Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2018, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar1tusia wrote:
    Z tymi planami sprzedażowymi mam to samo.... tez juz sie nie moge doczekac zeby im powiedziec ze dlugo mnie nie zobacza :)

Haha ja też już marzę, żeby powiedzieć wszystkim w pracy Adios, tak szybko nie wrócę :D

Wczoraj właśnie koleżanka powiedziała, że jest w ciąży i to jej ostatni dzień pracy, a szefowa do mnie: "U nas się chodzi parami, teraz Twoja kolej na ciążę" :D

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Joanka87 Koleżanka

Wysłany: 8 marca 2018, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka, moze akurat będziesz tą do pary :)

Plamka_92 lubi tę wiadomość

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nic na mnie teraz wypada ;p bo nas młodych jest strasznie mało :) Oby tylko zechciało się to sprawdzić :D

futuremama, Joanka87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

• Zaneta92 Znajoma

Wysłany: 8 marca 2018, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar1tusia wrote:
    Z tymi planami sprzedażowymi mam to samo.... tez juz sie nie moge doczekac zeby im powiedziec ze dlugo mnie nie zobacza :)
    Tez w Banku pracujesz?

Zaneta92
  • futuremama Autorytet

Wysłany: 8 marca 2018, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania widzisz, tak mówiłaś że cykl bez owu a tu proszę... :) może w końcu się zbliża :)

Plamka do przodu. Atmosfera jest jaka jest. Dla mnie rozmowy z nimi byłyby ponad siły i nie pozwolę sobie na taki brak szacunku, ale to nie moi rodzice. Luby wziął ich na siebie i on ma wyrąbane. Powtarza mi że go to nie obchodzi, on chce realizować nasze plany i tylko tyle go interesuje. A ja siedzę cicho, podpisałam umowę którą od nich przyniósł... ale wiem że teraz będzie nam się bardzo dłużył czas w oczekiwaniu na decyzję banku. Ale jaka by nie była, ze staraniami ruszymy, on pracę i tak będzie zmieniał bo tu tylko siedział ze względu na czas nieokreślony (do kredytu). Jak z mieszkaniem nie wyjdzie to będziemy wynajmować, trudno. Niekoniecznie tego chciałam dla swoich dzieci ale wiele ludzi wynajmuje i dają radę, a to i tak będzie lepsze niż codzienny wpływ teściów na małego i na nasz związek.

3i49o7esfkybvicx.png
    👧12.2018 39+3, 3680g, 51cm
    👦08.2015 40+5, 3870g, 58cm
  • Zaneta92 Znajoma

Wysłany: 8 marca 2018, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ! Czy ktoras przed okresem ma rozowe plamienia?? Poszlam do toalety patrze a tu taki rozowy sluz ??? Czy okres mnie zaskakuje i zaczyna sie 2 dni wczesniej????

Zaneta92
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2018, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    futuremama wrote:
    Ania widzisz, tak mówiłaś że cykl bez owu a tu proszę... :) może w końcu się zbliża :)

Plamka do przodu. Atmosfera jest jaka jest. Dla mnie rozmowy z nimi byłyby ponad siły i nie pozwolę sobie na taki brak szacunku, ale to nie moi rodzice. Luby wziął ich na siebie i on ma wyrąbane. Powtarza mi że go to nie obchodzi, on chce realizować nasze plany i tylko tyle go interesuje. A ja siedzę cicho, podpisałam umowę którą od nich przyniósł... ale wiem że teraz będzie nam się bardzo dłużył czas w oczekiwaniu na decyzję banku. Ale jaka by nie była, ze staraniami ruszymy, on pracę i tak będzie zmieniał bo tu tylko siedział ze względu na czas nieokreślony (do kredytu). Jak z mieszkaniem nie wyjdzie to będziemy wynajmować, trudno. Niekoniecznie tego chciałam dla swoich dzieci ale wiele ludzi wynajmuje i dają radę, a to i tak będzie lepsze niż codzienny wpływ teściów na małego i na nasz związek.

Kochana mam nadzieję że wszystko będzie szło ku dobremu :)

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

• futuremama Autorytet

Wysłany: 8 marca 2018, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka ja też :) wydaje mi się że mnie już to nie rusza a potem jak zwykle litania powstaje :D

3i49o7esfkybvicx.png
  • jagoda229 Znajoma

Wysłany: 8 marca 2018, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaneta92 wrote:
    Dziewczyny negatywny 24dc ;( cykle 25dniowe jakby bylo to juz wyszlo. Ale trzymam kciuki za wasze testy w najblizszym czasie.

Najgorsze ze w pracy mam masakre plany sprzedazowe nie do zrealizowania, ciagly nacisk. To mnie meczy najbardziej i jak sobie pomysle ze musze tam byc przez kolejne 1.5mies to szlag mnie trafia

szkoda to jak u mnie ja nawet nie musiałam testować zmierzyłam rano temperaturę i już wiedziałam że kicha a 30 minut później dostałam okres. Choć jest jeden plus wiem że po dwunastu dniach od owu spadła temperatura czyli wtedy pewnie jajeczko próbowało się zagnieździć ale się nie udało.
    Zaneta92 A te plamienie nie rozkręciło ci się? może dopiero ci się maluszek zagnieżdża...

• Zaneta92 Znajoma

Wysłany: 8 marca 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagoda229 wrote:
    szkoda to jak u mnie ja nawet nie musiałam testować zmierzyłam rano temperaturę i już wiedziałam że kicha a 30 minut później dostałam okres. Choć jest jeden plus wiem że po dwunastu dniach od owu spadła temperatura czyli wtedy pewnie jajeczko próbowało się zagnieździć ale się nie udało.
    Zaneta92 A te plamienie nie rozkręciło ci się? może dopiero ci się maluszek zagnieżdża...
    Nic sie nie rozkreca wlasnie. Taki rozowy sluz tylko i tyle. Nigdy nie mialam problemu z plamieniem jakims tylko w ciazy donoszinej z corka mialam takie ze zamiast okresu byl rozowy sluz jednorazowo i tyle. Ale ten sluz ma taki kolor jakby mleczny sluz pomiesznay z domieszka krwi. Kolor jak tlo naszego forum.

Zaneta92
  • jagoda229 Znajoma

Wysłany: 8 marca 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaneta92 to może nie wszystko stracone, może to krwawienie implementacyjne...
    trzymam kciuki by to było to

• Zaneta92 Znajoma

Wysłany: 8 marca 2018, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, bede sobie musiala zrobic progresteron bo gdzies wyczytalam ze to moze byc niski i moze powodowac takie plamienia. A zreszta pomylilam sie bo dzisiaj moj ostatni dzien cyklu termin @ mam na jutro takze troche za pozno chyba na implantacyjne.

Zaneta92
  • jagoda229 Znajoma

Wysłany: 8 marca 2018, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to daj potem znać co to było, ja właśnie obkupiłam się w nowe zioła. Liczę że trzeci cykl będzie nasz

• Zaneta92 Znajoma

Wysłany: 8 marca 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagoda229 wrote:
    to daj potem znać co to było, ja właśnie obkupiłam się w nowe zioła. Liczę że trzeci cykl będzie nasz
    Tak bedzie właśnie, kazda z nas sie doczeka :) 3 bedzie wasz nie ma to tamto :)

Ja jesli sie nie rozkreci do soboty to zrobie jeszcze jeden test. Ale podejrzewam. Progresteron niestety w pierwszej ciazy krwawilam w 6tyg i do 28tg bralam duphaston i luteine.

Zaneta92
  • mar1tusia Przyjaciółka

Wysłany: 8 marca 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaneta92 wrote:
    Tez w Banku pracujesz?
    Niestety tak ... :(

f2w3ikgnystddcxf.png
  • яóżσωє ѕłσń¢є Koleżanka

Wysłany: 8 marca 2018, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Wpadam powiedzieć że u mnie test w 76 dc pokazał piękną tłuściutką 1 krechę :D

Idę otworzyć piwko :D Wasze zdrowie kobietki :d

futuremama lubi tę wiadomość

• futuremama Autorytet

Wysłany: 9 marca 2018, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    яóżσωє ѕłσń¢є wrote:
    Hej :)
    Wpadam powiedzieć że u mnie test w 76 dc pokazał piękną tłuściutką 1 krechę :D

Idę otworzyć piwko :D Wasze zdrowie kobietki :d
    Ej nie... niebwiem czemu ale myślałam najpierw że drugą kreche i z radości polubiłam a dopiero potem to piwko i 1 zobaczyłam. Nie lubie ani trochę :(

3i49o7esfkybvicx.png
  • futuremama Autorytet

Wysłany: 9 marca 2018, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wpadłam w błędne koło. Przez nerwy dziwne rzeczy w tym cyklu z tą moją małpą, a przez to że od niedzieli czuję się jakbym lada moment miała ją zobaczyć, denerwuję się że jej nie ma. Drugi dzień niższych temp a @ ani śladu :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 07:31

3i49o7esfkybvicx.png
  • mar1tusia Przyjaciółka

Wysłany: 9 marca 2018, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 18dc i już chodzę po ścianach... w nocy się budzę, spać nie mogę... okropne to jest :( ale musimy to wszystko przetrwać :)

f2w3ikgnystddcxf.png
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2018, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kobietki to się niestety zawsze czymś denerwujemy ;)

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

‹‹ 64 65 66 67 68 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ