześniej tak nie miałam
A kiedy wypada ci owu moze to ona teraz jestPcos
-
nick nieaktualnyAnia2014 wrote:WD 40 jeszcze nie próbowałam ale wszelkie Woski, filce już były i chwilą spokoju a potem znowu skrzypienie muszę się zastanowić nad tym
A tak z innej beczki drugi cykl mam śluz z niteczkami krwi tak mało że tylko na papierze go widać ale jest w tym miesiącu w 11 dc w zeszłym w 12 dc nie mam pojęcia co to może być nigdy wcześniej tak nie miałam -
nick nieaktualnyWłaśnie w tym rzecz że byłam przedwczoraj (9 dc) na wizycie u ginki i ona twierdziła że nie ma pęcherzyka dominującego i nic nie wskazuje na owulację w najbliższym czasie wiec chyba to nie to to musi być coś innego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 22:12