Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • magdzi Ekspertka

Wysłany: 7 marca 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i widzę, że nie tylko ja mam już test sikany za sobą ;) oczywiście biel vizira ;)

Zaneta92 lubi tę wiadomość

atdc2n0adheyq10q.png
  • jagoda229 Znajoma

Wysłany: 7 marca 2018, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzi jutro ci zleci bo to nasze święto a w piątek już sie dowiesz. ja mam nadzieję że jutro dostane swój wymarzony prezent

• magdzi Ekspertka

Wysłany: 7 marca 2018, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagoda299 to trzymam mocno kciuki za ten prezent!!

atdc2n0adheyq10q.png
  • Zaneta92 Znajoma

Wysłany: 7 marca 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rano tez powtorze bo kupilam kilka i bedzie mnie korcic.

Zaneta92
  • mar1tusia Przyjaciółka

Wysłany: 7 marca 2018, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to najchętniej test bym robiła od razu po owulacji... najgorszy to jest ten stres .. Wszyscy w kolko mówią zebym wyluzowala ale jakoś nie potrafię :(

f2w3ikgnystddcxf.png
  • jagoda229 Znajoma

Wysłany: 7 marca 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar1tusia wrote:
    Ja to najchętniej test bym robiła od razu po owulacji... najgorszy to jest ten stres .. Wszyscy w kolko mówią zebym wyluzowala ale jakoś nie potrafię :(
    łatwo mówić znam to .
    Zaneeta92 czyli jutro też próbujesz? super trzymam kciuki by było

• mar1tusia Przyjaciółka

Wysłany: 7 marca 2018, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkim starającym życzę owocnego miesiąca ;) jutro ide zrobić badania na tarczyce bo dawno już nie badałam :)

f2w3ikgnystddcxf.png
  • Zaneta92 Znajoma

Wysłany: 7 marca 2018, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagoda229 wrote:
    łatwo mówić znam to .
    Zaneeta92 czyli jutro też próbujesz? super trzymam kciuki by było
    Sprobuje, jutro urodziny mojej corki i dzien kobiet moze akurat wystrzeli kreseczka ! Boże Oby :)

futuremama lubi tę wiadomość

Zaneta92
  • mar1tusia Przyjaciółka

Wysłany: 7 marca 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaneta92 wrote:
    Sprobuje, jutro urodziny mojej corki i dzien kobiet moze akurat wystrzeli kreseczka ! Boże Oby :)
    Trzymam kciuki ! :)

f2w3ikgnystddcxf.png
  • mar1tusia Przyjaciółka

Wysłany: 7 marca 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanko. W tym cyklu miałam dziwną sytuację, w niedziele rano (13dc) test owulacyjny był pozytywny, wieczorem tego samego dnia negatywny, potem poniedziałek, wtorek pozytywne wyniki testów, czy któraś z was tak miała ? Dzisiaj już krecha zbladła. W poprzednim cyklu tylko jeden test wyszedł mi pozytwny.

f2w3ikgnystddcxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2018, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie nowe dziewczyny na forum.

Czasami wszystkiego mi się odechciewa. Na tą chwile cały czas coś się u mnie w rodzinie dzieje ( nie tylko tej najbliższej ale i tej obejmujących rodziców i rodzeństwo) niestety ostatnio tylko nienajlepiej. Chyba będę zmuszona myśleć o innych osobach niż o swoich problemach z prokreakcją.

• futuremama Autorytet

Wysłany: 7 marca 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania niestety aż za dobrze Cię rozumiem i bardzo mi przykro :( Mam nadzieję że masz jakieś dodatkowe wsparcie, że nie jesteś z tym sama.
    Oby jednak to nie wpłynęło na wasze szczęście i fasolkę na która czekacie :*
    Jakbyś chciała się wygadać to pisz śmiało :)

mar1tusia lubi tę wiadomość

3i49o7esfkybvicx.png
    👧12.2018 39+3, 3680g, 51cm
    👦08.2015 40+5, 3870g, 58cm
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2018, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanka87 wrote:
    Clo plus estrofem na endometrium no i duphaston. Wczoraj na usg pięknie urósł pęcherzyk więc jak na razie coś się przynajmniej ruszyło :) Widzę, że Ty już w ciązy :P jak szybko po stymulacji wyszło?

Jeżeli okaże się, że u mnie jest problem z owulacją to nie wiem czy zdecyduję się na stymulację :( Przerażają mnie skutki uboczne tych hormonów :(

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Joanka87 Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2018, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka, ja sie naczytalam tez o skutkach ubocznych ale powiem szczerze, ze w ogole nic nie odczulam po lekach ja stymulacje. To chyba jest kwestia indywidualna. Kazda kobieta reaguje inaczej. Najwiecej rewelacji mialam po duphastonie...ale o tym pisze chyba kazda z dziewczyn

• Lola_M Autorytet

Wysłany: 8 marca 2018, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja mialam duzo skutkow ubocznych stymulacji
    Da sie przezyc albo przyzwyczaic
    Pytanie "czy bylo warto" same odpowiedzcie sobie...
    A ja dupka dalej biore nie mam zadnych skutkow po nim :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 00:22

Joanka87 lubi tę wiadomość

Pcos
    f2wlp07whe3ye9wg.png
  • Zaneta92 Znajoma

Wysłany: 8 marca 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny negatywny 24dc ;( cykle 25dniowe jakby bylo to juz wyszlo. Ale trzymam kciuki za wasze testy w najblizszym czasie.

Najgorsze ze w pracy mam masakre plany sprzedazowe nie do zrealizowania, ciagly nacisk. To mnie meczy najbardziej i jak sobie pomysle ze musze tam byc przez kolejne 1.5mies to szlag mnie trafia

Zaneta92
  • futuremama Autorytet

Wysłany: 8 marca 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żaneta przykro mi :(

Ja w przeciwieństwie do Was się cieszę, że dziś temp w końcu spadła czyli OVU dobrze trafiło i powinna być @. Jeszcze się czai ale na pewno będzie i mam nadzieję że następną zobaczę za ponad rok.
    Umowa przedwstępna też podpisana, trochę poza mną ale jest więc w pn spotykamy się z doradcą i za tydzień powinien złożyć nasz wniosek o kredyt do banku. No i zobaczymy co będzie.
    Ciekawe ile będziemy czekać na decyzję od banku.
    Także taki dzień kobiet :)

Zieloności kobietki z okazji naszego święta :)

Joanka87, Skarpeta lubią tę wiadomość

3i49o7esfkybvicx.png
    👧12.2018 39+3, 3680g, 51cm
    👦08.2015 40+5, 3870g, 58cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2018, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spisałem ten cykl na straty ale chyba coś się dzieje wreszcie pojawił się śluz płodny więc chyba jednak muszę spróbować działać

Plamka_92, futuremama lubią tę wiadomość

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2018, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    futuremama wrote:
    Żaneta przykro mi :(

Ja w przeciwieństwie do Was się cieszę, że dziś temp w końcu spadła czyli OVU dobrze trafiło i powinna być @. Jeszcze się czai ale na pewno będzie i mam nadzieję że następną zobaczę za ponad rok.
    Umowa przedwstępna też podpisana, trochę poza mną ale jest więc w pn spotykamy się z doradcą i za tydzień powinien złożyć nasz wniosek o kredyt do banku. No i zobaczymy co będzie.
    Ciekawe ile będziemy czekać na decyzję od banku.
    Także taki dzień kobiet :)

Zieloności kobietki z okazji naszego święta :)

Futuremama w końcu coś do przodu? :)

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • mar1tusia Przyjaciółka

Wysłany: 8 marca 2018, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaneta92 wrote:
    Dziewczyny negatywny 24dc ;( cykle 25dniowe jakby bylo to juz wyszlo. Ale trzymam kciuki za wasze testy w najblizszym czasie.

Najgorsze ze w pracy mam masakre plany sprzedazowe nie do zrealizowania, ciagly nacisk. To mnie meczy najbardziej i jak sobie pomysle ze musze tam byc przez kolejne 1.5mies to szlag mnie trafia
    Z tymi planami sprzedażowymi mam to samo.... tez juz sie nie moge doczekac zeby im powiedziec ze dlugo mnie nie zobacza :)

f2w3ikgnystddcxf.png
‹‹ 63 64 65 66 67 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ