Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
mar1tusia wrote:Ja to najchętniej test bym robiła od razu po owulacji... najgorszy to jest ten stres .. Wszyscy w kolko mówią zebym wyluzowala ale jakoś nie potrafię
Zaneeta92 czyli jutro też próbujesz? super trzymam kciuki by było -
mam pytanko. W tym cyklu miałam dziwną sytuację, w niedziele rano (13dc) test owulacyjny był pozytywny, wieczorem tego samego dnia negatywny, potem poniedziałek, wtorek pozytywne wyniki testów, czy któraś z was tak miała ? Dzisiaj już krecha zbladła. W poprzednim cyklu tylko jeden test wyszedł mi pozytwny.
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie nowe dziewczyny na forum.
Czasami wszystkiego mi się odechciewa. Na tą chwile cały czas coś się u mnie w rodzinie dzieje ( nie tylko tej najbliższej ale i tej obejmujących rodziców i rodzeństwo) niestety ostatnio tylko nienajlepiej. Chyba będę zmuszona myśleć o innych osobach niż o swoich problemach z prokreakcją. -
Ania niestety aż za dobrze Cię rozumiem i bardzo mi przykro Mam nadzieję że masz jakieś dodatkowe wsparcie, że nie jesteś z tym sama.
Oby jednak to nie wpłynęło na wasze szczęście i fasolkę na która czekacie :*
Jakbyś chciała się wygadać to pisz śmiałomar1tusia lubi tę wiadomość
-
Joanka87 wrote:Clo plus estrofem na endometrium no i duphaston. Wczoraj na usg pięknie urósł pęcherzyk więc jak na razie coś się przynajmniej ruszyło Widzę, że Ty już w ciązy jak szybko po stymulacji wyszło?
Jeżeli okaże się, że u mnie jest problem z owulacją to nie wiem czy zdecyduję się na stymulację Przerażają mnie skutki uboczne tych hormonów
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka, ja sie naczytalam tez o skutkach ubocznych ale powiem szczerze, ze w ogole nic nie odczulam po lekach ja stymulacje. To chyba jest kwestia indywidualna. Kazda kobieta reaguje inaczej. Najwiecej rewelacji mialam po duphastonie...ale o tym pisze chyba kazda z dziewczyn
-
Dziewczyny ja mialam duzo skutkow ubocznych stymulacji
Da sie przezyc albo przyzwyczaic
Pytanie "czy bylo warto" same odpowiedzcie sobie...
A ja dupka dalej biore nie mam zadnych skutkow po nimWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 00:22
Joanka87 lubi tę wiadomość
Pcos
-
Dziewczyny negatywny 24dc ;( cykle 25dniowe jakby bylo to juz wyszlo. Ale trzymam kciuki za wasze testy w najblizszym czasie.
Najgorsze ze w pracy mam masakre plany sprzedazowe nie do zrealizowania, ciagly nacisk. To mnie meczy najbardziej i jak sobie pomysle ze musze tam byc przez kolejne 1.5mies to szlag mnie trafiaZaneta92 -
Żaneta przykro mi
Ja w przeciwieństwie do Was się cieszę, że dziś temp w końcu spadła czyli OVU dobrze trafiło i powinna być @. Jeszcze się czai ale na pewno będzie i mam nadzieję że następną zobaczę za ponad rok.
Umowa przedwstępna też podpisana, trochę poza mną ale jest więc w pn spotykamy się z doradcą i za tydzień powinien złożyć nasz wniosek o kredyt do banku. No i zobaczymy co będzie.
Ciekawe ile będziemy czekać na decyzję od banku.
Także taki dzień kobiet
Zieloności kobietki z okazji naszego świętaJoanka87, Skarpeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
futuremama wrote:Żaneta przykro mi
Ja w przeciwieństwie do Was się cieszę, że dziś temp w końcu spadła czyli OVU dobrze trafiło i powinna być @. Jeszcze się czai ale na pewno będzie i mam nadzieję że następną zobaczę za ponad rok.
Umowa przedwstępna też podpisana, trochę poza mną ale jest więc w pn spotykamy się z doradcą i za tydzień powinien złożyć nasz wniosek o kredyt do banku. No i zobaczymy co będzie.
Ciekawe ile będziemy czekać na decyzję od banku.
Także taki dzień kobiet
Zieloności kobietki z okazji naszego święta
Futuremama w końcu coś do przodu?
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Zaneta92 wrote:Dziewczyny negatywny 24dc ;( cykle 25dniowe jakby bylo to juz wyszlo. Ale trzymam kciuki za wasze testy w najblizszym czasie.
Najgorsze ze w pracy mam masakre plany sprzedazowe nie do zrealizowania, ciagly nacisk. To mnie meczy najbardziej i jak sobie pomysle ze musze tam byc przez kolejne 1.5mies to szlag mnie trafia