Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
To Plamka trzymam kciuki żebyśmy na święta od zajączka piękne dwie krechy dostały
U mnie nigdy nie było tej tradycji także z chęcią dostanę jako zaległy prezent za te wszystkie lataPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
futuremama wrote:To Plamka trzymam kciuki żebyśmy na święta od zajączka piękne dwie krechy dostały
U mnie nigdy nie było tej tradycji także z chęcią dostanę jako zaległy prezent za te wszystkie lata
Futuremama ja również trzymam kciuki za nas tak mocno, że aż będą niebawem sine
Apropo to masz całkowitą rację z tym zaległym prezentem :p podpinam się :p
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Ania no dwa miesiące to chyba nie wina antybiotyku, chociaż ja się nie znam zbyt dobrze. Bo chyba te leki na tarczycę nie powinny też tak dziaać?
A ile dni zazwyczaj masz cykle?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
futuremama wrote:Ciasteczko paskuda nic się nie odzywa
A jak u Was?
Lola jak się czujesz?
Hej dziewczyny co tam u was
Ja jak nnarazie dobrze za bardzo nie mam zadnych dolegliwosci oprócz wielkich i bolacych piersi strasznie spuchly ale tak samo mialam w poprzedniej ciazy
A tak to poza tym to jeszcze niektóre rzeczy mi mega śmierdzą
Z ponad tydz ide dopiero na usg
A co u ciasteczka nie widze jej zbyt duzo na forumPcos
-
futuremama wrote:Lola miło się to czyta Choć wiem co to śmierdzące wszystko i wtedy to był dramat, ale teraz wydaje mi się to takie zabawne
Tyle dobrze, że Cię mdłości jeszcze nie dopadły
Powiem ci ze wjak poprzedniej ciazy nie mialam mdlosci ani wymiotów teraz mysle ze bedzie tak samo.
Ale za to jadla bym kapustę hehe
Pcos
-
Czas pokaże jak to będzie, najgorzej nie wiem jak teraz po odstawieniu antykoncepcji mam liczyć cykle i dni płodne? Może któraś Z was wie?
A tak w ogóle mam już jedną córeczkę Alicję ma rok i 4 miesiące, mieliśmy jeszcze czekać z decyzją o rodzeństwie ale doszłam do wniosku że nie ma co -
Natalaa ja tylko za pierwszym razem czekałam dwa miesiące na pierwszą prawdziwą @, a tak to zawsze praktycznie normalnie przychodziła.
Ostatnio liczyłam od pojawienia się krwawienia i wyszedł mi 27dni. I rzeczywiście o ten jeden dzień mi się skrócił cykl -
Cześć dziewczyny co tam u Was słychać bo u mnie d..a dziś dwa dni przed terminem dostałam @ a już miałam cicha nadzieję że może w tym cyklu się udało ale cóż może marzec będzie lepszy i w kwietniu zobaczę na teście dwie piękne kreseczki czego i Wam życzę oby nowy cykl przyniósł kazdej z nas starających się upragnionego maluszka