Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
mar1tusia wrote:Z tymi planami sprzedażowymi mam to samo.... tez juz sie nie moge doczekac zeby im powiedziec ze dlugo mnie nie zobacza
Haha ja też już marzę, żeby powiedzieć wszystkim w pracy Adios, tak szybko nie wrócę
Wczoraj właśnie koleżanka powiedziała, że jest w ciąży i to jej ostatni dzień pracy, a szefowa do mnie: "U nas się chodzi parami, teraz Twoja kolej na ciążę"
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Ania widzisz, tak mówiłaś że cykl bez owu a tu proszę... może w końcu się zbliża
Plamka do przodu. Atmosfera jest jaka jest. Dla mnie rozmowy z nimi byłyby ponad siły i nie pozwolę sobie na taki brak szacunku, ale to nie moi rodzice. Luby wziął ich na siebie i on ma wyrąbane. Powtarza mi że go to nie obchodzi, on chce realizować nasze plany i tylko tyle go interesuje. A ja siedzę cicho, podpisałam umowę którą od nich przyniósł... ale wiem że teraz będzie nam się bardzo dłużył czas w oczekiwaniu na decyzję banku. Ale jaka by nie była, ze staraniami ruszymy, on pracę i tak będzie zmieniał bo tu tylko siedział ze względu na czas nieokreślony (do kredytu). Jak z mieszkaniem nie wyjdzie to będziemy wynajmować, trudno. Niekoniecznie tego chciałam dla swoich dzieci ale wiele ludzi wynajmuje i dają radę, a to i tak będzie lepsze niż codzienny wpływ teściów na małego i na nasz związek. -
futuremama wrote:Ania widzisz, tak mówiłaś że cykl bez owu a tu proszę... może w końcu się zbliża
Plamka do przodu. Atmosfera jest jaka jest. Dla mnie rozmowy z nimi byłyby ponad siły i nie pozwolę sobie na taki brak szacunku, ale to nie moi rodzice. Luby wziął ich na siebie i on ma wyrąbane. Powtarza mi że go to nie obchodzi, on chce realizować nasze plany i tylko tyle go interesuje. A ja siedzę cicho, podpisałam umowę którą od nich przyniósł... ale wiem że teraz będzie nam się bardzo dłużył czas w oczekiwaniu na decyzję banku. Ale jaka by nie była, ze staraniami ruszymy, on pracę i tak będzie zmieniał bo tu tylko siedział ze względu na czas nieokreślony (do kredytu). Jak z mieszkaniem nie wyjdzie to będziemy wynajmować, trudno. Niekoniecznie tego chciałam dla swoich dzieci ale wiele ludzi wynajmuje i dają radę, a to i tak będzie lepsze niż codzienny wpływ teściów na małego i na nasz związek.
Kochana mam nadzieję że wszystko będzie szło ku dobremu
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Zaneta92 wrote:Dziewczyny negatywny 24dc ;( cykle 25dniowe jakby bylo to juz wyszlo. Ale trzymam kciuki za wasze testy w najblizszym czasie.
Najgorsze ze w pracy mam masakre plany sprzedazowe nie do zrealizowania, ciagly nacisk. To mnie meczy najbardziej i jak sobie pomysle ze musze tam byc przez kolejne 1.5mies to szlag mnie trafia
szkoda to jak u mnie ja nawet nie musiałam testować zmierzyłam rano temperaturę i już wiedziałam że kicha a 30 minut później dostałam okres. Choć jest jeden plus wiem że po dwunastu dniach od owu spadła temperatura czyli wtedy pewnie jajeczko próbowało się zagnieździć ale się nie udało.
Zaneta92 A te plamienie nie rozkręciło ci się? może dopiero ci się maluszek zagnieżdża... -
jagoda229 wrote:szkoda to jak u mnie ja nawet nie musiałam testować zmierzyłam rano temperaturę i już wiedziałam że kicha a 30 minut później dostałam okres. Choć jest jeden plus wiem że po dwunastu dniach od owu spadła temperatura czyli wtedy pewnie jajeczko próbowało się zagnieździć ale się nie udało.
Zaneta92 A te plamienie nie rozkręciło ci się? może dopiero ci się maluszek zagnieżdża...Zaneta92 -
Nie, bede sobie musiala zrobic progresteron bo gdzies wyczytalam ze to moze byc niski i moze powodowac takie plamienia. A zreszta pomylilam sie bo dzisiaj moj ostatni dzien cyklu termin @ mam na jutro takze troche za pozno chyba na implantacyjne.Zaneta92
-
jagoda229 wrote:to daj potem znać co to było, ja właśnie obkupiłam się w nowe zioła. Liczę że trzeci cykl będzie nasz
Ja jesli sie nie rozkreci do soboty to zrobie jeszcze jeden test. Ale podejrzewam. Progresteron niestety w pierwszej ciazy krwawilam w 6tyg i do 28tg bralam duphaston i luteine.Zaneta92 -
яóżσωє ѕłσń¢є wrote:Hej
Wpadam powiedzieć że u mnie test w 76 dc pokazał piękną tłuściutką 1 krechę
Idę otworzyć piwko Wasze zdrowie kobietki :d -
A ja wpadłam w błędne koło. Przez nerwy dziwne rzeczy w tym cyklu z tą moją małpą, a przez to że od niedzieli czuję się jakbym lada moment miała ją zobaczyć, denerwuję się że jej nie ma. Drugi dzień niższych temp a @ ani śladu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 07:31